Hoofdstuk 1: over de grens

1.2K 73 10
                                    

Ashton's PoV

"Alpha!" ik zucht onverstaanbaar, serieus? het is al wat...... kwart voor 7?

"ja?" antwoord ik verveeld. "iemand is over de grens van Tresquin en is nu in Redmund territorium!"

"wolf?" "nee een mensen meisje, ze is vanmiddag naar Tresquin verhuisd" shit!

heeft niemand dat kind verteld over de gevaren buiten? "waar is Ylan?" "naar de raad zoals u had gevraagd", "kan niemand anders dit afhandelen?" vraag ik terwijl ik mijn hoofd op mijn vuist rust.

"niemand is beschikbaar alpha" i knijp in de brug van mijn neus, "ok, maak de
paarden maar gereed" zucht ik.

"MAAK DE PAARDEN KLAAR!"schreeuwt de bediende, ik sta op en loop naar mijn inloopkast.

ik trek mijn rijkleding aan 'is het normaal voor een alpha om een simpel mens te redden van rouges?'

"alpha Ashton!" hoor ik iemand mijn naam roepen, "brian! waar was je nu moet ik een mens gaan redden van rogues!" "sorry sorry ik werd opgehouden"

ik trek één wenkbrouw op. "wat als ik met je mee ga om het goed te maken?" stelt hij voor, ik haal mijn schouders op. "ok schiet op de paarden staan klaar"

"kunnen we niet onze wolf snelheid gebruiken~?" zeurt Brian, ik rol mijn ogen om het gedrag van mijn beste vriend. "nee het is een mens, ik betwijfel dat iemand haar heeft ingelicht over bovennatuurlijke aangezien ze zich in Redmund territorium bevindt"

"whoawhoawhoawhoa... whoa... haar? Is het een meisje?" "ja..." "schiet op Ash! We moeten de vrouwe in nood redden!" jammert hij dramatisch en gebruikt zijn wolf snelheid om mijn kleedkamer uit te racen.

Ik grinnik zachtjes en volg hem, de mahoniehouten deur sluit achter me. We springen op onze paarden en racen naar Redmund territorium...... hopelijk komen we op tijd.

Emily's PoV

Ik leun tegen de toonbank van de apotheek "alsjeblief jongedame! 1 pak pillen veur je breur" (zo moet je het ook uitspreken, het zijn GEEN typfouten) de man geeft me het zakje met daarin de
medicijnen.

Ik leg een briefje van 20 neer "dank u wel!" "geen probleem!" ik ren naar buiten en spring op Cyren. "kom op meid, laten we dit thuisbrengen" ik duw mijn enkels tegen haar flanken en we zijn op weg.

We zijn net zo snel als de bliksem die de lucht verlicht....wacht..bliksem? holy crapolia!

Een storm! Op het moment dat ik dat denk komt de regen met bakken naar beneden, niet de zachte druppels nee!

De zo-hard-dat-het-hagel-zou-kunnen-zijn-druppels, ze trommelen op mijn rug.Waardoor het helemaal gaat tintelen, ik dwing Cyren om steeds sneller te gaan,nauwelijks ontwijken we de laaghangende takken.

De bliksem raakt een boom, de boom vliegt in de fik. Cyren raakt in paniek en ik val bijna van haar rug, "geez dat was op het nippertje" verzucht ik. Ik strek mijn arm om haar nek te strelen, "shhh het is al goed meid" fluister ik in haar oor.

Opeens gaat er een rilling over mijn rug, ik krijg het gevoel alsof iemand gaten in mijn rug brandt. Ik draai me om op Cyren's rug, niks. "van mij" hoor ik, mijn ogen focussen op een ritselende struik.

Een licht bruine wolf komt tevoorschijn, ik zucht van opluchting. "Gosh je liet me
schrikken" zeg ik tegen de wolf, hij laat zijn hoofd zakken alsof hij zich
schaamt. 'doe eens normaal sukkel, ik zie gewoon dingen vanwege de adrenaline' berisp ik mezelf mentaal.

"ik moet gaan ok? Dag!" roep ik en dwing Cyren in galop. Ik hoor de wolf janken, ik draai me -nogmaals- om "je kan met me mee als je wilt!" roep ik boven het geluid van de donder en de huildende wind. 'ok, ik praat tegen een wolf en nodig hem uit. Yup héél normaal.

Tot mijn verrassing haalt de wolf me snel in, ik hoor een huil. De wolf stopt, draait zich om en huilt een antwoordt, voor hij weer met mij mee rent.

Ashton's PoV

Ik ben zo blij! Ik vond mijn mate! Mijn wolf Yuri werd onmiddellijk wild toenik haar geur rook, en toen ik tegen haar praatte .... Nou zij tegen mij..... wilde ik haar daar en dat moment claimen.

O god ik lijk wel een liefdeszieke puppy! 'dat is normaal ze is onze mate!' berispt yuri me. " ja ja maak je geen zorgen' antwoord ik. Toen ze me vroeg of ik mee wilde sloeg mijn hart een slag over. Zelfs als ze schreeuwt is haar stem
zorgzaam, glad, zacht en lief.

#Ashton! Wat doe je?# roept Brian via de roedellink. 'dat is mijn mate!' antwoord ik gebarend met mijn hoofd naar mijn beeldschone mate. Hij knikt en verdwijnt weer in de struiken.

Terwijl iknaast haar ren laat ik mijn ogen over haar lichaam glijden, haar ombre krullen zwaaiend in de wind, haar lichaam is niet dik en niet dun gewoon gezond, ik denk iets van 47 kilo of zo.

Haar gladde huid wordt verlicht door het maanlicht en geeft haar een warme gloed. Haar paarse ogen concentreren op de weg. God ik hou van haar ogen.

'goed zo je begint te leren hoe je te
gedragen als een liefdeszieke mate' plaagt yuri 'hou je mond' mompel ik beschaamd.

Na een tijdje bereiken we een gezellig huisje met een grote tuin, mijn kleine mate springt van haar paard en rent naar binnen. "Tony ik heb je medicijnen!" roept ze, ik verstijf een grom verlaat mijn lippen. Er is een man bij mijn mate in huis?!

Yuri dwingt me om naar binnen te gaan maar ik duw hem weg. Ik kan niet zomaar degene vermoorden die in haar huis is, ze zou me haten! Ik verander terug naar mijn mensenvorm en zet haar paard op stal voor haar.

Er zijn vier stallen, de namen staan op bordjes samen met die van de eigenaars. Wat de hel?

Waarom de eigenaar bij de namen zetten? Mijn blik wordt dreigend als ik de naam van de man zie die mijn kleine mate riep toen ze het huis in rende.

Ik wil niemand vermoorden dus verander in mijn wolf en begin weg te lopen. Ik hoor de deur opengaan en zie mijn kleine mate met een bruin meisje. "bedankt voor het opletten op mijn broertje Elana" hoor ik haar zeggen.

"no prob Emily! Tony ziet er helemaal niet verkeerd uit!" zegt Elana. Oh mijn kleine mate's naam is emily huh? 'i love it!'roept yuri uit ik rol mijn ogen typisch. Mijn kleine mate- Emily slaat Elana
speels in haar schouder "dat is mijn broer waar je het over hebt pervert"

ik ontspan tony is haar broer nu ben ik echt blij dat ik heb hem niet heb vermoord toen ik zijn naam hoorde. ik loop naar huis zodat mijn mate rustig kan genieten van haar avond terwijl ik mijnfamilie het goede nieuws ga vertellen. Yuri aan de andere kant heeft een ander idee

'ze zou rustiger zijn met ons aan
haar zijde' moppert hij 'kijk eens wie nu liefdesziek is' 'Ze is onze mate het is normaal om zo te doen' antwoordt hij


my furry mate {dutch}Where stories live. Discover now