Kapitel 2

42 1 0
                                    

~Alicia~

Jag gick och pratade med Emma och så råkade jag gå in i någon så att både jag & personen tappade våra böcker. "Oh shit, sorry!" Sa personen som jag nu upptäckt var en kille. Jag tittade upp och mötte Gustavs gröna ögon. "Haha det är lugnt. För det första så var det jag som gick in i dig" sa jag. "Aa tja Alicia, jag såg inte att det var du!" Sa han och skrattade lite. "Lugnt, men vi ska dra nu." Sa jag. "Ska ni inte käka?" Frågade Kevin som stod bredvid Gustav. "Nej. Vi ska äta i stan" svarade Bella. "Vi ska dra till Donken så vi kan väl åka tillsammans?" Frågade Emil. Jag kollade på Bella & Emma och de nickade. "Visst" sa jag sen glatt. "Men vi måste vara lämna våra böcker först." Sa Kevin. Jag nickade och de började gå mot sina skåp. Men Gustav stod kvar. Han öppnade munnen för att säga något. "Gustav! Kommer du?!" Ropade Robin. Gustav stängde munnen och log mot mig innan han sprang efter sina kompisar. Jag skrattade lite och gick mot mitt skåp. Jag la in mina böcker och tog min svarta MK väska och stängde igen skåpet. Sen gick vi ut på skolgården och väntade på killarna.
När dem kom så sprang bara Kevin & Gustav fram till oss medans Robin & Emil gick åt ett annat håll. "Skulle inte dem med?" frågade jag när dem kom fram till oss. "Nej dem var tvungna att dra hem." Svarade Kevin och vi började gå mot bussen.

~Gustav~

Kevin är lite den som pratar för oss båda. Eller asså jag pratar för mig själv men han petar hela tiden om något. Han kan aldrig vara tyst, typ.
Plötsligt fick jag en lätt knuff i sidan. "Va?" Frågade jag. "Tjejerna undrade om vi ville käka med dem någonstans" sa Kevin. "Visst" sa jag och vi gick av bussen. "vart ska vi äta då?" Undrade Bella. "Subway?" Frågade jag. tjejerna kollade på varandra. "Visst" sa Alicia. Kevin nickade och så gick vi mot Subway.

(Hoppar fram lite för annars blir det så tråkigt. Så dem är hemma nu)

Jag och Kevin hade gått hem efter ett tag och satte oss och spelade FIFA. Kevin var lite tjurig för att jag höll på att vinna. "Glöm inte att messa om festen till Alicia" sa Kevin. "Dem vet ju redan" sa jag. "Ja men tiden" sa han. Jag nickade. Jag tog upp min mobil och gick in bland mina kontakter. Jag letade upp Alicia's namn.

'Alicia den snygga😘'

Hette hon som kontakt. Det var hon själv som hade skrivit in det när jag började i klassen. Jag hade frågat om hennes nummer och då skrev hon in det. Och skrev namnet. Men jag har aldrig ändrat det. Jag gillar det. "Gustav! Ska du skicka smset elr? Ska du bara sitta där och le åt kontakten eller" sa Kevin med ett flin. "Kul Kev, kul" sa jag ironiskt och gick in på sms

'Tja, tänkte att ni ville veta tiden till festen😉 kl. 19:30😘'

Skrev jag och skickade.
Jag fick snabbt ett svar.

'Hey, ja det kan vara bra att veta😄
19:30👌😘'

Stod det. Jag blev glad när jag såg puss gubben. Fast vi skickar såna hela tiden. "Gurra jag måste dra hem! Men vi ses på festen" sa Kevin och reste sig upp. "Mm" mumlade jag. När jag hörde dörren smälla igen så reste jag mig upp och gick upp till mitt rum. Jag drog återigen upp min mobil.
Jag har alla i klassens nummer + massa kompisar utanför skolan så jag fick ofta sms. Men ett stannade jag på. Det var från Alicia.

'Jag har tråkigt. Skriv ngt😂'

Stod det. Jag skrattade lite när jag svarade.
(G=Gustav A=Alicia)

G: 'Haha, vad ska jag skriva?😂'
A: 'ngt😂 kom igen! Var lite snäll😂'
G 'okej förlåt😥 vill du veta en sak?'
A 'vadå??😂'
G: 'jag har ingen brödrost'
A: 'va?😕'
G: 'jag kastade den i sjön'
A: 'asså seriöst va?😂'
G: 'nu rostar den'
A: 'asså Gurra du e sämst😂😘'
G: 'haha jag vet😂'
A: 'du, vart är festen?'
G: 'sa jag inte det?'
A: 'om du skulle ha sagt det, skulle jag ha frågat då?'
G: 'haha nej😂 den är på *******vägen 7'
A: 'Aa okej, tack😄'
G: 'vsg😉'
A: 'min jobbiga lillebrorsa vill ngt😒 måste dra😘'
G: '👋😘'

Vad ska man göra nu då? Jag kollade klockan och såg att den var 18:30. Jag kanske skulle göra mig iordning för festen. Jag gick till min garderob och tog fram ett par slitna jeans shorts som gick till knäna & en svart T -shirt. Sen gick jag till hallen och tog på mig mina vita Converse. Sen gick jag ut till min svarta moppe och åkte till festen.

(En timme senare)

Jag hade fortfarande inte sett Alicia, Bella & Emma.
"Gustav chilla, hon kommer" sa Kevin som stod bredvid mig vid bordet där det stod ölburkar och skit. Jag suckade åt honom och lät blicken svepa över alla människor här igen. Jag kollade mot dörren och såg tre tjejer. Dem kom fram till oss. Det var Alicia, Bella & Emma.
Jag kollade på Alicia. Hon var skit snygg. Om hon var min skulle jag kyssa henne nu.
Men det är hon inte. Och om jag aldrig berättar för henne så kommer hon aldrig bli min heller.

-----------------------

Kapitel 2!😱😂

Min kompis är så konstig😂 hon ringde mig idag när hon skulle köpa brunsås (don't ask) och så sa hon "ah här ä brunsåsen!" Sen så sa hon "nää jag tappa bort den!"
Liksom va?😂 sen så efter en stund så frågade jag om hon hittade den. Då sa hon "nej den var slut". Asså jag orkar inte😂 hon är så konstig😂😘

New Years EveWhere stories live. Discover now