Capitolul 4 -Transformarea

30 1 0
                                    

Urcaserăm toți în mașini .Erau două , mașina lui Tymen și cea a lui Jacob . Fiindcă erau două ne-am despărțit și ne-am împărțit în grupuri de câte 3 , astfel încât eu , Tymen și tipul cel nou să fim în aceași mașină . Deși de obicei eu eram în drepta lui Tymen , de data asta , pentru a nu mă observa Danelle , cu care era posibil să ne întâlnim pe drum , eram pe bancheta din spate cu același tip misterios și interesant .Nu știu de ce, dar aveam impresia că era special, era diferit , nu era ca noi ,însă n-aveam nici o problemă cu asta. Mă atrăgea , dar nu în acel fel în care o făcea Tymen , deși într-adevăr , chiar arăta bine . Mă atrăgea să aflu mai multe despre el , părea a avea secrete și părea un tip interesant . Nu spunea nimic și răspundea doar când i se cerea . Într-un sfârșit m-am hotărât să-i vorbesc,însă pentru prima oară în viață , eu , Rose Boudreaux ,aveam emoții,
-Hei ,eu sunt Rose , Rose Boudreaux .
-Eu sunt Seraph . îmi răspunse el .Cred că și el se simțeat penibil ,oricum , speram să nu fiu singura.
-Îmi pare bine de cunoștință .
încercam să fiu politicoasă , sau măcar să par așa , dar chiar îmi părea bine . Îmi părea bine .. Că mai aveam un ajutor în lupta cu strigoii , în lupta cu Danelle .
-Și mie . spuse el , stânjenit .
-Tu , cum de ai ajuns în grupul nostru ? Speram să nu se supere că l-am întrebat asta , căci asta suna mai degrabă a : Ce mama dracu' cauți tu aici ?
-E poveste cam lungă . Din răspunsul lui , pe care îl dăduse cu zâmbetul pe buze , îmi dădeam seama că afirmația mea de mai sus nu era una răutăcioasă.
-Avem destul timp , nu crezi ? Spusesem eu și atunci am obserat că zâmbetul cuceritor și în același timp , zâmbetul copilăros , îi dispăruse .
-Nu , nu mai avem timp . Danelle e aici ! Poftim ? O cunoștea ? Nu mai înțegeam nimic .
-Da , e în față . Seraph , stăpânește-te . Rose , capul jos !culmea , Tymen intervenise și el în discuție , deci știa despre ce e vorba . Eu am urmat imediat instrucțiunile lui Tymen , însă Danelle era deja în fața mașini noastre și își exercita puterea . Deși acum era strigoi , ea încă își păstrase puterile de vampir pentru că ea se transformase în strigoi , fiindcă îsi dorise asta . Puterea ei era de a mișca vântul cum vroia . Ne mișcase mașina ridicându-o puțin de la sol . În acest timp , îl auzeam pe Tymen din față , care ne șoptea :
-Stați calmi , nu reacționați în nici un fel.
În acest timp , Seraph se înfuriase și observasem că părul blond , luminos și vâlvoi se transformase în alb , încetul cu încetul. Apoi , după două secunde de la observarea mea a acestui mic detaliu , Seraph ieșise din mașină. În acel moment am ieșit si eu .
-Rose Boudreaux și Serap Owari , 2 iepuri dintr-o lovitură . spuse Danelle care a apărut parcă din senin . Măcar era un lucru bun în chestia asta . Aflasem întregul nume al lui Seraph .
- Rose , intră în mașină .Spuse Seraph fioros . Un sunet ciudat și necunscut pentru mine se auzi din pieptul lui Seraph . și atunci Seraph se transformă într-un .. vârcolac ? Era total neașteptat . Eram surprinsă , buimăcită . Nu înțelegeam ce se întâmplă . N-am avut timp de gândit căci Danelle era deja lângă mine , iar lupta începuse . Piciorul meu mi-a luat-o înainte și am reacționat aproape involuntar . Am lovit-o cu piciorul în bărbie însă am dezechilibrat-o foarte puțin . În acel moment a intervenit Seraph , vârcolacul alb , cu ochii roși și gheare ascuțite . Era mai rapid decât mine , decât Danelle . Danelle fiind încă la sol din cauza loviturii mele ,Seraph a sărit pe ea și i-a zgâriat fața . Însă Danelle , cu ajutorul puterii ei , l-a dat jos de pe ea .Deja era prea târziu . A doua zi va avea cu siguranța o cicatrice uriașă.
-De ajuns ! M-am săturat de tine , Seraph ! Trebuia să te ucid când am avut ocazia . Spuse Danelle , furioasă .
Seraph a început să mârâie , un mârâit fioros care îți făcea instantaneu pielea găină . Atunci am intervenit eu . Nu voiam să o ucidă pe Danelle , nu încă . Trebuia să-i pun niște întrebări , trebuia să aflu niște răspunsuri .În fond ea era foarte experimentată în folosirea magiei si puterilor vampirilor .
-Din păcate nu vei mai avea o asemenea ocazie . Tu vei fi cea ucisă . Să ne transmiți mesaje de pe cealaltă lume !
Spusesem eu , deși nu aveam momentan intenția asta . Eram doar ironică , sarcastică și încercam să o enervez .Însă , în acel moment Danelle își luase "zborul" . Atât eu cât și Seraph o puteam prinde , însă aveam în gând aceeași strategie.

Run ! Nightmares come true !Where stories live. Discover now