005

7.1K 118 2
                                    

Harry POV.

Ik wordt langzaam wakker en open mijn ogen, de kamer is helemaal wit en ergens op een stoel zit een figuur, ik zie niet wie, opeens voel ik iets in mijn hand zitten, wat hebben ze nu weer met me gedaan?! Ik begin bang te schreeuwen, het figuur kijkt direct op en loopt op me af. Hij drukt een hand op mijn mond en maakt een sussend geluidje, hij omhelst mij en fluistert in mijn oor "Gelukkig ben je wakker, je ligt in het ziekenhuis, je bent van de trap gevallen, flauwgevallen en niet meer wakker geworden tot nu, een dag later. Ik schrik, ik kijk beter en zie dat het figuur Louis is, ik laat mijn emoties lopen en begin te huilen. Louis kijkt me geschrokken aan en vraagt aan me "Harry wat is er?" Ik haal mijn schouders op en zeg "Geen idee. Ik voel me gewoon niet goed." Hij slaat een arm om me heen en trekt me op schoot. Net zoals vroeger pak ik zijn t-shirt vast en krul me op tot een bolletje. "Ik wil die naald eruit Louis, ik wil het eruit." Louis kijkt me aan en zegt "Ik zou het er met liefde uithalen maar het mag niet." Hij aait me over mijn rug en fluistert lieve dingen, dit is hoe ik Louis nou ken, de lieve en zorgzame Louis. Ik val bijna in slaap als de dokter binnen komt, ik blijf het zelfde liggen maar val niet in slaap "Hij is moe." Hoor ik Louis zeggen. "Hij mag naar huis nadat hij nog een paar prikken gehad heeft en een paar testen heeft gedaan." Ik schrik en Louis voelt mij aanspannen, hij kneed in mijn arm en zegt "Ik zal met je mee gaan, ik weet dat je bang bent voor naalden."

Het laatste uur van van mijn leven heeft geslagen, Louis en ik kwamen net de ruimte in waar alles al klaar was gelegd, ik zag wel tien of meer prikken liggen, ik wilde weg rennen naar Louis hield me tegen, niet leuk Tommo. Ik zit nu in een stoel naast Louis die een hand vast heeft, ik ben doodsbang. Er komt een zuster binnen gelopen en gaat zitten op de andere stoel. "Oke mr. Styles, ik ga je even prikken, niet aanspannen en niet gaan schreeuwen." Ik knijp in Louis hand, hij praat de hele tijd tegen mij. Ik heb al vier prikken gehad als ze opeens zegt "Tot waar kan je je broek op stropen?" Ik stop met ademen, wtf? Louis raakt een plek op mijn been aan tot waar ik de broek kan op stropen. Hij stroopt de broek op en dan wordt mijn been ergens op gelegd, ik kijk er de hele tijd naar, opeens slaan er twee handen voor mijn ogen, "Rustig ik ben het maar, wat je niet ziet is er niet, ontspan Harry." Ik voel twee vingers langs mijn knie steeds hoger en hoger glijden, ik voel me heel ongemakkelijk, op eens begint ze ergens te drukken, op het plekje waar ze duwde zet ze een spuit en zegt "Ontspan." Ze drukt de spuit in mijn been en spuit het leeg. Dit doet ze nog een stuk of tien keer.

"Goedzo Harry, je leeft nog." Ik sta helemaal te trillen, Louis slaat een arm om me heen en neemt me mee naar de auto, we rijden naar huis en gaan naar binnen, Louis doet direct de deur op slot. Hij maakt iets te eten en zegt dat het drinken straks komt.

Louis POV.

Ik doe een middeltje in Harry's drankje waardoor hij wat losser wordt. Ik breng het drankje en Harry drinkt het op. Na vijf minuten ongeveer begint het te werken en roep ik Harry bij me "Harry, we gaan nu lesson 2 doen, ik ga eerst voor doen bij jou, dan jij bij mij." Hij knikt onzeker, ik leg hem op de bank en ga met aan elke kant een been, buig voorover en hoor dan opeens "Stop! Ik wil niet!" "Harry je moet wel, wees maar niet bang." Ik druk mijn lippen in zijn nek en begin kusjes te geven in zijn nek, als ik in het kuiltje van zijn nek een beetje zoen en sabbel kreunt Harry. Hij kijkt verschrikt "Dat is jou sweetspot, nu moet jij die van mij zoeken." Harry knikt en buigt dit keer voorover, drukt zijn lippen in mijn nek, hij begint een beetje en te zoenen en te sabbelen, als hij achter mijn linkeroor is stoot ik een kreun uit, Harry gaat weer achterover zitten en vraagt "Deed ik het goed?" Ik knik en zoen hem, dokr dat drankje is hij losser en zoent hij terug.

Love/Sex Lessons Larry StylinsonWhere stories live. Discover now