10

1.8K 66 4
                                    

Tijdsprong

Pov Chantal
Vanaf vandaag hoeft de brace niet meer om en hoef ik niet meer op krukken te lopen. Rick is nu bij me om me te helpen. "Ben je er klaar voor?" zegt hij. "Helemaal klaar" zeg ik. "Kom maar dan" zegt hij en wenkt met zijn handen. Ik zet voorzichtig de eerste stap. Daarna zet ik stap voor stap richting Rick. "Ik ben blij dat ik weer normaal kan lopen" zeg ik. "Ik ook lieverd, ik ook" zegt hij. Ik krijg opeens een enorme glimlach op mijn gezicht. Geen idee waarom. Nog 1 stap en het is gelukt. Ik zet de laatste stap en word dan warm ontvangen door Rick zijn armen. "Morgen moet ik voor de laatste keer naar de fysio en dan mag ik daar mijn voetbal weer voorzichtig opbouwen en dan mag ik weer voetballen" zeg ik. "En fietsen en dingen die je niet kon doen toen je je brace had" zegt Rick. "En dat ook ja" zeg ik en geef hem een kus. "Waar kreeg ik die voor?" Vraagt hij. "Omdat je de liefste bent" zeg ik en geef hem nog een kus. "Weet je dat je schattig bent als je lacht?" Zegt Rick. "Wist jij dat jij lekker bent?" Zeg ik. Hij glimlacht. Ik druk mijn hoofd in zijn shirt en we blijven zo nog even staan. "Ik heb een idee" zegt Rick. "Tell me i'm curious" zeg ik. "Laten we naar het park gaan het is mooi weer. En we hebben al heel lang niks leuks meer gedaan" zegt hij. "En we gaan overmorgen pas op vakantie" zegt ie er nog bij. "Wil je proberen om te fietsen?" Vraagt Rick. Ik knik.

Ik pak zijn zus haar fiets en hij de zijne, Ik stap op en probeer een stukje te fietsen. Als ik merk dat 't gewoon goed gaat roep ik Rick. "KOM JE NOG?" roep ik. "Jaja kom eraan" zegt hij. En hij komt naast me fietsen. "Het gaat gewoon goed" zeg ik. "En dat meteen" zegt hij. Ik glimlach heel breed.

Rick is zo lief. Ik had me nooit voorgesteld dat ik ooit iemand vond die het zelfde was als ik. Ik wil hem nooit meer kwijt. Hij is samen met voetbal mijn alles. Ik hou van hem.

"Rick waarom ben je zo lief?" Vraag ik als we in het park zijn aangekomen.
"Geen idee, Ik hou gewoon veel van je" zegt Rick. "Ik hou ook heel veel van jou, je bent mijn alles samen met voetbal ik ben zo blij dat ik iemand heb gevonden die hetzelfde is als ik" zeg ik. "Lief babe" zegt hij en hij trekt me dichterbij, want we waren op het gras gaan liggen en hij had zijn arm km me heen. "Wil je iets doen?" Vraagt hij. "Ja" zeg ik. "Ik wil je 'n kusje van je" zegt hij. "Ja wil je die?" Vraag ik. "Ja" zegt hij net een pruik gezicht. "Dan moet je me wel pakken!" Roep ik en ren weg. "Ik krijg je wel" roept hij. Tijdens het rennen let ik niet op en bots tegen iemand aan. "Kun je niet uitkijken waar je loopt?!" Schreeuw ik. "Sorry" zegt Jeffrey? "Ik heb je" zegt Rick. "Heey" zeg ik en geef hem zijn verdiende kusje. "Ik kwam jullie iets zeggen" zegt Jeffrey. "Oke vertel" zeg ik. "Sorry dat ik sinds ik op school ben irritant doe, dat ik sinds jullie het hebben heb zitten stoken, het spijt me voor alles wat ik heb gedaan. Sorry dat ik je zoende Chantal, dat ik die stick om je enkel haakte, dat ik je liet struikelen en alle dingen die ik heb gedaan" zegt hij. "WAS JIJ DEGENE DIE ME LIET STRUIKELEN EN DEGENE DIE DE STICK OM MIJN VOET HAAKTE?!" Schreeuw ik. "Ow hier ga je voor boeten" zeg ik en wil hem aanvliegen maar Rick slaat zijn armen om mijn middel en houdt me tegen. "Hij biedt zijn ecxuses aan lieverd, Jeffrey ik vergeef je" zegt Rick. "Ja oké, ik vergeef het je ook maar waarom deed je het dan?" Vraag/zeg ik. "Ik was jaloers" zegt hij. "Op wie? Op ons?" Vraagt Rick. "Op mijn oude school was ik altijd de 'nerd', ik wilde het dit keer anders. En toen zag ik Chantal, De queen B als je het mij vraagt. Ze was zo gemeen en een bitch. Ik wilde ook zo worden om op 1 school niet de nerd te zijn. Ik heb Chantal geobserveerd, en heb het toen tegen haar gebruikt. Ik wilde net zo zijn. Maar ik was erger, ik stookte en verwondde je. Ik was jaloers op jullie omdat jullie zo schattig zijn samen, en ik niemand heb, want als ik mezelf ben dumpen ze me weer. Ik ben jaloers op Rick omdat hij zo'n mooie vriendin heeft. Ik ben jaloers op Chantal want ze heeft een toffe gast als vriend, ik ben jaloers op jullie omdat jullie ergens bijhoren en omdat jullie fantastisch kunnen voetballen. Ik hoorde nooit ergens bij, had nooit vrienden en ik was blij dat ik nu 'populair' was en vrienden had. Maar het is me naar het hoofd gestegen. Het spijt me. Ik had vanaf heb begin mezelf moeten zijn. Ik beloof me normaal te gedragen" zegt Jeffrey. "Wauw ik wist niet dat je dr mee zat. Ik wist dat je vaak naar me keek, maar voor dit doel wist ik niet. Eigenlijk heb je me laten zien, wie ik ben. Jezus ik ben een bitch. Maar ja, zo ben ik nou eenmaal. Maar Jeffrey, ben gewoon jezelf" zeg ik. "Dankje, Tot na de vakantie op school" zegt hij. "Nee jij bedankt, tot na de vakantie" zeggen we en we zwaaien naar hem.

"Ik wil nog 'n kusje" zegt hij.

"Je weet wat je daarvoor moet doen" zeg ik half lachend en ik ren weg.

"Omg een speeltuin! GLIJBAAAAANNN!" Gil ik.
Terwijl ik als een kleuter naar de glijbaan ren ligt Rick helemaal plat. Ik glij naar beneden ga onderste boven hangen. Rick gaat op de andere glijbaan precies hetzelfde liggen. En dan geeft hij me een kusje.

An unknown sideWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu