Capitolul 2

711 46 6
                                    

- by Molly Night ~

In ciuda convingerilor populare, timpul nu vindeca toate ranile. Toate loviturile pe care mama mi le aplica sunt la fel de proaspete precum in prima zi, chiar si dupa un an intreg. De fapt, in loc sa se vintece, acele leziuni s-au inrautatit iar infectia traumei s-a raspandit pe tot parcursul anului trecut.

Durerea cu care m-a innecat Harry cand mi-a spus durul adevar nu m-a ajutat nici ea.

M-am infiorat.

Era ca si cum Harry complota alaturi de tatal sau sa-mi distruga familia, pe mine si tot ce am avut vreodata.

- Florence? Am auzit vocea lui Harry, strigand dupa mine.

L-am ignorat si am continuat sa pasesc, cu capul drept, privirea atintita inaintea mea.

Am crezut ca ceilalti pasageri mi-ar putea constitui un camuflaj si m-ar ascunde de ochii observanti ai lui Harry. Nu ma asteptam ca acesta sa-si aminteasca cum arat; eu de abia imi pot alcatui o imagine a lui. 

M-am spalat pe fata si re-aplicat machiajul in timpul zborului. Nu voiam ca el sa ma vada ca epava auto ce eram. Nu am vrut sa fiu privita cu compasiune sau mila -daca avea asa ceva-  si nu voiam ca el sa vada cat de mult rau mi-a facut, cat de rau m-a distrus; nu voiam ca el sa vada cat de mult lucrurile pe care mi le-a spus m-au afectat de-a lungul anului trecut.

Esti atat de vulnerabila cat te vad inamici tai a fi, obisnuia sa-mi spuna tata.

Era mai mult decat posibil ca unul dintre fostii colegi de la Ivy Hills sa-si petreaca vacanta in Hamptons. Cei mai multi dintre ei au case de vacanta aici, cateva apartamente in Manhattan si Dumnezeu stie cate alte case de vacanta in locurile exotice ale Pamantului.

Cat de ineficace.

- Florence! Aud vocea lui Harry din nou, de data aceasta razant. Flore Bear!

Am auzit pasi apropiindu-se, alergand sa ma ajunga din urma, asa ca mi-am accelerat ritmul.

Nu voiam sa-l vad. Nu voiam sa vad pe nimeni de la Ivy Hills pentru ca stiu, in momentul in care am sa-i vad, voi fi trasa inapoi intr-o gaura neagra a durerii.

Nu apartin printre ei. Nu apartin scolii Ivy Hills. Nu apartin in lumea lor... Dintr-o data, fata lui Zayn mi-a aparut in minte, taindu-mi respiratia. Mi-am apasat ploapele una peste alta, strangandu-mi ochii si l-am inlaturat din mintea mea.

Era mai bine pentru mine sa plec si sa stau departe, decat sa ma fac de ras, dorindu-mi lucruri pe care nu le pot avea, prefacandu-ma a fi ceva ce nu sunt. Eu nu stun destul de buna, stiu asta.

Multimea de oameni din jurul meu s-a dezmortit. Cu coltul ochiilor putea sa observ copilasi alergand, ochii lor inflamati si rosi, lasandu-se in bratele parintilor lor. Am vazut iubiti, cupluri ce sareau in bratele celuilalt, imbratisandu-se cu pasiune. Plansetele, rasetele si tipetele umpleau terminalul de aterizari.

- Florence! Mi-am auzit numele rostit inainte ca doua brate puternice sa se impleticeasca in jurul taliei mele si am simtit un corp puternic, muscular lipit de spatele meu. Te-am prins! Mi-a soptit el in ureche. Exact ca si atunci cand erma mai mici... Intotdeauna te prindeam.

Am auzit un suras langa ureche si abia am rezistat tentatiei de-al lovi cu pumnul, sa-l lipsesc de cativa dintre acei dinti albi precum perlele.

- Mi-ai lipsit, l-am auzit pe Harry rostind. S-a intors spre mine, astfel ca acum privirile noastre se intalneau. Mi-am intors chipul in partea opusa. Oh, te rog Flore Bear, stiu ca a trecut aproape un an dar nu-mi spune ca m-ai uitat. A ras din nou.

Cand i-am vazut chipul, am fost putin surprinsa.

Urasc sa spun asta dar, pubertatea l-a transformat bine pe Harry. In decursul unul an, s-a inaltat cu aproape zece centimetri. Arata inalt, aproape 1.80 as putea spune. Parul sau brunet, inchis la culoare, a crescut putin, iar carliontii sai nu erau atat de evidenti precum erau cand avea 16 ani.

Ochii sau straluces pe masura ce privirile noastre se intalnesc.

Trebuie sa o spun, Harry a crescut de la un baiat la un tanar barbat frumos.

Ce pacat ca ele  cel rau.

A rebuit sa-mi reamintesc ca Harry acesta care sta in fata mea nu e acelasi Harry de cinci ani cu care obisnuiam sa joc v-ati ascunselea, cu care petreceam diminetile de Duminica vizionand Tom & Jerry, alaturi de care dadeam petreceri in pijamale.

Harry acesta e baiatul care, practic, m-a inecat cu apa rece, inghetata a realitatii; baiatul care m-a facut sa realizez ca nu eram o rusine doar pentru mine, ci si pentru parintii mei.

Era intr-un fel un amar dulce ca baiatul asta care m-a ranit atat de mult, care a lasat atat de multe insemnari, taieturi si cicatrici peste pielea mea e acelasi baiat pe care obisnuiam sa-l numesc cel mai bun prieten.

Zambetul sau parea autentic, dar stiam ca nu e.

M-am intrebat cu ce a planuit sa ma tortureze in urmatoarele doua saptamani. Urma sa-mi petrec doua saptamani in casa lui, inconjurata de slujitirii lui. Stiam ca urmeaza sa traiesc cele mai chinuitoare doua saptamani din viata mea.

- Buna. Am spus.

____________________________________

Buna! Sper ca va place cartea aceasta si modul in care o traduc. Ne recitim curand! :)

~ all rights reserved to @MollyNight ~

Elites (18+) || în editareWhere stories live. Discover now