Capitolul 7

387 11 0
                                    

Stăteam în patul pufos gândindu-mă la tot ce se întâmplase până atunci , violul , Harry , clubul. Îi știam adresa , mă tot gândeam să merg acolo să îi mulțumesc. Fii serioasă Hope! Îmi zice mintea mea, dar inima zicea altceva. Mă ridic din pat , îmi iau o pereche de pantaloni scurți si un tricou la întâmplare fără să-mi pun sutienul. Iau nelipsiții pantofi stiletto și ies val-vârtej pe ușă. Mașina părea să se miște pe slow-mo. Ajung în fața ușii lui. O doamne ce făceam? Am bătut la ușă , nu a vrut nimeni să-mi răspundă. Intru direct. Harry stătea tolănit pe canapea uitându-se la Bridezillas (pentru cei care nu știu Bridezillas sunt nevestele disperate). M-a bufnit râsul , dar el tot nu mă auzea. M-am descălțat de tocuri pentru că făceau gălăgie. M-am apropiat de canapea și am sărit în brațele lui. Mișcarea asta i-a dat un moment de spaimă , dar după aceea a zâmbit dându-şi seama că eram eu.
-Ce faci? Îi spun eu cu zâmbetul pe buze.
-Asta e prima oară când te văd zâmbind , oricum de cele mai multe ori te-am văzut gemând.
-Dacă mă iei așa eu plec. Mă ridic și dau să ies cu un efect dramatic.
-Haide să reluăm discuția asta , întoarce-te te rog.
-Mă rogi? Wow , atunci când m-ai violat nu te-ai gândit să mă rogi.
-Eram mai prost. Oricum, de ce ai venit?
-Să îți mulțumesc. Îi zic neclintindu-mă de lângă ușă.
-Pentru?
-Pentru tot , pentru că mi-ai schimbat viața , nu aș fi eu cea de acum dacă nu ai fi fost tu.
Se ridică de pe canapea , se apropie de mine , eu credeam că face vreo mișcare care are legături după aceea cu patul, dar spre surpinderea mea îmi ia mâna în a lui și ma trage spre canapea după el. Ajungem amândoi , eu stând lângă el la o distanță relativ mare. El mă apucă de șolduri apropiindu-mă de el , ca apoi să mă așeze în poala lui. Își apropie buzele de urechea mea.
-Te iubesc , Hope. Te minte sigur , nu are cum să te iubească , dar dacă...?
PANICĂ PANICĂ PANICĂ CE SĂ-I SPUN? "Glumești?"-nu poate funcționa , "Şi eu"-Poate merge , dar am o idee.
-Demonstrează. Chiar vreau să-mi demonstrezi.
-Cu cea mai mare plăcere. Îmi zâmbește și ia o eșarfă , mar leagă la ochi și îmi spune să vin după el. Am mers ceva prin casa lui pana mi-a dat eșarfa jos , mi-a zis să intru în camera din fața mea. Mirosea de la intrare a vopsea proaspăt folosită. Pe perete scria "TE IUBESC , HOPE , CU TOT SUFLETUL MEU" ochii mei încep să strângă lacrimi , mă duc să îl să îi mulțumesc , dar nu era în casă. Aud un claxon , ma gândesc că a plecat fix acum și încep să plâng de fericire , dar și de supărare, nici eu nu mai știam.
Se mai aude un claxon , îmi iau tocurile în picioare și ies afară. Foarte mirată mă apropii de Harry..............

Dans murdarWhere stories live. Discover now