Kapitel 7

189 11 0
                                    

"Skål for Lana som nu er blevet et sexlegetøj!" Mia råbte mens hun hævede sit glas. Vi bundede shotsene. "300 fucking kroner i timen!" Jeg tog et shot til og grinte. "Lana, Lana, Lana!" Mia humpede mig mens hun stønnede helt vildt og voldsomt. Drengene flækkede af grin. "Jeg henter lige nogle shots!" Råbte Jake, "Jeg går med!" Skreg Mia endnu højere. "Forventer han det der?" Spurgte Logan lavmælt. Jeg rystede på hovedet: "Det tror jeg ikke, han virkede meget seriøs med hensyn til arbejdet." Jeg rykkede mig tættere på ham. "Er du bekymrede på mine vegne?" Spurgte jeg ham. "I mine øjne ligner det bare at han udnytter dig." Jeg tog fat i hans ben og rystede det. "Jeg laver ikke noget, som jeg ikke har lyst til." Sagde jeg og smilte til ham. Han nikkede. "Så er der alkohol til sexslaven!" Mia skreg mig lige ind i hovedet. "Hov skal vi gå, det virker til at i sidder lidt intimt." Jake sendte et skævt smil til Logan. "Der sker ikke noget her bare rolig." Sagde jeg og rykkede lidt væk fra Logan.
"Må jeg forstyrre et øjeblik, kan jeg byde på en dans?" En fyr prikkede mig på skulderen. Han rakte mig hånden. Jeg tog imod den. Vi dansede i noget tid, men gik så over til en sofa og satte os.
"Hvad hedder du forresten?" Han hældte noget vodka op i nogle små glas. Jeg fortalte at jeg hed Lana. "Lana som i den Lana?" Jeg kiggede forvirret på ham. Han rykkede sig tættere på mig. Han lænede sig ind til mit øre og placerede en hånd på min hofte. "Hende Lana som knepper en gammel rig fyr?" Han smilte og gav mig glasset med vodka. "Hvis du hentyder til Mr. Archibald så er det en joke, og så gammel er han altså ikke." Jeg fjernede hans hånd fra min hofte. "Han er da 28." Sagde han og placerede så sin hånd på det nederste stykke af min ryg. "Det er altså også kun 8 år." Sagde jeg med et smil. "Men du boller ham for penge?" Sagde han så ud af det blå. Jeg rykkede mig lidt væk fra ham. "Jeg boller ikke nogen, jeg arbejder hos hans firma." Sagde jeg. Han rykkede hen til mig igen. "Det er helt i orden jeg dømmer ikke nogen." Han tog fat om min nakke og satte sine læber på mine. Jeg skubbede ham af mig. "Kom nu, han behøves ikke at vide det." Han pressede mig mod sofaryggen og holdte mig fast. "Stop, jeg gider ikke." Jeg vred mine arme. Han pressede sin tunge ind i min mund. Han holdte mine hænder med en hånd og rørte min krop med den anden "Har vi et problem herovre?" Jake stod og kiggede på ham med et knap så tilfreds blik. "Vi nyder bare livet min ven." Sagde han. Jake skubbede ham væk fra mig. "Jeg låner lige Lana tilbage," han hev mig op fra sofaen. "Næste gang så sørg lige for at pigen også nyder dit selskab."

EftertragtetWhere stories live. Discover now