Hoofdstuk 84

194 7 0
                                    

De dominee vertelt dat we bij elkaar zijn gekomen om Harry Edward Styles en Rose Miller in de echt te verbinden, en dat hij blij is dat er zoveel mensen aanwezig zijn. Harry en ik kijken even snel achter ons de kerk in en zien dat de kerk inderdaad helemaal vol zit.

Er is veel familie van Harry en een heleboel zakelijke relaties van Jonathan zijn ook aanwezig. Hen ken ik niet zo goed, maar ik heb een aantal gezichten wel voorbij zien komen in het huis.

De dominee vertelt een heleboel over het huwelijk in het algemeen, en gelukkig maakt hij veel grapjes waar iedereen om moet lachen.

Dan is het tijd dat hij ons gaat trouwen en hij vraagt ons elkaar de rechterhand te geven en dan zegt hij de trouwgeloftes op die wij beiden nazeggen.

Dan komen Emma en Robert eraan met de ringen en Robert geeft zijn ring aan Harry en als hij hem aan mijn rechter ringvinger heeft geschoven ben ik aan de beurt bij Harry.

Emma geeft me de ring en dan schuif ik de ring aan Harry zijn rechter ringvinger.

De dominee schraapt zijn keel en zegt dan dat hij ons man en vrouw verklaart en dat Harry zijn bruid mag kussen. Dat laat Harry zich geen twee keer zeggen, hij leunt naar me toe en geeft me een liefdevolle kus die behoorlijk lang duurt want iedereen in de kerk begint te fluiten omdat het zo lang duurt.

Lachend stoppen we met zoenen en als we ons omdraaien naar alle gasten hoor ik de dominee 'May I present to you Mr. and Mrs. Styles' zeggen en dan begint iedereen te klappen als we het gangpad uitlopen richting de deur van de kerk.

Eenmaal buiten vraagt de fotograaf of iedereen bij elkaar kan staan op de trappen bij de kerk zodat hij een groepsfoto kan maken, en gelukkig wil iedereen daar aan mee werken.

We maken een foto met alleen onze familie en een met de familie en iedereen van de organisatie, de zakelijke relaties van Jonathan hoeven niet op de foto.

Na het nemen van de foto's snellen El en Perrie met Louis en Zayn alvast naar huis om de receptie op te starten voordat wij er zullen aankomen.

Dan stappen Harry en ik in de oldtimer en de chauffeur brengt ons terug naar het huis. Als we aankomen bedanken we hem en zeggen hem dat als hij wil hij welkom is op ons feest, maar hij bedankt ons hartelijk voor de uitnodiging en verlaat ons.

We lopen hand in hand naar de feesttent waar de receptie wordt gegeven en ik zie dat El en Perrie alles onder controle hebben.

We nemen plaats aan de tafel waar El en Perrie ons hebben geplaatst en we wachten op de gasten die ons willen feliciteren. Al snel komen onze familie en vrienden aan en iedereen komt langs ons om ons te feliciteren en ons een cadeau te geven. El en Perrie helpen ons bij het aannemen van de cadeaus en plakken er stickers op waar ze op schrijven van wie we het cadeau hebben ontvangen.

Als iedereen binnen is gaan we zitten aan onze tafel en wordt het diner geserveerd.

Het is een gezellig diner, er wordt veel gelachen en het orkestje dat we gehuurd hebben speelt romantische muziek.

We zitten aan tafel met mijn moeder, Britt, Niall, Gemma, Anne en Robin en praten wat met elkaar wachtend op het toetje als we ineens Louis zijn stem door de speakers horen.

Hij staat aan de tafel met een microfoon in zijn handen en ik denk dat het tijd is voor zijn speech.

'Hello everybody, it's so nice to see that you all came to finally see Harry get married! We all thought it would never happen, he never even had a girlfriend in the last four years, didn't even look at girls at all! But then came Rose, or as we call her Sterre. Sterre swept him of his feet and put him off the market, sorry girls.... She wrapped him around her little finger and he couldn't do anything about it. Luckily she felt the same about my mate Harry, and now they are married, and even expecting a babygirl in the near future! It's amazing. I've never seen a couple as in love as those two, well maybe El and I, but tonight is about Harry and Sterre. I want to raise my glass to you two, or should I say three? I wish you all the best, and I hope to be in both your lives for as long as you two let me! Cheers!'

TakenWhere stories live. Discover now