Kapitel 13

134 7 1
                                    

Nicholas lagde armen om livet på mig. "Er det ikke dejligt at du har sådan en som mig, nu skylder du mig jo." Han kørte sin hånd ned på min røv. "Det tror jeg ikke." Jeg slog hans arm væk. "Ej nej, jeg har altså lige fået jer ind gratis, du kan i det mindste komme hen til mit bord i lidt tid?" Han tog fat i mit håndled, og førte mig ind til VIP området. Bag et stykke stof var der en stor rød sofa og et bord. Jeg prøvede at tælle de tomme flasker på bordet, men gav op efter 7. En bartender kom hen til os. "Champagne tak." Han slikkede sig om munden. "Hvor blev alle mine venner af?" Spurgte jeg forvirret, jeg var alt andet end ædru på det her tidspunkt. "Bare tag det roligt, vi kan bare have det sjovt alene." Han lagde sin hånd på min ryg. Bartenderen kom og satte flasken på bordet. Nicholas begyndte at rykke rundt på proppen og efter et par sekunder poppede den, og champagne flød ud. "Det plejer ellers aldrig at ske for mig." Han grinte og tog en slurk af flasken. "Her, her, her." Han satte flasken for min mund. "Okay så kun en lille tår."
Mia kom løbende ind: "Lana, Lana, Lana kan jeg låne din telefon?" Jeg fiskede den op fra min pung og rakte den til hende. "Tak," og så forsvandt hun. "Hvis du beslutter dig for at droppe jobbet hos Nate, så skal du endelig sige til, jeg har altid plads til dig." Han tog fat i mine ben og svingede dem over hans skød. "Skal vi ikke lige tage den her kjole af?" Han begyndte at rode ved min lynlås. "Ej nej nej, nu stopper festen vist." Jeg skubbede til ham og maste for at komme op og stå. Men uden held. "Nej bliv her." Han rev mig direkte tilbage i sofaen. "Lana et lille kys?" Han strøg min kind. "Nej tak." Jeg grinte i ubehag og slog hurtigt hans hånd ned. "Lille kys? det har jeg fortjent." Han lænede sig hen til mig, men lige i det han skulle til at placere sine læber mod mine, blev han revet væk med sådan en sidevind. Jeg blev hevet op fra sofaen og slynget rundt om en skulder.

Av mit hoved. Jeg løftede hovedet fra puden og anskuede lokalet. Hvor fanden var jeg henne? "Godmorgen, har du sovet godt?"

EftertragtetWhere stories live. Discover now