003

7.1K 122 4
                                    

Harry POV.

Ik ben helemaal in shock van net, ik moest met Louis zoenen, een jongen, mijn beste vriend, is dat niet raar? De hele dag ben ik onrustig en ben ik in shock.

Volgende dag, les 2

Het is vandaag les 2, van Zayn. Ik zit op zijn kamer samen met hem. Hij legt me uit wat ik moet doen. Ik vind dit zo raar! Ik moet in zijn nek met mijn mond gaan zoeken naar een bepaald plekje wat hem laat genieten en misschien laat kreunen, dit is zo raar! Ik wil dit niet! "Zayn ik wil niet." "Sorry Hazz je moet toch als je ooit een relatie wilt hebben met iemand." "Ik wil echt niet Zayn!" Zeg ik gefrustreerd. Hij pakt me vast en zet me op zijn schoot, ik spartel hevig tegen, ik wil niet! "ZAYN LAAT ME GAAN! IK WIL ECHT NIET! LAAT ME GAAN! LAAT ME LOS! RAAK ME NIET AAN! HELPPP! STOPPP! LAAT ME GAANN!" Begin ik keihard te roepen, de deur vliegt open en Louis stormt binnen, inmiddels stromen de tranen over mijn wangen van angst. Zayn laat me los en ik race op de deur af, daar wordt ik tegen gehouden door twee armen. De twee armen tillen mij op, houden mij stevig vast en dragen mij naar een kamer, ik let niet op welke kamer, ik ben alleen bezig met los komen, de persoon draait de deur op slot en legt de sleutel ergens neer waar niet bij kan, ik begin gefrustreerd op het bed te rammen en ga ongecontroleerd ademen en begin te roepen, op de achtergrond hoor ik iemand praten, opeens hoor ik "GODVERDOMME HARRY STA STIL EN HOU OP MET GEK WORDEN EN DOOR DRAAIEN!" Het is het geschreeuw van Louis. Ik sta met een ruk stil en val half op de grond, ik begin te huilen, ik wordt op getilt en op het bed gelegd. Het bed deukt in als teken dat er iemand zit, Louis aait over mijn voorhoofd. Ik stop met huilen en kijk Louis aan "Waarom gilde je zo toen je bij Zayn was, deed hij je pijn?" Ik schud nee "Ik wil niet, ik wil gewoon niet, ik wil gewoon NIET, ik wil gewoon NIET! IK WIL GEWOON F*CKING HELL NIET!" Gil ik steeds harder. Er wordt een hand voor mijn mond geslagen waardoor je niks hoort. Als ik stil ben haalt hij zijn hand weg en vraagt hij weer "Waarom wilde je niet?" "Het voelt heel onwennig, met een vriend zoiets doen." Ik sta op en wil de deur openen maar de deur zit op slot. "Sorry Hazz, hij moet opslot anders ren je zo weg." Ik begin hard op de deur te rammen, twee handen pakken mijn polsen ruw vast en duwt me naar het bed.

Ik blijf gillen en schreeuwen terwijl ik nog steeds met mijn buik op het bed lig en mijn armen op mijn rug. Ik ben zo.druk bezig met gillen dat ik niet merk dat Louis opstaat en iets pakt. Opeens pakt hij mijn arm en zet hij er een naald tegen aan, hij prikt de naald in mijn huid en spuit hem leeg. Na een tijdje wordt ik opeens rustig en raak ik bewusteloos.

Als ik wakker wordt zit met een arm vast gebonden aan het bed en een doekje mijn hoofd. "Eindelijk je bent wakker, ben je weer rustig? Je draafde helemaal door, de buren kwamen zelfs nog vragen of je wel helemaal gezond was en kwamen kijken, het leek net alsof je sliep. De herinneringen schieten weer voorbij. Ik wordt bang van de gedachte en wil weer keihard gaan gillen, Louis ziet het aankomen en duwt mijn mond dicht, drukt zijn duim op mijn keel waardoor geen geluid met komt en pakt spuit zegt "Moet ik deze alweer gebruiken?" Ik schut direct mijn hoofd en stop met gillen. Hij haalt zijn hand weg en zegt weer "Ik ga je niks doen, maar je moet niet meer gaan gillen of tegenwerken, oja je blijft nog een tijdje vast zittengebonden." 

Love/Sex Lessons Larry StylinsonWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu