Hoofdstuk 48

288 10 0
                                    

'I don't know.....' is het enige dat ik kan uitbrengen, mijn hoofd stroomt over van de vragen die ik wil stellen maar ik weet niet weet hoe ze te stellen.
Als ik Harry aankijk zie ik dat ik hem gekwetst heb, en ik leg uit dat als ik hem in een andere situatie ontmoet zou hebben en mijn leven niet zo overhoop gehaald zou zijn, dat ik dan zeker zijn vriendin zou willen zijn, niets liever dan dat.

Hij knikt en zegt dan dat hij aan de situatie niets kan veranderen, dat het is zoals het is.
Dan vraagt hij mij of ik die situatie weg kan denken en echt naar mijn gevoel wil luisteren, zodat ik hem een eerlijk antwoord kan geven op zijn vraag.

Wetende dat hij gelijk heeft, we kunnen niets aan de situatie veranderen, probeer ik deze situatie los te zien van mijn gevoel.
Na een tijdje lukt het me de situatie los te laten en ik voel nu echt wat ik wil.
Al die tijd streelt Harry mijn handen terwijl hij ze vast heeft, nog steeds zittend op zijn knieën.

Ik voel dat ik begin te glimlachen en ik kijk Harry aan nu ik weet wat ik echt wil, wat mijn gevoel mij zegt te doen.

Harry kijkt me verwachtingsvol aan en knikt me bemoedigend toe.
'You're right Harry, this situation can't be changed, and honestly I don't think that my feelings can change too. I don't think it's a syndrom, I really like you and I would love to be your girlfriend.'
Ik kijk hem lachend aan en ik zie dat hij ook lacht en dan omhoog komt en mij zoent.

'I'm the luckiest man alive' zegt hij dan en dan pakt hij mijn hand en trekt mij van het bed af zodat we elkaar kunnen omarmen.
Ik sta nog steeds alleen in mijn ondergoed en panty's terwijl Harry nog volledig in zijn pak in de kamer staat.
Mijn handen gaan onder zijn jasje naar zijn schouders toe en ik laat het jasje van zijn schouders afvallen.
'You really look sexy right now Sterre' fluistert hij in mijn oor waarna hij mijn nek begint te zoenen.

Mijn handen gaan naar zijn riem toe en maken deze los, dan pak ik zijn overhemd vast en trek dit voorzichtig uit zijn broek.
Met trillende vingers maak ik de knoopjes van het overhemd los en als ik daarmee klaar ben stopt Harry even met mijn nek te kussen en strelen zodat hij het overhemd kan uitdoen.

Dan maakt hij zijn broek verder los en trekt deze uit, samen met zijn schoenen en sokken.

De kleding ligt overal in de kamer, maar dat is het laatste waar we aan denken.
Harry neemt een stap en staat weer tegen mij aan, nu met alleen zijn boxershort nog aan.
Ik voel dat hij opgewonden is en dit is ook duidelijk te zien aan de bobbel in zijn boxershort.

Dan pakt hij mij op en maakt duidelijk dat ik mijn benen om hem heen moet slaan.
Met mijn benen om zijn middel heen pakt Harry de onderkant van mijn bovenbenen vast en zo draagt hij mij naar het bed toe terwijl we elkaar vol passie zoenen en dan legt hij mij op het bed neer terwijl hij mij, terwijl hij over mij heen hangt, blijft zoenen.

'Gaat het nu echt gebeuren, na een week van sexuele spanning?' denk ik en ik weet niet zo goed wat ik daarmee aan moet.
Ben ik niet verkeerd bezig, dat ik zo snel met Harry naar bed wil, vraag ik me af.
Aan de andere kant, we zitten al een week bijna de hele dag bij elkaar, dan leer je elkaar ook sneller kennen dan dat je iemand ontmoet en die persoon een paar uur per dag ziet over een periode van een aantal weken. Als je al die losse uren achter elkaar zet, dan kom je denk ik ook wel op een volle week uit.
Dat maakt dat ik rustiger word en me niet schuldig voel over deze stap en ik begin de boxershort van Harry naar beneden te duwen.
Als hij doorheeft wat mijn bedoeling is helpt hij me en stapt uit zijn boxershort en daarna doet hij mijn slip uit maar laat mijn beha dit keer aan, evenals mijn panty's.

'I like it when you're wearing these hold-ups, let's keep them on.' zegt hij over de pantykousen en hij zegt dat mijn borsten zo mooi zijn in deze beha en dat hij deze daarom aan laat.
Dan geeft hij mij zachtjes kusjes langs mijn hals en vandaar uit gaat hij richting mijn borsten en langs de rand van mijn beha geeft hij mij kusjes en af en toe bijt hij in mijn huid.
Dan laat hij een spoor van kusjes achter op mijn buik en gaat hij richting mijn kruis.
Daar aangekomen blijft hij mij zoenen en ik merk dat ik steeds meer opgewonden raak.
Ik begin te kreunen en Harry kijkt me aan terwijl hij nog tussen mijn benen zit met zijn hoofd.

Als onze ogen elkaar ontmoeten kruipt hij omhoog en geeft me een hartstochtelijke zoen.
Ik sla mijn armen om zijn nek en een van zijn armen laat hij naast mijn hoofd op het bed liggen zodat hij zichzelf kan ondersteunen terwijl zijn andere hand mijn borst kneedt door mijn beha heen.
Harry kreunt als ik een van mijn handen los maak uit zijn nek en over zijn buik laat gaan terwijl mijn andere hand in zijn krullen achter in zijn nek blijft.

Ik voel hoe zijn erectie tussen mijn benen ligt, dicht bij mijn vagina.

Harry kijkt me aan en vraagt of ik het zeker weet en ik knik.
Hij kijkt me nog een keer aan en ik zeg nogmaals dat ik het zeker weet en dan voel ik hoe hij bij mij naar binnenkomt en ik hap naar lucht.

Ik wist dat hij groot geschapen was en ik merk dat mijn lichaam hier aan moet wennen.
Harry merkt dat mijn lichaam de tijd nodig heeft om zich aan te passen en wacht even terwijl hij nog in mij zit.
Als ik merk dat ik wat meer ontspannen ben geef ik aan dat Harry verder kan gaan en langzaam beweegt hij heen en weer.
Ik voel me steeds minder gespannen en merk dat het ook geen pijn meer doet en dan begin ik te merken dat ik het lekker vind.
Ondertussen zoenend en elkaar met onze handen betastend worden we steeds meer opgewonden en onbewust kreunen we elkaars naam.
Als onze ogen elkaar hebben gevonden en we elkaar nogmaals zoenen voel ik hoe er een spanning in mij zich opbouwt en ik begin onsamenhangende woorden uit te kramen.
Dan merk ik dat Harry ook zijn hoogtepunt begint te bereiken, want hij begint steeds onregelmatiger adem te halen en op het moment dat ik over het randje ga en een heerlijk gevoel zich door mijn lichaam verspreidt merk ik dat ook Harry zijn hoogtepunt heeft bereikt.
Harry laat zich voldaan naast mij neer vallen en terwijl we nog aan het bijkomen zijn zegt hij dat dit bijzonder en speciaal was en dat hij dit nog nooit zo heeft meegemaakt terwijl hij mij zoentjes op mijn gezicht geeft.
Ik draai me naar hem toe en kruip dicht tegen hem aan terwijl ik zeg dat het voor mij ook nog nooit zo bijzonder is geweest.
Ik zou bijna denken dat we voor elkaar bestemd zijn, zo goed voelde het.

Na een tijdje zo gelegen te hebben staan we op, ik doe mijn hold-ups en beha uit en samen lopen we de badkamer in en we nemen samen een douche.

Wie had dat gedacht dat ik zo met Harry onder de douche zou staan nadat we sex hebben gehad, bedenk ik me tijdens het douchen en ik begin te glimlachen.
Ik had dat zeker niet gedacht.

TakenWhere stories live. Discover now