Hoofdstuk 46

323 10 1
                                    

Als we bij het huis zijn aangekomen verdwijnen El en ik de slaapkamer van Harry en mij in nadat Harry zijn kleding uit de kast heeft gepakt en de kamer uit gaat.
Ik hoor hem zeggen dat we een uur de tijd hebben en dat we dan naar het restaurant gaan.

El en ik douchen om de beurt en dan pakken we allebei een nieuw gekocht jurkje uit onze aankopen van vandaag.
Ik kijk samen met El in de tas met lingerie, ik ben nieuwsgierig naar de lingerie die Harry heeft uitgezocht.
Ik krijg een blos op mijn wangen als ik de sexy setjes zie, en El zegt dat Harry wel smaak heeft terwijl ze naar me knipoogt.
Hij heeft wel goed opgelet, want ik zie dat alle beha's de juiste maat hebben en ook de bijpassende onderbroekjes zijn de juiste maat.
Ik merk dat ik een glimlach op mijn gezicht heb als El zegt dat ik straal.
Niet wetende hoe hier op te reageren kijk ik haar vragend aan en uiteindelijk vraag ik haar of Harry dit vaker doet, lingerie kopen voor vrouwen.
El schudt direct heftig haar hoofd en ontkent dit terwijl ze zegt dat niemand in dit huis Harry zich ooit zo heeft zien gedragen tegenover een vrouw.
Dat het lijkt alsof hij verliefd is, en dat hij dat nog nooit eerder heeft laten zien.

Ik moet ineens denken aan de opmerking die Harry maakte toen ik in slaap viel en ik zeg tegen El dat hij laatst zei dat hij dacht dat hij verliefd op me aan het worden was toen hij dacht dat ik in slaap gevallen was.
Ik heb het nog niet gezegd of El kijkt me verrukt aan en klapt in haar handen terwijl ze 'I knew it!' roept.
Ik begin te lachen om haar reactie en El lacht met me mee.
Dan zegt ze dat we moeten opschieten omdat we nog maar een half uur de tijd hebben voordat we weg moeten.

We kleden ons vlug aan, ik heb een jurk aangetrokken die mijn borsten en heupen goed laat uitkomen, het is een crème kleurige jurk tot mijn knieën waarbij de zijkanten voorzien zijn van zwart kant, eronder heb ik een crèmekleurige push-up beha aan en een bijpassende slip, welke Harry heeft uitgezocht.
Ik heb huidskleurige hold-up panty's aangedaan en als ik de nieuwe Louboutin hakken aan doe die Harry voor me heeft gekocht, kijk ik naar El.
El heeft een knielange koningsblauwe jurk met zwarte accenten aangedaan met daaronder een zwarte panty en haar Louboutins.
Als we elkaar aankijken zeggen we tegelijk dat we onze haren en make-up nog moeten doen.
El stelt voor dat zij onze haren doet, en dat ik ons opmaak.
Dat lijkt me een goed plan zeg ik tegen El en we besluiten dat terwijl El mijn haar doet, ik me alvast opmaak.
Dan wisselen we, en ik maak El op terwijl ik op mijn knieën voor haar zit en zij, zittend op een stoel, haar haren doet.
Het is wat behelpen en soms moeten we even op elkaar wachten, maar als we dan klaar zijn bekijken we onszelf terwijl we naast elkaar in de spiegel staan te kijken.
El heeft onze haren gekruld en los opgestoken, met wat losse strengen haar hier en daar.
De door mij opgebrachte make-up is niet te dik, maar naturel met een lichte eyeliner streep.

We kijken elkaar dan recht in de ogen aan en dan zeggen we tegelijk 'Ready?' en we knikken en lopen de kamer uit naar beneden.
Onderaan de trap zien we Harry, Louis, Zayn, Niall en Perrie staan en als we de trap af beginnen te dalen kijkt Perrie op en zodra zij 'Wow' zegt richten de anderen hun ogen ook op ons.
Harry en Louis grijnzen van oor tot oor en Zayn en Niall kijken met grote ogen naar ons, hun mond valt nog net niet op de grond.

Harry en Louis lopen naar ons toe en reiken beiden hun hand uit zodat wij deze kunnen aannemen als we de trap afstappen.
'You look stunning' fluistert Harry in mijn oor alvorens hij mij een kus op mijn slaap geeft.
'You don't look so bad yourself' zeg ik tegen hem en ik bekijk hem van top tot teen, hij ziet er prachtig uit in zijn zwarte maatpak met zwart overhemd.
Louis ziet er ook al zo netjes uit.
Louis en El geven elkaar een kus en dan lopen we richting de deur.

'Have fun tonight!' roept Perrie ons nog na en ik lach naar haar alvorens ik mij weer omdraai naar Harry, die ondertussen mijn jas in zijn handen heeft om mij te helpen deze aan te trekken.
El wordt door Louis in haar jas geholpen en dan lopen we naar buiten alwaar een mooie Mercedes klaar staat.
El en ik worden achterin de auto geholpen door de mannen en dan stappen ze zelf in, Harry achter het stuur en Louis daarnaast.

TakenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu