A/N

185 9 0
                                    

Hey iedereen,

Ik wil jullie ten eerste ontzettend bedanken voor het lange wachten en de blijvende steun. Het is echt geweldig.
Toch heb ik een moeilijk besluit moeten nemen en ik wil dat jullie me eerst uithoren voordat jullie conclusies trekken. Ik heb besloten om na mijn lopende verhalen (dit verhaal en Bad Reputation) geen fanfictions meer te schrijven. Dat betekent dus ook dat ik helaas geen Michael fanfic zal schrijven. Laat me even uitleggen hoe ik op dit besluit ben gekomen.

Al maanden denk ik aan het schrijven van nieuwe verhalen die non-fanfiction zijn. Ik heb veel ideeën en wil ermee beginnen maar ik wil eerst m'n wattpad verhalen afmaken. De laatste maanden zijn best wel hectisch geweest en ik merk gewoon dat het regelmatig updaten niet meer zo regelmatig is als eerst omdat het gewoon niet lukt. Hier krijg ik best wel stress van. Als ik geen wattpad verhaal meer zou hebben die nog niet af is zou ik minder stress hebben met schrijven omdat ik dan me geen zorgen hoef te maken over het updaten. Ik wil jullie niet zo lang laten wachten, want dat verdienen jullie niet. Het liefst heb ik gewoon snel een update voor jullie klaar, maar dat lukt gewoon niet meer. Volgend school jaar word mijn examenjaar wat betekent dat het nog drukker ga worden. Ik wil niet dat ik dan wattpad vergeet door alle drukte en dat jullie het moeten doen met een verhaal zonder einde. Ook heb ik het gevoel dat ik uit de fanfiction genre aan het groeien ben. Eerst las ik ook best wel wat fanfictions maar nu niet meer. Ik wil verhalen schrijven met volledig zelfverzonnen karakters.
Mijn enige angst is dat als ik stop met fanfictions dat al mijn lezers zullen verdwijnen en mijn non-fanfiction verhalen daardoor niet gelezen zullen worden als ik deze verhalen op wattpad zou schijven. Geloof me wanneer ik zeg dat ik echt heel lang en goed heb na gedacht over dit besluit.

Natuurlijk laat ik mijn account gewoon online voor het geval ik me toch bedenk en een toekomstig verhaal toch een kans op wattpad wil geven. En zodat jullie en misschien anderen mijn al bestaande verhalen nog kunnen lezen. Ik zal wel online blijven en af en toe verhalen van anderen lezen, dus als je zin hebt om te kletsen kan dat nog steeds.

Mijn lopende verhalen ga ik dus afmaken. Daarna zal ik stoppen met fanfictions. Of ik ooit een verhaal zal posten blijft een mogelijkheid die ik niet uitsluit. Tot die tijd zal ik blijven schrijven voor mezelf in mijn eigen tijd zonder de druk van het updaten.
Mijn droom om schrijfster te worden houdt ook zeker niet op. Ik zal mijn uiterste best blijven doen om te blijven leren en groeien op het gebied van schrijven zodat ik uiteindelijk misschien wel een boek officieel kan publiceren.

Het spijt me verschrikkelijk voor lezers die ik met dit nieuws teleur stel. Het spijt me echt. Hopelijk kunnen jullie ergens mijn punt wel begrijpen. Voor de duidelijkheid: niemand pushed me om the updaten, maar ik zelf zit ermee als het lang duurt. Dat geeft me echt een naar gevoel. Ook is dit besluit volledig mijn besluit en niet beïnvloed door anderen.
Nogmaals ontzettend bedankt voor alles dat jullie voor me hebben gedaan! Het is echt onvergetelijk hoeveel dit allemaal voor me heeft betekent en nog steeds zal blijven betekenen. Als ik terug in de tijd kon zou ik het precies opnieuw hebben gedaan, totaal geen spijt. Ik ben als schrijfster erg gegroeid door Wattpad en heb veel geleerd. Vergeet niet dat zonder jullie ik nooit bereikt zou kunnen hebben wat ik nu bereikt heb: de geweldige ervaringen, de ongelooflijk grote hoeveelheid aan votes/stemmen en lieve berichtjes en de rankings van mijn verhalen in verschillende genres. Buiten dat de 5SOS Watty Award voor Bad Reputation voor Beste Calum fanfic!!! Had nooit gedacht dat ik dit allemaal zou kunnen bereiken maar samen met jullie hebben ik het toch gedaan.

Heel veel liefs,

Sasha

Doubting Love Again (Vervolg Falling In Love Again) || Luke Hemmings || GESTOPTWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu