SORULAR VE SORULAR

5.7K 138 12
                                    

Selam arkadaşlar, ilk olarak belirtmek istediğim hususları atlayıp bana yorumlarıyla ve voteleriyle destek olan herkese çok teşşekkür ederim. İnanın kitaba yeni yeni başlamam az bölümlü olması önemli değil, bana gelen mesajlar, yorumlar ve votelerle yazma isteğim artıyor.


Normalde böyle bir not yerine bölüm koymak isterdim ama koyamadım zaten bölüm hazır da koymak istemedim. Önce size bir şey danışmalıyım. İki bölümdür, multimedya ya bana gelen kapakları atıyorum ve gözükmüyor diye mesaj atan oldu. Yine kapaklardan birini bu notun multimedyasına koydum. Umarım gözükür. Her neyse soruya gelelim:


- Kapakları size göstermeden kitabın kapağı yapıp bir daha ki bölüm de bana fikirlerinizi belirtir misiniz?


- Multimedya daki kapak hakkında ne düşünüyorsunuz?


- Eğer kapak değiştirirsem her ikisine de bakıp fikrinizi verir misiniz?0


- Kitabın gidişadı nasıl, iyimi yoksa ilerledikçe batırıyorum mu?


- Kitapta takıldığınız yerler var mı?


- Derin' i, Cara oynasın dedik ve bir önceki bölümde de Ateş' i, Stephen Amell yani Oliver Qeen ( oyuncu kimliğinde daha set duruyordu o yüzden oyuncu kimliğine bakmanızı istedim ) olsun dedik ve kimseden ses seda çıkmadı. Acaba Ateş, söylediğim oyuncu olsun mu yoksa başka birini bulayım mı?


- Sizce vote ve yorum sınırı koyup ardından sınır geçilince bölüm atsam mı?


- Bölüm uzunlukları nasıl, kısa mı, uzun mu?


Bir kaç karakter için oyuncu seçtim. Onları da yazayım dedim:


Derin Ateş: Cara Delevingne

Berat Özüm: Vini Uhera

Uraz Yalçın: Ki Hong Lee

Ateş Asrın: Stephen Amell

Ezgi Durusu: Kaya Scodelario

Kemal Asiltürk: Jason Statham

Umut Berk Asiltürk: Bradley Steven Perry


Arkadaşlar, siz şimdi Ezgi kim ya da Ezgi ne alaka diyebilirsiniz ama ben hatırlatıyım Ezgi, Ural Ateş' in kurtardığı kız. İsteyenler ilk bölümlere baksın ve Ezgi şimdi pek bir şey teşkil etmesede yine de ilerleyen zamanlarda çok önemli roller alacak, hatta kafamda tasarladığım bölümlerden birinde Ezgi kilit nokta olarak duruyor. Neyse karakterlerden bu ona uymamış dediğiniz varsa belirtin.


Herkese iyi günler dilerim, kısa süre sonra, tüm sorularım cevaplandığında görüşmek dileğiyle. Sorularım yanıtlanmadan yeni bölüm atmayı düşünmüyorum ve yorum atamayanların mesaj olarak atmasını istiyorum. Gelen mesajllar güzel şeyler diyor umarım bu sefer de atacağınız mesajlar güzel olur, en kısa süre sonra görüşmek dileğiyle...

Sarışın Mafya #ilmelistanHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin