Yaz Geliyor

7.8K 139 67
                                    

Evet kızlar yazın gelmesine çok az kaldı ve hepimiz giyiceğimiz bikinilerin, şortların içinde güzel görünmek için uğraşıyoruz. Şimdi size amacınıza ulaşmanız için bazı tavsiyeler vericem

❤️Eğer kilo probleminiz varsa hemen spora başlayın derim. Ama ben spor salonuna yazılmaktan bahsetmiyorum. Hepimizin maddi durumu buna elverişli olmayabilir. Onun yerine sokağınızda koşuya çıkabilirsiniz. Eğer koşmak istemiyorsanız teneffüslerde oturup çikolata yemek yerine arkadaşlarınızla bahçeye çıkıp yürüyüş yapın. Bunların yanında bol bol su içerseniz etkisini en yakın zamanda görüceğinize eminim.

❤️Kış aylarından sonra kırılmış ve yıpranmış saçlarımızında şımartılmaya ihtiyacı var. Eğer saçlarınızın uçlarından azıcık kestirirseniz daha hacimli görüneceklerinden eminim. Biliyorum hiçbirimiz güzelim saçlarımıza kıyamayız ama emin olun ileride daha bakımlı görüneceklerdir:)şampuan olarak herhangi bir marka önermiyorum ama ben Elseve'in nemini yitirmiş saçlar serisini ve "extraordinary oil"adlı yağını kullanıyorum ve çok memnunum. Siz de kendi saç tipinize uygun şampuanı bulmak için kuaföre sorabilir ya da deneme yanılma yoluyla öğrenebilirsiniz:)))

❤️Sivilceleriniz, akneleriniz, siyah noktalarınız fazlaylaysa acilen sağlıklı beslenmeye başlamalısınız. Hepimiz biliyoruz ki sivilcelerin başlıca nedenlerinden biri de fast foodlardır. Sağlıksız beslenmek yerine mevsim meyveleriyle beslenin veya kendi tariflerinizi yaratın.Bir başka yöntem ise neutrogenanın yüz bakım ürünlerinden kullanmak. Reklam yapmak gibi olmasın ama ben 3 haftadır makyaj tenizleme kremini kullanıyorum ve yüzümde ne sivilce ne akne kaldı. Sizin de denemenizi tavsiye ederim:)

❤️En önemli şeylerden biri de vücudunuzdaki tüylerden kurtulmak. Sizin tercihiniz ama bence jilet ve tüy dökücü krem kullansbilirsiniz. Aranızda cesur olanlar varsa ağda kullanabilir ama benim canım çok yanmıştı:) Jilet tüylerden kurtulmanızı sağlayabilir ama bir sonraki seferde tüyler daha sert çıkabilir bu yüzden tüy dökücülerden kullanın derim. Hem daha pratik hem de canınız acımıyor. Herhangi bir güzellik mağazasında bulabilirsiniz. Veet in tüy dökücülerini kullanmıştım ve gerçekten işe yaramıştı. Ama cildiniz hassassa annenize danışmadan kullanmayın. Kaşıntı ve kızarıklık yapabiliyor.

Kızlar İçin TavsiyelerHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin