- 23. Bölüm-

2.7K 241 65
                                    

20 bin olmuş Yeyyyyyy *-* mutluyum şuan .. Hepinize teşekkür ederim ... Öyle çok uzun konuşmayacam , okuyup beğenen , yorum yapan ve sıkılmadan okumaya devam eden sizler.. hepiniz çok tatlısınız ^3^ \(^-^)/

*************

" Bu dediğine neden inanalım ki !" gözlerini kısıp söyledi Baekhyun. Hepsi eve geçmiş , salonda oturuyorlardı. Baekhyun, yeni tanıştığı yabancıdan -belli bir mesafe ile- uzağa oturmuştu. Tanıştıkları ilk andan beri ona kur yapmaya çalışan biriyle neden yakın olsun ki... Ayrıca onlara anlattığı şey de hiç inandırıcı değildi. Aslında Baekhyun'a göre öyleydi. Chanyeol denilen kişi, her fırsatta onun utanıp , kızarmasına neden olacak şeyler söylüyordu. "Çok tatlısın", "Seni sevmek istiyorum" , " Benimle randevuya çık" gibi daha nicelerini söylemişti.

Chanyeol, oturduğu koltukta pozisyon değiştirip bacak bacak üstüne attı. Baekhyun'a bakmaktan boynu neredeyse kopmak üzereydi ama şimdi aldığı pozisyon ile daha rahat bir şekilde nohut burunlusuna bakabilecekti. Chanyeol, kaşlarını kaldırıp , alt dudağını ısırdı. Bu hareketi Baekhyun'un tüylerini ürpertmişti. Bariz bir şekilde onunla flört etmesi , ciddi anlamda onu tedirgin ediyordu. Baekhyun , kendisine arka çıkar mı diye Jongin'in gözlerinin içine bakıyordu ancak Jongin'in umrunda değildi. Hatta bu durumdan ayrı bir zevk alırmış gibi bir hali vardı.

" Bak narin şey, size ne anlattıysam , hepsi doğru. " Chanyeol söyledi.

" Baekhyun, yalan söyleseydi anlardım ben. Şu an çok samimi " Artemis, Baekhyun'un endişesini anlayıp , onu rahatlatmak için söyledi.

" Kediye inan bencede , doğru söylüyorum çünkü" Chanyeol , Baekhyun'a göz kırptı.

Baekhyun, burun kıvırıp , bakışlarını Artemis'e çevirdi. Koltuğun kenarında durmuş ona bakan kediye doğru yönelip , kucağına aldı. " Emin misin Artemis? "

" Evet, Baekhyun, güven bana . Anlayacağımı biliyorsun "

" Sen öyle diyorsan"

" Benim hala anlamadığım bir nokta var. Cadı seni buraya neden gönderdi? " Minnie sordu. Kafası karışmıştı . Cadı nedensiz yere onlara yardım etmezdi. Eğer edecekse de neden böyle süründürüyordu ki...

Chanyeol , Minnie'ye bakıp, " Anlıyorum, öyle birden ortaya çıkıp , aradığınız şeyi size vereceğimi söylemem garip geldi. Ancak , dediğim gibi önceki gün sizin yaşlı kadın, bizim eve geldi ve annemden rica etti. Içinde bulunduğunuz durumu anlattı. Benim annemde pek bir meraklıdır iyilik yapmaya o yüzden de kabul etti. Işte sonuç olarak , görev de bana kaldı. Aslına bakarsanız bu ilk görevim ama merak etmeyin. Alanında uzman biriyim. " dedi. Son kısmı böbürlenerek söylemişti.

Jongin, düşünceli halinden çıkıp ," Sehun'u kurtarmamıza yardım mı ediyor şimdi o kadın ?" Sordu.

" Sanırım , öyle . Bende çok şaşırmıştım ama cidden , geldi ve size yardım etmemizi istedi. " Chanyeol , ona dönüp cevapladı.

" O yüzden de seni buraya gönderdi öyle mi? " Minnie sordu.

" Evet , kedicik, o yüzden de beni buraya yönlendirdi ." Gözlerini devirip cevapladı Chanyeol. " Aynı soruyu daha kaç kez duymam gerek !"

Kısa bir sessizliğin ardından kimseden ses gelmeyince Chanyeol devam etti. Yüzüne çapkın bir gülümseme yerleştirdi. " Eee güzelim, seninle randevuya ne zaman çıkacağız?" Baekhyun'a bakıp sordu.

Baekhyun, şok olmuş gibi olan bakışlarını kucağında ki kediden çekip , geniş kulakları olan adama baktı. " Güzelim??"

" Hmm güzelim. Çünkü güzelsin "

Ev Arkadaşım Bir Hayalet! √Where stories live. Discover now