Yaz Aksesuarları

3.8K 59 0
                                    

Yine merhaba cheesecakelerim! Üşenmeden yeni bölüm yazıyorum. Bu bölümde de yaz aksesuarlarından yani şapka, gözlük gibi şeylerden bahsedicem. Umarım beğenirsiniz öptümmmmm💙

👒 Hem sıcaktan korunmak hem de şık görünmek için şapka takmanızı öneririm. Bana göre büyük şapkalar çok asil duruyorlar ama siz nike veya adidasın spor şapkalarıylada çok cool görünebilirsiniz.

👒 Şapka için herhangi bir marka önermiyorum ama Yargıcı'nın şapkaları çok asil ve şıklar.

👒 Gözlük seçerken yüz hatlarınızı göz önünde bulundurarak seçmeyi unutmayın. İnce yüz hatlarına sahipseniz yuvarlak çerçeveli gözlükler, yuvarlak bir yüze sahipseniz de çok büyük olmamak kaydıyla kare çerçeveli gözlükler seçebilirsiniz.

👒 Gözlük markası olarak ünlülerin en çok kullandığı Wayfarer markasını öneriyorum ama bütçenize uygun olmayabilir. Bu yüzden gözlüğünüzü daha ucuz mağazalardan alabilirsiniz fakat kaliteli olmasına dikkat edin.

👒 Takı vs. olarak sade şeyler seçmeniz en iyisi olacaktır. Örneğin ben yaz takılarında mavi rengi ve çapa desenlerini hoş buluyorum. Siz de sevdiğiniz renkte ve şekillerde takılar, küpeler, bileklikler alabilirsiniz.

👒 Ve tabiki de plajların vazgeçilmezleri plaj çantaları. Çantanızın büyük ve rahat taşınabilir olmasına dikkat edin. Victoria Secret mağazasından çok güzel plaj çantaları alabilirsiniz ama benim tercihim şeffaf çantalar. Daha havalı duruyorlar:)

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin