008

7.1K 120 19
                                    

Tijd sprong van drie weken

Harry POV.

De jongens zijn al weer twee weken thuis, Louis en zijn al uit gekomen voor hun en de buitenwereld. We lopen nu door het park, ik loop er een beetje onzeker bij, ik vind het gewoon eng, straks doe ik iets verkeerd, alsof Louis mijn gedachten kan lezen zegt hij "Loop er niet zo onzeker bij, je bent een super jongen." Hij trekt me naar een boom en duwt me ertegen aan, ik sta vast tussen Louis en de boom, met mijn rug tegen de boom. Hij komt dichterbij en drukt zijn lippen op die van mij, hij strijkt langs mijn lippen met zijn tong en ik open mijn mond, we zijn aan het zoenen als we een gekuch horen "Pas op dat je elkaar niet inslikt." Zeggen Liam, Zayn en Niall, wat een toffe gozers hebben wij toch als vrienden. Ze stonden fotos te maken. Louis drukt zijn lippen weer op de mijne en duwt me tegen de boom, met zijn handen gaat hij naar mijn heupen en tilt hij me op. We staan nu heel intiem tegen een boom te zoenen, het voelt goed, maar het is ook best wel spannend.

We zitten thuis op de bank, het is erg saai hier beneden, Louis wenkt onopvallend naar boven. Ik knik en hij pakt mijn hand, hij sleurt me mee naar boven. Boven aangekomen duwt hij me tegen de muur en  drukt hij onze edeledelen tegen elkaar, "Laatste les?" Fluistert Louis in mijn oor, onzeker en een beetje gespannen knik ik. Dit gaat mijn aller eerste keer seks met een jongen zijn.

We liggen op bed, we hebben alles al uit behalve onze onderbroeken. Louis staat even op en pakt de glijmiddel. We trekken elkaars onderbroek uit en hij streelt even over mijn lengte, daarna masseert hij mijn billen, hij legt mij op mijn rug neer, ik begin nu gespannen te worden. "Weet je het zeker?" Ik knik "Oke, benen omhoog, ontspan en adem diep in en uit." Hij legt mijn benen omhoog en doet een condoom om, daarop doet hij glijmiddel, gaat over mij heen hangen, hij kust even mijn neus.

Liam POV.

We weten alle drie al wat er gaat gebeuren, op een gegeven moment horen we een keiharde schreeuw "Hij is er door heen jongens, binnenkort, als Louis en Harry zelf het goed vinden kunnen we ook met Harry naar bed. Hij zal wel strak zijn." We horen allemaal schreeuwen die op een regelmatig tempo harden worden. "Hij zal morgen wel moeite hebben met lopen. Morgen houden we rekening met hem, hij houdt altijd rekening met ons."

Zayn POV.

Het is grappig, Harry is nu ook homo, we wonen met allemaal homo's in huis. "Dat worden veel troi's voor ons jongens." Zeg ik "Louis zal het vast niet goed vinden dat wij in strakke Harry gaan pompen. Jammer genoeg, ik wil wel weer eens wat straks." Ik kijk Niall aan want hij is erg strak. Hij begrijpt het en Liam heeft het ook gezien. "Ga." Zegt Liam en hij wappert met zijn handen naar ons. Hij doet de tv aan, Niall en ik lopen naar boven en doen hetzelfde als Harry en Louis.

Love/Sex Lessons Larry StylinsonWhere stories live. Discover now