38

792 44 11
                                    

Het spijt me totaal niet, Dewi :D
Dewi POV
"Louis!?" Roep ik door het huis. Geen antwoord.
"Louis!!" Roep ik harder. Weer geen antwoord.
"Sh-" "Boeh" fluistert iemand in mijn oor. Grote, warme handen plaatsen zich voor mijn ogen. "Rara wie ben ik?" Fluister diegene achter me. "De kerstman?" Vraag ik. De jongen lacht. "Nee." Antwoord hij. "De paashaas dan?" Hij lacht weer. "Ook niet." Zegt hij. "hmmmm..." ik denk diep na. Mijn ogen schieten open. "B-b-ben je een geest?" Stotter ik bang. "Aaahw, is mijn schatje bang?" Dan schiet het door mijn hoofd. "Louis!!" Roep ik blij. Ik draai me om en knuffel hem. "He..," zegt Louis en kijkt om zich heen. "Het lijkt erop dat we alleen thuis zijn." Grijnst hij. Ik giechel. Louis trekt me op de bank en gaat naast me liggen. Hij probeert me sirieus aan te kijken. "Je bent mooi." Zegt hij. Ik grijns. "Wat nou als ik zeg dat dat hetze-" Louis onderbreekt me ruw om zijn lippen op de mijns te drukken. Ik ga erin mee. Ik trek terug om op adem te komen. Als ik klaar ben druk ik mijn lippen weer op de zijne. Louis draait ons om, zodat hij op mij ligt.
"Louis heb ji- Geen geschikt moment." Onderbreekt Liam ons. "Liam!" Roept Louis. "Onderbreek ons niet!" Gaat hij verder. Liam kijkt beledigd maar grijnst dan. "Weet je," zegt hij. "Ik wou eigenlijk w een film kijken." En hij gaat languit op de bank liggen. Pffff vuile onderbreker...
Lisa POV
Kamer. Klein. Muf.
Waar ben ik? Ik weet het niet.
Waarom ben ik hier? Ik weet het niet.
Wat is dit? Ik weet geen antwoorden.
De deur vliegt met een knal open. "Zozo, schoonheid, fijn dat ik jou ook weer zie..." grinnikt de jongen in de deuropening.
"Blijf uit mijn buurt..."
"Nee, ik heb je niet voor niets meegenomen..." grijnst hij.
"Ga weg... Ruub...
JEEEEJ

(#1)Adopted by Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu