Capitolul 2 - Lupta

480 1 0
                                    

Nu aveam timp de a rămane șocată , în fond mă așteptam să fiu deja moartă . Totuși instinctele mele de vampir luptător și inteligent au revenit . Și dacă stăteam să mă gândesc , chiar îmi doream o luptă .
Am tras-o pe Sonia jos de pe motocicletă ,mai degrabă am ridicat-o , astfel motocicleta căzând peste adversar . A rămas acolo doar câteva secunde , suficiente pentru a o lua eu pe Sonia în spatele meu și pentru a o proteja , în fond ,ea era un om nu avea ce căuta lânga niște strigoi . Pentru un moment m-am bucurat , crezând că am scăpat de pericol și voi putea ajunge la timp la șosea . GREȘIT ! Doi strigoii erau deja lângă mine , unul în dreapta mea , celălalt în stânga . Erau doi bărbați , bine făcuți , cu insincte bune ,ceea ce îmi demonstra că erau strigoi de multă vreme . N-am mai gândit . Am sărit direct la pieptul celui din dreapta mea , am scos țepușa și i-am împlântat-o direct . Deși strigoii erau rapizi , nici unul , nici măcar Danelle nu aveau viteza mea . Cel din stânga mea nu observase mai nimic , eu fiind situată cu spatele la el .Nu văzuse că am țepușă , probabil nici măcar nu realizase cum a fost ucis prietenul lui ,însă văzuse cum duhul strigoiului ieșise din strigoiul aliat lui . A sărit la gâtul Soniei . Sonia a reacționat bine pentru o ființă umană dându-i un cap în gură și astfel l-a dezechilibrat .
-Bună lovitură ! Chiar era o lovitură bună , îmi stârnise admirația .
- Aveam de ales între a face pe moarta sau a face ceea ce am făcut mai devreme . Spuse Sonia , chicotind . N-aveam timp de glume . Am râs și eu pentru un moment , un moment foarte scurt .
-Sunt cu haita după ei . Sunt zeci ! Prinde-mă de mână ! Sonia nu a obiectat , m-a luat de mână și am fugit direct în față , unde vedeam cu ochii .. Cert e că nu prea vedeam mai nimic . Totuși , ajunsesem vii și nevătămate la șosea , doar că acolo , pe lângă Tymen și Jacob se mai afla cineva ..

Run ! Nightmares come true !Where stories live. Discover now