Capitolul 8

487 37 10
                                    

By MollyNight

“... Te iubesc.” L-am auzit pe Harry spunand. Suna atat de autentic si de conviingator. Adorarea era evidenta in vocea lui, imposibila de ratat.

Aproape ca am ras. Aptitudini de actorie atat de fenomenale, cativa actori inapoi in California ar ucide pentru hotararea actoriceasca a lui Harry; ma intreb daca Keith a angajat profesionisti ca sa il modeleze pe Harry in acest actor extraordinar. De asemenea ma intrebam de ce Hollywood-ul nu batea la Conacul Arlington, implorand ca Harry sa ea fiecare rol de blockbuster care exista in acel moment.

Ar fi un James Bond perfect. Fermecator de aratos, nesincer de calculat, luptator anormal de bun si teribil de mortal: el intruchipa tot ceea ce iconicul James Bond poseda. Harry era adevartul, James Bond in viata, far armele si misiunile suicidale – cred.

El se holb ala mine pentru cateva secunde. „Spune ceva!” racni el. I-am simtit mainile in jurul umerilor mei in timp ce m-a intors cu forta ca sa stau cu fata inspre el. M-am uitat in ochii lui, deschisi larg si plini de furie. Tot timpul a avut un temperament scurt. „Nu ma lasa pe dinafara... te rog.”

Expresia fetei lui dintr-o data sa facut moale si nu m-am putut abtine din a ma simti putin vinovata. Dar atunci mi-am adus aminte tot ceea ce mi-a spus in timpul acelui apel de sapte minute si tot ceea ce a facut inainte de asta; modul in care m-a tratat de la sfarsitul lui Martie anul trecut.

„Putem merge acum?” am spus eu.

„Nu.”

„Bine.” Am mormait eu si am ajuns la manerul masinii, dar Harry era mai rapid si mai inteligent decta eram eu.

Inainte inca de a incepe sa intind mana pentru manerul usii, Harry a lovit pe butonul de blocare al usii si ma bloca in masina luxoasa impreuna cu el.

„Nu vreau sa continui sa ma urasti.” A spus Harry. „A trecut un an, ti-am oferit timp sa te recuperezi.” A spus el si in acelasi timp  eu am spus: „Lasa-ma sa ies.” Dar Harry doar ma ignorasi a continuat, „Zayn a fost cel care a decis sa se joace cu inima ta, sa fie prieten cu tine, sa iasa la intalniri cu tine si sa te foloseasca ca sa se protejeze! Eu doar ma uitam dupa tine, Florance, De ce nu poti vedea asta! Ar trebui sa imi multumesti, dar ma dai la o parte de parca eu as fi fost cel care a profitata de tine infatuare idioata! De ce il placi atat de mult oricum? Ce este atat de special la Zayn ca nu ii poti rezista? Ce are el si eu nu am? Sunt mai bun decat el de un milion de ori.”

Mi-am dat ochii peste cap.  „Esti al dracului de obraznic, Arlington!”

El zambii si mana lui – cea care inca se afla pe coapsa mea – incepu sa se miste in sus pe piciorul meu. „Da, sunt obraznic, stiu. Dar poate motivul obrazniciei mele este pentru ca penisul meu este tare si erect pentru tine... Stiu un lucru sau doua pe care ai putea sa le faci ca sa rezolvi asta, totusi.”

~~~~~~

Capitol nou dragilor! Sper ca va place. :)

Scuze pentru intarzierea infernala.

Sper ca ne recitim cat mai curand. :*

- Diana  M.

Elites (18+) || în editareWhere stories live. Discover now