Chapter 1. Draversstoeterij Furious

20 4 0
                                    

Alice pov.
Ik pak mijn iphone & kijk op www.ikzoekbijrijdpaard.net of er nog iets intressants staat. Ik scroll & scroll maar kan niks vinden. 1 bericht springt eruit Draversstoeterij Furious. Ik mail Don, Don Kamphaan staat er. Ik wacht op een mail terug en tergelijkertijd denk ik aan Stip. Hoe zal stip het daar hebben? Ik sluit mijn ogen en ga op mijn bed liggen. Net op het moment dat ik wil ga slapen hoor ik mijn e-mail toon gaan. Ik pak snel mijn iphone & ik word vandaag verwacht om 16:00. Snel pak ik mijn laptop en ga kijken op hun site. Ik zie op de voorpagina een mega mooie witte draver. A/N: Kan niet in real.
Ik zoek haar op in het tabje DRAVERS. Schitterend is ze. Ze heet Moluka en ze is al oud. 14 jaar en word nu alleen nog maar gebruikt om mee te rijden. Ik app Megan mijn BPF!
Alice: Megunn♡
Megan: Eliss♡, waddup?
Alice: Om 16:00 heb ik een afspraak bij draversstoeterij Furious!
Megan: Omg te gek! Ik moet straks op Stip, lekker crossen in de weides :').
Ik voel een steek van jaloezie.
Alice: Superleuk. Ik ga me aankleden, adios doe kusjes aan Stip!

Ik vergrendel mijn iphone & doe mijn paardrijbroek aan, mijn sokken & pak mijn adidasjes. Ik kijk op de klok. 14:33.
Pff, nog veel te vroeg. Ik pak mijn laptop en speel een paardenspelletje, kijk wat op wattpad & zet Ariana Grande- Love me harder op.
Als het kwart voor is, pak ik mijn fiets & fiets ik naar draversstoeterij Furious.
Als ik daar aankom, zie ik Moluka al in de weide staan. Ze is nog mooier dan in het echt. Ik aai haar en oppeens voel ik een hand op me schouder. Ik draai me om en zie Don. Hij legt me wat dingen uit en heeft een grote verassing..

HALLO GUYS!
Eerste hoofdstukjee! Is niet zo intressant want ik bouw langzaam alles op --' anders word t saai als alles al in een keer gebeurd snap?
Okay voor later in het verhaal.
Zal ik ook nasty dingen doen voor tussen Don & Alice.
Meest stemmen gelden
Nou kmoet me kamer opruimen dus bye bbys

Two feet move my body, four feet move my soul.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu