Capitolul 5 - Misteriosul

418 15 0
                                    

După ce mi-a zis proprietarul asta m-am enervat și i-am zis.
-Stai puțin. *m-am dus să iau din economiile mele* na mă sper că o lună nu mai ai atât tupeu.
-Aveți grijă la limbaj!
-Nu ai cu ce să mă șantajezi , ți-am plătit 5000€ . Pa.
El a plecat , şi eu am fost puțin dezamăgită de faptul că nu mai puteam să-mi iau Ferrari-ul mult visat. Îl și vedeam , un Ferrari negru care mă așteaptă în fața apartamentului făcându-i în ciudă proprietarului. Îl și văd pe omul acela mic și rău roșu la față gândindu-se că şi el ar putea sa fie în locul meu.
Îmi iau geanta şi plec la club , dorind să împrumut 5000€ de la multiubitul meu unchi . Ajung acolo , un loc pe lângă care treceam și priveam cu dispreț la toate dansatoarele acelea , și mă gândeam cum baletul nu are nicio legatură cu dansul la bară. Intru înăuntru , același loc care îmi este acum atât de familial. Îl văd pe Scott la bar. Mă așez lângă el dubios de aproape şi astept să mă întrebe ceva.


-Doamne Hope , te holbezi la mine de 10 minute , ce dorești?
-Știi că eu strâng ban cu ban ca să pot să-mi cumpăr un Ferrari pentru luna viiotare.
-Ştiu , ştiu de 4 luni mă tot înnebuneşti cu încălzirea automată şi GPS-ul incorporat. De ce ?
-Astăzi a venit mr. Insuportabil şi mi-a cerut 5000€ şi i-am dat din economiile mele. Ai putea să mă împrumuți subliniez împrumuți cu suma aceasta?
-Îmi pare rău să-ti spun , dar chiar nu pot.
-Nu-i nimic , oricum îți sunt foarte datoare cu toată chestia asta.
Un bărbat cu ochelari de soare a venit şi m-a luat deoparte şi mi-a făcut o propunere:Îmi dă 5000€ dacă mă culc cu el , eu eram disperată și am acceptat. Uite-mă în camera clubului , îmbrăcându-mă mai sexi pentru el. Pentru că vreau ca totul să-și merite bănuț cu bănuț cei 5000.
Ies din camera de schimbat cu un halat sub care era lenjeria mea intimă roșieși portjartierele negre. Mă apropii de patul în care stătea întins misteriosul domn care a spus că totul până la ochelari. Fiecare pas al meu îi face zâmbetul să crească şi să crească până s-a ridicat și-a dat cămașă neagră jos , şi pantaloniii. Eu mi-am desfăcut senzual halatul negrucu dantelă roșie și el a început să mă privească din cap până în picioare.
Îmi rupe sutienul într-un mod barbar , la fel și chiloții ceea ce mă face să-mi aduc aminte de violul care mi-a stricat viața şi în același timp mi-a si facut-o mai bună. Așteptam să scoată pliculețul , dar nu o făcea , continua să stea tăcut privindu-mă , pentru ceva timp am crezut că este mai prins de gândurile sale decât de mine în camera aia. Eu nu vroiam să fac nimic fără protecție așa că așteptam. El deschide gura să spună ceva , dar o închide confuz de ce trebuia să spună , își pune mâna pe ochelari vrând să şi-i dea jos , urmând ca în câteva secunde să lase mâna jos. Era cu siguranță confuz. Ori era virgin , ceea ce nu părea , ori vroia să discutăm , eventual să mai lungească chinul meu vrând să joace și țomapan. Se ridică și se apropie de mine...

Dans murdarWhere stories live. Discover now