Kapitel 3

210 9 0
                                    

Jeg bankede på døren og i løbet af få sekunder stod en næsten nøgen Jake. "Velkommen, velkommen denne vej frøken." Han førte mig ind på Logan's værelse. Det stank for at sige det mildt, en blanding af hård alkohol og bræk hang i luften. "Fy for helvede." Udbrød jeg. Jeg gav Jake en kaffe i hånden, og satte resten af morgenmaden på natbordet. Så skyndte jeg mig at åbne alle vinduerne helt op. "Det er koldt." Lød det inde under dynen. Jeg satte mig på sengekanten og løftede dynen op. "Nårh lille skat da, har tømmermændene ramt dig hårdt?" Jeg grinte lidt. Han satte sig op meget forsigtigt, dels fordi han kunne kaste op hvert øjeblik det skulle være. Men også fordi han havde travlt med, at jeg ikke skulle se for meget af hans nøgne hud. "Vil du ikke hente et par underbukser til mig, de ligger i nummer 2 skuffe?" Han tog sig til hovedet. Jeg rejste mig og fandt et par sorte Calvin Klein. Jeg smed dem i hovedet af ham. Han stak dem ind under dynen og det gik jo meget godt. "Jeg henter lige et glas vand og nogle piller til dig." Jeg gik mod køkkenet og der stod Jake og spiste en banan, stadig kun iført boxershorts. "Hvad er det med jer drenge, vil i bare have mindst muligt tøj på?" Spurgte jeg. Han grinte. Jeg åbnede skabet og tog et glas frem. "Det var ikke ligefrem sjovt for mig i går, han skulle jo ligesom af sit tøj." Jeg smilte til ham. "Mmmm frækt." Han nikkede og tilføjede: "Meget."
Jeg rakte ham vandet og pillerne. "Du er godt klar over hvad der skete i går ikke sandt?" Han nikkede. "Var det dig der puttede mig i går?" Jeg rystede på hovedet. "Jake?" Jeg nikkede. "Jeg er her for at hjælpe dig, du skriver eller ringer bare og så kommer jeg." Jeg lagde min hånd på hans. Han nikkede forstående. "Men nu bliver jeg simpelthen nødt til at smutte." Jeg har en time der begynder om 20 minutter."

"Du ligner en der ikke har sovet i rigtig lang tid." Jeg kiggede skævt på Mia. "Hvad? Du ser bare lidt træt ud, det er det hele." Jeg smilte, vendte mig mod skabet og begyndte at taste koden 7-1-4-9. "Holy shit, se!" Mia puffede hårdt til mig. Av udstødte jeg og kiggede surt på hende. "Lana, hyggeligt at støde ind i dig igen." Det var ingen mindre end Mr. Archibald. Jeg stod med åben mund. "Hej Mr. Archibald øhh hvad laver du her?" Sagde jeg. Mia kiggede spændt på ham. "Bare kald mig Nate, jeg er her for at overvære nogle af de forskellige timer." Jeg børstede noget af mit hår væk fra ansigtet, men det fløj lige tilbage igen. "Her lad mig." Og med et tog han sin hånd og placerede den løse tot bag mit øre. "Meget bedre." Sagde han og smilte til mig. "Denne vej Mr. Archibald." En af vores ledere førte ham videre ned ad gangen. Mit blik fulgte ham, og han vendte sig rundt og smilte til mig. "Ham bliver du seriøst nødt til at gøre noget sammen med!" Jeg kiggede på hende, og sagde: "Jaja lad os nu se."

EftertragtetOnde as histórias ganham vida. Descobre agora