2 | Imorgen

178 8 2
                                    

En bippene lyd afbrød min søvn, og jeg følte mig klodset frem til snooze knappen.
"Så det op" sagde jeg til mig selv, og tvang mig selv til at sætte mig op. Klokken var kvart i syv. Jeg kiggede på min mobil, det var onsdag den 24. juni.
"Den 24. juni" jeg smagte søvnigt på ordet...
"Onsdag den 24. juni!" Råbte jeg glad og overrasket. Kun 3 dage til ferie!

Jeg hev hurtigt i et par sorte shorts, en sort tanktop, en lyseblå kimono, og mine elskede sorte knæstrømper. Jeg tjekkede mig selv hurtigt ud i mit store spejl.
"Ingen bumser" skreg jeg glad.
"Spurgt" råbte min bror surt til mig fra hans værelse.
Jeg havde GOOOD tid så jeg skruede op for noget musik og fyrede nogle af mine danse moves af.

***

Jeg sad med Hannah og Sasha på skolens gang og åd.
Man siger det kun er dyr der æder, og mennesker spiser, men er mennesket ikke dyr? Det er en LILLE smule ironisk?
I denne situation passede ordet æde 100 procent bedre end at spise, vi massede bare så meget vi kunne ind i vores små sultne munde.
"Imorgen kommer en masse fra et andet gymnasium på besøg" Hannah holdt sig hurtigt for munden så snart sætningen var færdig.

Hannah havde langt rødt hår, store fyldige læber, og fregner. Og hendes klare smaragd grønne øjne var nogle af de smukkeste og fangende jeg har set til dags dato. Hun var elevrådsrepræsentant, og elevrådsformand for hele 1. G's årgang. Ud over det gik hun mega op i politik og samfund.

Sasha havde sort kort hår og pandehår. Hun havde en lille næse og høje markerede kindben (dem var jeg forresten vildt misundelig over). Hun havde nogle smukke chokolade brune øjne der var omringet af lange fyldige øjenvipper. Sasha elskede alt sport, hun var anføre på vores skoles pige fodbold hold, og havde i slutningen af folkeskole ført vores håndboldhold til sejr 3 gange, I TRÆK!

Jeg var bare en kedelig klassisk blond bitch. Blond hår, blå øjne... I har hørt det før! Jeg var en værre nørd, læste i fritiden osv. (Jep i hørte rigtig, rigtige meget end da) jeg læste mest om natur fagene og matematik (frivilligt).

Mig og Sasha kiggede tilfreds på hinanden, og jeg spurgte hvilket gymnasium det var, Hannah trak bare på skuldrende.
"Anette trak mig bare til side og sagde det" svarede hun med et smil, Anette var elevrådets kontakt lære. Hannah smilte skyldigt, hun lignede næsten en ungdomsforbryder.
"Hvornår?" Spurgte Sasha, hun håbede sikkert, at der ville være nogle mere sportsintereserrede end dem, der var på vores skole i forvejen.
"Imorgen!"
"IMORGEN!" Den bid sandwich jeg havde tygget på blev spyttet ud. Jeg var spændt og forvirret, og de andre to sad og grinede over mit lille stunt.
"Det er en overraskelse," viskede Hannah, og nu følte jeg mig utrolig medskyldig, som om vi var igang med verdens største prank.
"Men..." Sasha nåede aldrig at sige mere før klokken ringede og vi løb tilbage til timen.

°°°°°

Hey Gurls! (Regner ikke med der er nogle fyre ude der, hvis der er... *Highfive*
504 ord... DETTE KAPITEL ER IKKE RETTET!!!

-The Fourth Angel

En Have Fuld Af Ord (Incomplete)Where stories live. Discover now