Kapittel 19

456 30 2
                                    

Heavens synsvinkel:

"Skyld, kan du sende meg chipsen?", vi satt i soffaen og så på en film.

Ikke spør meg hvordan vi fikk det til, men det gikk jo på et vis. Det som var veldig kjipt med å være med i Terrorist Town, fortkortes TT, er at man mister all kontakt med omverdenen. Man kan kun ha sosial omgang med de som er med i selvespillet, og siden hele spillet går ut på å være last man standing er det ikke mye kontakt man får uansett. Ikke mange velger å kjøre i team.

Men de teamene som er, jeg kan love deg, de er farlige. Du vil IKKE møte dem en sen natt.

"Her", sa Skyle og smilte det fine smilet sitt

Jeg smeltet bare med engang. Det var ikke noe lettere for hjertet mitt å si nei når han pushet på fra andre siden. Jeg vet at det ikke er noe smart å få seg kjæreste. Kjærlighet er menneskets største svakhet, er det ikke det de sier?

Jeg kan si meg ærlig enig i det. Jeg hadde gledelig offret livet mitt for Charlotte, og kanskje Skyle også for den saks skyld. Hvis Charlotte og Marcus ble sammen ville jeg gjort det for han og. Charlotte sine venner er mine venner, og om hun stoler på han, ja da gjør jeg det og.

"Heaven?", jeg hadde ikke merket at Skyle haddde stoppet filmen og satt å så intenst på meg

"Ja?", sa jeg nølende, litt usikker på stemningen

Han svelget og lente seg frem mot meg. "Jeg...", han tok en pause og pustet dypt inn. "Jeg tror jeg begynner å forelske meg i deg"

Jeg blunket forskrekket. I meg? Hvordan kunne en gutt som Skyle forelske seg i MEG?!

Jeg trakk meg, på ren refleks, litt bakover og så forskrekket på han. "Forelsket?", gjentok jeg

Han dro hånden gjennom håret på en utrolig sexy og tiltrekkende måte. "Ja, forelsket"

"Meeenn...", jeg lette etter gode grunner til at det kunne være umulig. "Skyle.. Hvordan kan det være mulig? Se på meg"

"Alt jeg ser er en nydelig og sterk jente som har sjansen til å vinne hele dette psyko spillet. En jente jeg vil tilbringe mine siste dager med", han lente seg frem og tok under haken min. "Kjære Heaven, vil du gjøre med den tjenesten av å bli kjæresten min?"

Jeg hyperventilerte innvendig. Skyle. SKYLE ville bli kjæresten MIN. Pulsen gikk bare fortere og fortere og jeg klarte bare så vidt å presse frem et "JA" fordi gleden jeg følte var så stor.

Jeg hadde ventet og lengtet etter denne gutten SÅ lenge, og endelig. Engeldig hadde han sett meg.

Skyle lente seg frem og plantet et ømt kyss på munnen min. Det var prøvende i starten, men ble mer og mer intest. Jeg lente meg litt bakover og svarte kysset.

Dette var den lykkeligste dagen i mitt liv.

- instahistorier

Terrorist Town #Wattys 2016Where stories live. Discover now