3 | Han Smilte Til Mig

165 8 2
                                    

"Slå blitzen fra" sagde Sasha højligt for at overdøve larmen. Mig og the gurls havde prøvet at tage et selfie, mens vi ventede i aulaen blandt hundrede vis forvirrede elever.
"Jaja" sagde jeg i det skole lederen rømmede sig oppe hved scenen. Han stod bare der og ventede med det største smil der gik fra øre til øre. Han rømmede sig igen.
"Børn, vær stille!" Han kiggede ventende ud på os.

"Idag OG imorgen vil Sankt Joseph Gymnasium's elever være på besøg! Eleverne vil være spredt ud på de forskellige passende klasser! Eleverne fra Gymnasiumet kommer om en halv time. Og jeg beder jer om, at vise jer fra jeres bedste sider! Hvis jeg høre nys om, at nogle af mine elever har virket provokerende, bliver i øjeblikkeligt sendt op på mit kontor..."

***

"Jeg er ved at blive idiot over de her hjernedøde børn." Udbrød Sasha efter tredje lektion. Hannah kiggede strengt på hende og sagde "Du kan da ikke vide om de er hjernedøde? De ligner i hvert fald ikke hjernedøde, i forhold til at..." Sasha rullede bare øjne. "Du hved hvad hun mener." Sagde jeg hurtigt, og Hannahs mund lukkedes.
"Ja ja, det hved jeg"...

Vi stod op af en væg og spiste nogle æbler, og Hannah tjekkede sin mobil, da Sasha prikkede til os og kiggede over mod nogle drenge på den anden side af gangen. Jeg tror min kæbe brækkede da den nåede gulvet. Jeg måbede og tog mig selv i at stirre. Han var GUDE smuk. Hans blonde var hår stylet til perfektion. Hans perfekte brune øjne, der spejlede lamperne på gangen. De perfekt fyldige læber, og de perfekte muskuløse overarme. (WOW perfekt 4 gange i træk) Og mit hjerte der i forvejen bankede hurtigt, slog dobbelt så hurtigt, da jeg hørte hans hæse men rå latter.
Jeg blev løsrevet fra mine tanker da drengene begyndte at gå. Den lyshårede fyr kiggede på mig og smilede, hurtigt, men øjeblikket føltes som evigheder, og så gik han videre. Sasha slog mig på skulderen.
"Aaaav" råbte jeg, "Hvad skulle det til for?"
"Han smilte til dig" sagde hun og smilte skævt.
I forhold til at mine bedsteveninder var rimligt "bemærkede" var der ikke rigtig nogen der vidste hvem jeg var, nogle få klasse kammerater og lærerne (jeg var jo stadig lærernes favorit).
"Han smilte til mig" sagde jeg selvsikkert.

***

Jeg var stadig ovenpå efter en lækker fyr "tjekkede mig ud".
Mig og pigerne stod på p-pladsen, og en lille tåre trillede ned af Hannahs smilende ansigt. "Jeg kommer til at savne jer" viskede hun, og gav os et gruppekram.
"Ogs' mig" sagde jeg.
"Jeg ringer til jer klokken 5 hver morgen for at høre hvordan det går!" Jeg skubbede til Sasha "Okay, Okay, jeg kommer selvfølgelig også til at savne jer!"
Jeg trykkede dem ekstra hårdt ind til mig, og så skilt vores veje for den næste halvandet månede.
"Og lov mig du ikke ringer før klokken 10 Sasha!" Råbte jeg efter dem.

°°°°°

Heey

Jeg ville bare lige skrive at jeg 100 p syntes i skal tjekke _paust_'s bog ud! "Første kapitel -skrevet af dig?".
Hun lægger første kapitel ud fra en masse forskellige bøger, (og personligt syntes jeg det er genialt til når man keder sig, og leder efter læsestof, bare at bladre igennem forskellige 1. Kapitler, for at finde noget der fanger en).
Sååå yeear!

XOXO The Fourth Angel

PS. 1000 gange tak for ALLE der læser med

Pps. Stem hvis du glæder dig til sommerferie!

Ppps. Sankt Joseph Gymnasium er et fiktiv gymnasium, jeg har i hvert fald ikke hørt om det før.😅

En Have Fuld Af Ord (Incomplete)Where stories live. Discover now