6'

63.7K 2.3K 732
                                    

Yatağımda oturur vaziyette çayımdan sıcak bir yudum aldım .Babamla konuşalı üç haftadan fazla olmuştu ama ben sürekli aynı şeyleri düşünüyordum .Onu düşünüyordum .Onu ne kadar özlediğimi ve bu şeyin saçmalıktan başka hiçbir şey olmadığını düşünüyordum .Bana kendini tam anlamıyla anlatmamasına kırılmıştım ,hem de çok .Beni o adamdan kurtarması dışında başka şeyler vardı ama babamın ağzını ne kadar aramaya çalışsam da hiçbir şey söylemiyordu .Yalan söylenmesinden veya dinlenmememden çok sıkılmış ve yorulmuştum .

''Duru !Sen beni dinliyor musun ? ''Bakışlarımı çay bardağındaki damlacıklardan çekip Hande'ye baktım .Onu dinlemediğim için kızmıştı .Ama neden düşünceli olduğumu biliyordu ve çoğu zaman bana tepki vermekten kaçınıyordu.

''Özür dilerim '' diye fısıldadım ve gülümsemeye çalıştım .Hande'nin bakışları yumuşayınca ''Yine aynı konular mı ?''diye sordu

Kafamı onaylarcasına salladım ve çayımdan bir yudum daha alıp kuruyan boğazımı ıslattım ''Hande,ben onu düşünmeden duramıyorum ?Ne yapacağım ? '' Hande gülümsemeye başladı ve cep telefonunu çıkarıp birine mesaj attı .

''Ne yapıyorsun ? '' diye sordum merakla .Heyecanlı bir şekilde beni susturdu ''Bekle fıstık seni bu halden kurtaracağım ''

Birkaç dakika sonra geri mesaj gelince heyecanla telefonunu eline aldı ''İşte bu ! '' Anlamaz gözlerle onu izlerken ekranı bana çevirdi .

Arda'ya Ateş'i çok özlediğimi ve onunla görüşmek istediğimi yazdığı mesajı görünce şaşkınlık ve hafif sinirle ona baktım ''Neden böyle bir şey yaptın ? Onun yüzüne bakamam ,ona dediklerimden sonra ''

Gözlerini devirdi ''Nefret ettiğini söylemen seninle görüşmesini engelleyecek bir durum değil '' Bakışlarımı kaçırdım .Nefretten başka bir şey daha söylemiştim .Beni korumaya çalışan birine katil demiştim .Hande'ye bunu söylemediğim için böyle bir şey yapmıştı .

Telefon elimde dururken Arda'ya onun numarasını atmasını söyledim .Hande merakla yanıma oturup ekrana baktı ve sırıttı ''Onu arayacak mısın ? ''

Omuzlarımı silktim ''Bilmiyorum ama onunla şuan buluşamam ,bundan eminim .Sadece mesaj atacağım ''Elimden telefonunu alıp Arda'ya vazgeçtim mesajı atınca derin bir nefes verdim .

Hande'yi kapıdan uğurladıktan sonra tekrar yatağıma yattım ve telefonumu elime alıp Arda'dan aldığımız numaraya baktım .Mesaj atsam cevap yazar mıydı ?Hala bana kızgın mıydı ? Ya da o da beni özlemiş miydi ?

Mesaj bölümünü açıp klavyeye tuşlarken kalbim küt küt çarpmaya başlamıştı .Ateş ? yazıp gönder tuşuna titreyen parmağımla dokunduğumda ekranı kapadım ve yatağıma koydum .Telefonum saniyeler sonra titrediğinde ekranın kilidini açtım .

Güzelim ?

Ekrana gülümseyerek baktığımda burnum özlemle sızlamaya başlamıştı .Onu ciddi anlamda özlemiştim .Klavyeyi açıp bir şeyler yazdıktan sonra gönder tuşuna bastım .

Bana kızgın mısın ?

Baş parmağımdaki tırnağımı yemeye başladığımda gözüm yazıyor.. kısmında takılı kalmıştı .

Evet sana çok kızgınım ,beni burada bırakırken aklından ne geçiyordu ?

Telefonumun ekranına gözyaşım düşünce burnumu çektim .O da beni özlemişti .

Ben bu konuda ne diyeceğimi bilmiyorum .O adamı o halde görünce panikledim ,doğru düşünemiyordum

Ben neden kaçtığını değil ,neden beni sensiz bu evde bıraktığını açıklamanı istemiştim.

ATEŞWhere stories live. Discover now