33

808 40 8
                                    

Lisa POV
Langzaam open ik mijn ogen. Naast me zit iemand. Ik zit meteen rechtop in bed maar zie dan dat Julia het is, een verzorger bij het weeshuis. "Je liet me schrikken." Puf ik uit. Ze glimlacht. "Het spijt me." Verontschuldigd ze zichzelf. "Wat is er?" Vraag ik nieuwschierig. Er zou toch wel een reden zijn waarom ze hier is? "De man die er gisteren was is er nu weer." Antwoord ze. Een ongemakkelijk gevoel dringt op in mijn buik. Straks is het die rare man. "O-oke..." zeg ik en loop naar de kledingkast om me aan te kleden.
"Hallo, Lisanne." Zegt de man zwoel. Ik kijk hem bang aan. "H-hallo meneer." Stotter ik ongemakkelijk terwijl ik van het ene been naar het andere stuiter. "Noem me Hendrik." Zegt hij. Ik knik twijfelend. "Lisa, je hebt een vader!" Roept Julia blij terwijl ze enthousiast naar ons toeloopt. Ik huiver. Nee. Nee. Nee! "Hendrik, u bent officieel haar nieuwe vader." Zegt Julia blij. Ik schud bijna niet te zien mijn hoofd. Alsjeblieft niet. Ik sleep mijn eene kleine roze Hello Kitty koffertje achter me aan terwijl we naar de auto lopen.
De auto waar het allemaal begon.
Sorry voor het late updaten en de "misschien" foutjes in mijn verhaal want mijn telefoon moedt updaten en nou heb ik een heel ander toetsenbord waar ik nog erg aan moet wennen!
Xx greetz mij xx

(#1)Adopted by Zayn MalikWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu