4-∞

794 100 78
                                    

Tarihleer ;)

Ve medya : Jonghyun *.*

###

16 Mayıs 2008-Yongsang Lisesi

"İt, hadi , yukarı !!" Beni zorlukla taşımaya çalışan Jonghyun'un omzuna vurdum.Henüz yeni arkadaş olduğumuz düşünülürse bu yaptığım resmen edepsizlikti, ama yardım isteyebileceğim başka kimse yoktu.

"Areum, burada bulamayacaksın!" Jonghyun eşofmanımın üzerinden bacaklarımı tutarken homurdanıyordu.

"Sadece beni taşımak istemediğin için öyle diyorsun," dedim tek solukta. Elimin altındaki birinci sınıf dosyalarını -7 taneydi sanırım- tek elimle aynı anda kavradım.

Do Kyungsoo denen o çocuk bu dosyalardan birinden çıkacaktı, o kadar. Yemekhane olayından sonra bir iki kez daha benzer kurlar yapmıştı, ama yemezdim. Artık onu bulmalı ve yüzüne karşı benden küçük olduğunu söyleyerek ona tokadı basmalıydım.

O küçük boyuyla benimle dalga geçmemeyi öğrenmeliydi.

Dosyaları her bir parmağıma sabitledikten sonra "Şimdi indirebilirsin," diye talimat verdim Jonghyun'a. "Bayan Park ofisine gelmeden."

Jonghyun'dan garip bir ses geldi ve sonra havada denge savaşım başladı.Altı üstü beni yere indirecekti ama bir sirk cambazı gibi oraya buraya sallanmaya başlamıştım.

Son sallanışımda "Jonghyun!" diye çığlık attım ve bir anda kendimi yerde buldum.

Benimle beraber onca dosya da yerle buluştu.

İçindeki bütün kağıtları kusarak.

Şimdi Bayan Park'ın bir tozun bile konmadan önce düşündüğü düzenli odası kağıttan görünmüyordu. Jonghyun olduğu yerde sendeleyip kağıtlara bakarken gözlerimi kıstım.Ders zili çalmaya başladı.

"Ne yapacağız ?" diye sordum ayağımı yere vurmaya başlarken. "Bayan Park şimdi gelir."

Jonghyun şoktan sıyrılıp sıkıca kolumu tuttu. "Bunları toplamamız imkansız.O yüzden kaçıyoruz."

###

Plan iki : Bütün alt sınıfları dolaşıp kürsüdeki başkan defterlerini karıştır.Mutlaka birinden ismi çıkacak.

Okul çıkışı içerde kalıp bütün sınıflara girip çıkmaya başladık. Ben içeride defterleri kontrol ederken Jonghyun, müdür yardımcısının gelme ihtimaline karşılık kapıda bekliyordu.Okul çıkışı öğretmenler tarafından desteklenmiş bir aktiviteniz yoksa okulda kalmak yasaktı. Ve benim tek aktivitem Geometri derslerinde uyanık kalmaktı.

Dördüncü sınıfa girip kürsüye doğru ilerledim.Jonghyun kapının önünde bekliyordu, bir şey olursa kapıya tıklatacaktı.Organize çalışıyorduk.

Kürsünün altındaki gizli bölmeyi açtım ama defter orada yoktu. Uzun masanın altını üstüne getirdim.Yoktu. Bu sınıfta olmadığını ummaktan başka çarem de yoktu.

Kürsüden inip sınıf kapısını açtım ama aniden biriyle burun buruna çarpıştım.

Burun buruna.
Neredeyse benimle aynı boyda.

Kendimi hızla geri çektiğimde "Bak sen," dedi. "Sınıfımı bulmuşsun.Beni merak etmeye başladın sanırım." Ağzının kenarıyla gülerken gözlerim göğsünün önünde tuttuğu deftere kaydı.

Başkanın defteri.

Bu sapık bir de başkan mıydı ?

"Benden alt sınıftasın." dedim kendimi toparlayarak. "Do Kyungsoo,o boyla zaten başka-"

"Önemli olan yaş veya boy değil, zeka ve olgunluktur. " diye sözümü kesti Kyungsoo sapığı. " İkisi de bende senden daha fazla var. Beni taşıyamamaktan korkuyorsan bu senin sorunun."

"Ne ?"diye sordum şaşkınlıkla. "Bunun için mi seninle çıkmadığımı falan düşünüyorsun?Seni taşıyamayacağımdan korktuğum için mi? Bana bak büc-"

"Taşıyamasan da sorun değil." Kyungsoo tekrar sözümü kesti. "Ben seni taşımaya başladım."

Yanımdan geçip kürsüye giderken ve defteri bıraktıktan sonra sınıftan çıkarken bile yerimden kıpırdayamadım.

Sinirden titremeye başlamıştım.

Choose Him !  √Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin