004

6.6K 114 1
                                    

Harry Styles POV.

Ik lig nog steeds vast gebonden op bed, de deur gaat open en Louis loopt de kamer binnen met een dienblad. Hij pakt een handboei en bind daarmee mijn enkel vast aan het bed, mijn andere pols maakt hij los en zet een bord op mijn schoot. "Eet maar, je kan wel honger hebben." Ik begin met eten terwijl Louis de kamer weer verlaat. Het eten is heerlijk, tijdens het eten denk ik aan wat me allemaal is overkomen laatste twee dagen.

· Zoenen met Louis

· Bijna Zayn een zuigzoen moeten geven

· Louis heeft mij knock out laten gaan

· Ik moet op Louis kamer blijven en alle lessen voor een maand met hem doen

Ik heb mijn eten en drinken op als de deur weer open gaat, Louis komt naar binnen, doet de deur op slot en pakt het bord van mijn schoot hij geeft me een glaasje aan en zegt "Drink." Ik schut mijn hoofd en zet hem weg, hij drukt het weer in mijn handen en zegt weer "Drink." Weer schut ik nee, ik zie dat Louis ongeduldig wordt hij drukt het dit keer ruw in mijn handen en zegt weer "Drink op." Ik zet het weer weg, hij pakt het op en loopt de kamer uit.

Even later komt Louis weer terug, hij drukt weer het glaasje in mijn handen en zegt "Drink op anders doe ik het zelf." Ik zet het weer weg, Louis loopt op een kastje af en pakt daar een handboei uit, bind mijn armen boven mijn hoofd, ik ben nu machteloos en begin te spartelen, hij pakt iets en buigt voor over, het is een spuit maar zonder naald. Zijn vinger drukt hij in mijn mondhoek waardoor mijn mond open gaat, zet de spuit in mijn mond en spuit hem leeg, daarna doet hij mijn mond dicht en zegt dit keer streng "Slikken!" Ik slik voorzichtig en dan verlaat Louis de kamer.

Drie minuten later voel ik me een beetje licht worden in mijn hoofd, ik schrik hier van en ga gillen, boven mijn gegil uit hoor ik Louis zeggen, "Ruatig jongens, dit is altijd de eerste reactie hierop." Ik begin gestrest te raken en begin te huilen, ik gooi alles er uit, na twee minuten kan ik niet meer.en ben ik stil. Louis komt weer de kamer binnen en loopt op me af, hij heeft iets in zijn handen, hij gaat op het bed zitten en ik kruip van hem weg waarop hij weer dichterbij komt zitten, hij rijkt uit met zijn arm en legt iets kouds op mijn voorhoofd, daarna veegt hij mijn tranen weg en drukt hij een kus op mijn wang, opeens voel ik een schokje door me heen gaan, wtf was dat? Hij glimlacht lief naar me en maakt mijn armen los. "De andere jongens zijn weg voor twee weken of drie weken, uitwisseling van iets." Hij maakt mijn voet los, ik wil recht op gaan zitten "Denk maar niet dat je uit het huis kan, het zit op slot. Je mag wel rond lopen door het huis." Ik knik en storm de kamer uit, ren de trap af, ik ga zo snel dat ik de trap af val, ik knal beneden neer en geef een schreeuw, godver mijn been doet vet veel pijn. Boven mij hoor ik een vloedgolf aan woorden "Alles OK Harry, shit je bloed... Hoor je me... Waarom moest je zo snel..." en nog veel meer. Ik word op getilt en naar een auto gebracht, we zijn aan het rijden en langzaam vallen mijn ogen dicht en wordt alles zwart.

Louis POV.

Ik kijk naast me en zie een bewusteloze Harry "Shit... Godver... Waarom moest je nou zo haasten..." Ik kom aan bij het ziekenhuis, til Harry uit de auto en ren naar nu binnen. "Hulp voor deze jongen, viel van de trap met een enorme vaart, bloed uit zijn hoofd en is flauwgevallen." Ik wordt door verwezen naar een kamertje waar ik Harry op een bed neer moet leggen. Er komt een dokter binnen en begint Harry te ontsmetten en te hechten. Als dat klaar is wordt Harry een afdeling gebracht en in een kamer gelegd.

Love/Sex Lessons Larry StylinsonWhere stories live. Discover now