Kapittel 4

30 0 0
                                    

Harry pov

Jeg vridde meg i sengen. Jeg hadde en rar drøm! Jeg drømte at Camila levde og på skolen kom hun inn og begynte å kle av meg og vi hadde sex midt i gangen og folk merket det ikke...

Jeg reiste meg opp fra sengen og gikk ned til stua. Der så jeg Hilde og Lea satt i sofaen med mamma.

"Ehm... Hei..." Sa jeg litt usikkert. Hadde på følelsen at jeg burde egentlig ta på meg klær, så jeg slapp å være her i bokseren.

"Harry!" Sa Lea. "Jeg må bare..." Jeg løp opp og lukket igjen døren.

Jeg satte meg i sengekanten og vekket Lucy som lå i sengen min. "Du må stå opp. Du er vennen min, ok? Du er en venn som overnattet." Sa jeg og reiste meg opp.

"Hva skjer?" Spurte Lucy og reiste seg opp. "Hilde og Lea er her." Sa jeg. "Hvorfor?" Spurte Lea og kledde på seg, samme gjorde jeg også.

"Jeg spiste middag hos dem her om dagen og jeg overnattet til neste dag." Sa jeg og gikk ut av rommet mitt og ned i stua.

"Beklager." Sa jeg.

Jeg kjente en hånd på skulderen min og Lucy gikk forbi meg. "Hvem er det?" Spurte mamma.

"En venn av Camila og nå er vi ganske god venner. Hun overnattet." Sa jeg og satte meg ned i en stol. "I sengen din?" Spurte mamma og rynket pannen. "Ja, men jeg lå på sofaen i natt." Sa jeg.

Lea gikk til meg og satte på fange mitt og ga meg kos. "Camila elsker deg." Hvisket Lea. "Det gjør hun ikke. Jeg er en nerd og hun er populær." Sa jeg.

Jeg så Camila satte seg ned på gulvet og smilte. "Men hun gjør det." Sa Lea.

Jeg lo litt av tanken.

Camila satt på gulvet drømmene. "Lurer på hva Camila tenker på nå." Fniste jeg. "Helt sikkert deg." Fniste Lea. "Ha-ha." Jeg himlet med øyne.

Jeg reiste meg opp fra stolen, så Lea reiste seg opp. "Lucy, kan jeg snakke med deg? Det er en tanke jeg har..." Mumlet jeg.

"Klart." Sa Lucy og tok på skulderen min.

Jeg holdte rund hoften til Lucy og gikk opp.

Jeg lukket igjen døren etter meg på rommet.

Lucy tok hånda si på brystet mitt og jeg gikk inntil døren. Lucy kysset meg på munnen. "Hva lurte du på?" Spurte hun og dro av t-skjorten min.

Jeg satte meg ned i sengen min. "En venn fortalte meg noe." Sa jeg. "Hvem da? Nerdene?" Sa Lucy og satte seg på meg og kysset meg på halsen.

"Nei! Camila!" Sa jeg. Lucy så plutselig på meg. "Du pleier å være utro mot folk." Sa jeg.

"Camila kan ikke ha sagt det til deg. HUN ER DØD!!!" Skrek Lucy og reiste seg opp og gikk ut av rommet mitt.

Jeg tok på t-skjorten min og løp etter Lucy. "Vent å se. Hun våkner. Jeg vet det!" Skrek jeg når vi var i stua. "Samma det. Jeg vet så godt hvorfor hun ærter DEG." Sa hun og snudde seg mot meg.

"Viss Lucy sier det, så skal jeg banke hun!" Camila so ved oss. Jeg himlet med øyne. "Hvorfor? Jeg tror Camila mobbet meg for jeg er en nerd!!" Skrek jeg. "Nei, ikke pga. det. Du kan jo spørre henne! Hei Camila." Hun vinket til Camila og gikk.

"LEVER JEG?!?!" Skrek hun. "NEI CAMILA!! MEN DU VET JEG KAN SE ÅNDER!!!" Skrek Lucy og kom tilbake.

"Gangen, nå." Sa jeg og dro Lucy ut i gangen. "Du har ikke fortalt det Lucy." Sa Camila. "Du ville ikke bli venn med meg da!" Sa Lucy spydig. "Du kan fortelle hvorfor du mobbet Harry, Camila." Sa Lucy.

"Hvorfor?" Jeg så på Camila.

Lea kom løpene til meg og smilte. "Hei Lea." Sa jeg. "Jeg og mamma skal besøke Camila. Vil du være med?" Spurte Lea. "Klart." Sa jeg.

"Harry..." Lucy tok på kinnene mine. Jeg nikket. "Jeg... Vi... Vi snakkes i morgen..." Lucy kysset meg på munnen og gikk ut.

"Går det bra med henne?" Spurte Camila. "Vet ikke..." Mumlet jeg og gikk til stua med Lea.

"Mamma. Skal vi dra nå?" Spurte Lea. "Ja."

———————————————-

Dissa kommer til å bli korte til det kommer lengre uti, da blir det mye lengere ;)

Min Usynlige Venn!Where stories live. Discover now