Bikini Seçimi

5.4K 108 18
                                    

Yazın vazgeçilmezleri renkli, capcanlı bikinilerdir. Kendi vücudunuza uygun şirin bikiniler seçmelisiniz. Şimdi size birkaç öneri vereceğim.

👙Canlı renklerde bikiniler seçmek çok önemli. Siyah veya beyaz renkler bana göre çok sade. Sevdiğiniz bir renkte örneğin pembe renkte bir bikini alabilirsiniz. İsterseniz abartıya kaçmadan neon renktede alabilirsiniz ama dikkat edin sakın çok göz yorucu olamasın:)

👙Pastel renkler de bu sene çok moda. Benim en sevdiğim renkler mavi ve yeşil olduğu için açık renklerde iki bikini aldım bile. Ama siz sevdiğiniz renge göre de alabilirsiniz. Calzedonia ve zeki mağazaları benim tercih ettiğim mağazalar.

👙Tercihiniz mayodan yanaysa mayokini tarzı mayolardan satın alabilirsiniz. Ben gerçekten mayokinileri çok şık bulurum.:) Ama eğer daha sade bir model istiyorsanız sporcu mayosu da alabilirsiniz. Sporcu mayolarının da çok şık olanları var.

👙Konumuz dışında olsa da kendinize bir plaj havlusu alın. Ben victoria secret markasının havlularını tercih ediyorum ama pazarlardan bile çok şık havlular bulabilirsiniz.

NOT!!! Kızlar sakın "kiloluyum, bikini içinde çirkin dururum diye kendinizi kasmayın. Başkalarının ne dediğini umursamayın ve kendiniz olun. Siz bu halinizle mankenlerden bile daha güzelsiniz unutmayın. Siz benim değerlilerimsiniz. Ama kilolarınız konusunda yardım isterseniz size yardım edebileceğimi de unutmayın. Sizi seviyorum❤️❤️❤️

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin