İLGİNÇ BİR GÜN

96 7 0
                                    

MİNHO'NUN AĞZINDAN

Napicam ben simdi...

Dizelerimi kendime cekip kafami bacagima gomdum. Kizlarinin oldugu ailesine nasil soyleyecektim. Ailesine nasil aciklarim diye dusunurken birden oksuruk sesi geldi. Sesin gelmesiyle krystal a baktim. Uyanmisti. Sukurler olsun. Bir anlik sevincle sarildim. Sonra ne yaptigimi fark edip geri cekildim. Zaten su an nefes aliyor ama kendinde degildi. Kucagima aldim ve yazliklarina goturdum. Babasi ve annesi gorur gormez kostular. Cok endiselenmis gozukuyorlardi. Babasi krystal in odasini gosterdi ve bende odasina goturdum. Yatagina biraktim ve yanina oturdum. Babasi doktoru aramisti. Doktor gelene kadar yanliz birakmak istememistim.

YARİM SAAT SONRA...

Ben krystal' a bakarken birden iceri doktor ve babasi girdi. Doktor hepimizi disari cikardi. Muayene tarzi boyleymis. Hic hosuma gitmemisti ve bu adamida gozum hic tutmamisti da hadi neyse disari ciktik ve beklemeye basladik.

KRYSTAL'İN AĞZİNDAN

Uyandiğimda popomun,üstünde bir ağırlık hissediyordum. Çok ağrırdi. Arkama dondum ve beyaz önlüklü bir adam popomun üstüne oturmuş bacaklarımı elliyordu. Adami ustumden atmaya calistim ama olmadi adam bana dondu ve beni opmeye calisti. Çığlık atti. Kapidan sesler geliyordu. "Kapiyi aç adi herif!" diyordu. Şerefsiz adam kapıyı kilitlemisti. Yanimda duram masadaki vazoyu aldim ve adamin kafasina gecirdim. Kapinin kilidini acmak icin kostum ama acamadan adam beni tutup geri cekti ve bana tokat atti tokat atmasiyla yere dustum. Aglamaya basladim. Adam " Seni pis surtuk bak ne yaptin kafama! " dedi ve elindeki kani gosterdi. Sonra cok kotu bir gulus atarak bana dogru gelmeye basladi. Ben gozlerimi kapattim ve bacaklarimi kendime cektim. O sirada kapinin kirildigini duydum ve gozlerimi hemen actim. Ama bu minho. Bu cocugu gorecegime sevinecegimi hic dusunmezdim. Ustume gelen adami tutup kedine cevidi ve yumruklamaya basladi adam yere dusmustu. Tamam bu yumruklari hak ediyordu ama adami oldurecekti benim icin sorun degil ama gelecegi berbat olacagi icin onu durdurdum. Minho yu geri cektim ve " Tamam yeter oldureceksin onu. Biliyorum hak ediyor ama senin gelecegine yazik. Birak onun cezasini adelet versin." dedim adamdan uzaklastirdim. Sonra birden bana sarildi. Noluyo lan? O.o Minho bana sarildi ve neden bilmiyorum,kalbim tuhaf davraniyor. Cok hizli atmaya basladi. Kendimden uzaklastirdim ve tam " Napiyorsun sen! " diyecekken babam girdi ve bide o sarildi ama bu sefer kaburgalarimin kirildigini hissedebiliyordum. Nefes almaya calisarak " Baba o catirdayan var ya. Hah iste onlar benim kaburgalarim. " dedim babam guldu ve beni birakti. Sonra yerdeki adami aldi ve asagi goturdu. Babama dondum ve " Adama napicaksin baba? " dedim. Bana bakti ve tek kasi havada " Yaralarini temizleyip, yemek vericem sonra da evimizi ustune yapicam. " dedi

" Hahaa cok komik baba "

" Bence oyle. Asagida polisler bekliyor onlara vericem. Baska ne yapabilirim." dedi ve adamla odadan cikti. Minho bana bakti ve "Orasi rahat mi?" dedi

" Ha? Haa yardim eder misin?" dedim o diyene kadar yerde oldugumu fark etmemistim. Ne tur bir salaksam artik. Bana uzanan bir adet minho elini tutup ayaga kalktim ve tesekkur ettim. Bir sey demedi. Yataga gecip oturdum ve " Beni dereden sen mi kurtardin?" dedim yere bakarak.

" Evet."

" Peki neden bana gıcık olmuyor musun?"

" Gıcık oluyor olabilirim ama bende insanim,sonucta olmene izin veremezdim. Neyse gecmis olsun. Dinlenmene bak." dedi ve ayaga kalkip odanin kapisina yoneldi.

" Özür dilerim." dedim. Söylediğimi duyunca geri döndü ve

" Neden? " diye sordu.

" Senin hakkında yanlış düşündüğüm için..." dedim ve hala yüzüm yere bakıyordu. Eğer yüzüne bakarsam kızaracağımı biliyordum.

YAZ AŞKIWhere stories live. Discover now