Capitolul 1: Prolog

1.4K 51 8
                                    

~ by Molly Night

O vacanta all-inclusive in New York -de fapt, Hamptons, mai exact- cu toate cheltuielile platite suna precum un vis, nu-i asa?

Ce fel de idiot nu ar vrea sa-si incheie vara in orasul viselor, cel mai notoriu si cautat oras in lume, pentru a experimanta gustul unei vietii perfecte, inainte de a se intoarce la liceu si realitate? Si, cum ziceam, toate costurile si cheltuielile platite, bilete de avion la clasa I incluse.

Ce fel de idiot nu ar vrea asa ceva?

Eu. Eu sunt aceea.

Yep.

Nu am fost deloc incantata cand tata mi-a spus ca trebuie sa-mi petrec ultimele doua saptamani de vara cu ultimi oameni pe care vreau sa-i vad in lumea asta: mama, noul ei iubit perfect milionar, Keith Arlington si magarul lui de copil, Harry.

- Floronce, e aniversarea ei de 40 de ani si tu esti unica ei fiica, trebuie sa mergi! A sustinut tata, de parca mama nu ar fi facut nimic gresit. De parca nu l-ar fi inselat, nu ne-ar fi abandonat, de parca nu s-ar fi mutat cu tatal baiatului care mi-a ruinat viata.

Era atat de partinitor, mereu luandu-i partea, indiferent de situatie. Era orbitor de evident ca inca era nebuneste indragostit de ea.

In mod normal, un copil al carui parinti au divortat ar fi incantat sa afle ca unul dintre parinti e inca indragostit de celalalt, pentru ca asta inseamna o sansa ca ei sa revina impreuna... As fi incantata de asemenea; daca nu as fi constienta de cantitatea colosala de durere si tristete in care se inneca tata.

Mi-am strans dintii, scrancindu-i.

Saptesprezece ani si tata inca ma trateaza ca pe un copil. Era timpul meu liber, ar trbui sa am puterea de a decide unde mi-l petrec si cu cine sa mi-l petrec... Dar el era tatal meu si, uneori, trebuie sa-ti compensezi obiectivele pentru persoanele pe care le iubesti.

M-am relaxat in scaunul tapitat. Doua femei extrem de frumoase, imbracate in uniforme rosii, prevzute pentru zborul meu stateau la intrarea in terminal; era aproape timpul de a urca in avion.

Am inceput sa mormai si sa ma jic cu biletulla clasa intai, invartindu-l printre degete. A fost un cadou de la mama si de la Keith.

O mica marte din mine incepea sa dezbata daca ideea de a parasi avionul si de a-mi petrece ultimele doua saptamani intr-un motel, undeva.

Mi le-as petrece mai degraba intur-o camera plina cu sobolani, psihopati si criminali decat sa o petrec cu familia mea de aristocrati snobi. Ma indoiesc ca acolo vor fi din astia

Aroganta era o trasatura incorporata in ADN-ul clanului Arlington. Harry Arlington, unicul copil al lui Keith, in special.

Ego-ul baiatului aluia e de marmea planetei Jupiter.

Dar banuiesc ca are motive sa fie in mod nejustificat plin de incredere. Era printul castelului, la urma urmelor si probabil cel mai stricat copil pe care l-am intalnit.

Eu si Harry eram prieteni, pana cand am inceput sa invatam la Ivy Hils; cea mai respectabila scoala in continentul America de Nord.

Ce s-a intamplat cand am ajuns la Ivy Hills de a determinat deteriorarea si naruirea prieteniei noastre? Ei bine, sa spunem doar ca adevarata lui fata s-a descoperit. Odata ce a fost inconjurat de mostenitori milionari ca el, am devenit irelevanta.

Credeam ca ultima oara cand am sa-l vad a fost momentul in care am parasit L.A-ul si m-am transferat de la Ivy Hills la o scoala de stat din Carolina de Nord.

El a fost cel care m-a ajutat sa vad cat de mult ma faceam de ras. Credeam ca pot sa ma integrez, intr-o scoala ca aceea, cu copii precum ei, dar am fost o idioata totala.

Picaturi sarate mi s-au adunat la coltul ochilor, un suspin parasindu-mi gatul. Mi-a luat fiecare uncie de vitejie si putere sa ma pastrez intreaga, sa nu cad in vreo depresie.

Amintirile dureroase rageau precum demoni neimblanziti, gata sa lase un val de lacrimi asupra mea si sa ma transforme intr-o mizerie din nou.

Mama se intalneste cu tatal baiatului care a distrus tot ce am avut, tot ce am descoperit -chiar daca a fost doar o iluzie- in timpul a sapte minute de convorbire telefonica incarcata de betie.

Cat de incurcata e toata situatia?

Din cauza lui Harry Arlington am realizat ca nu voi fi niciodata destul de buna pentru Elites, ca nu voi fi niciodata destul de buna pentru Ivy Hills, ca nu voi fi niciodata destul de buna pentru Zayn...

Mi-am muscat buza.

Cativa dintre fosti colegi vor fi in Hamptons.

Pot doar sa-m imaginez petrecerile salbatice la care va participa Harry; daca era un lucru la care copii bogatise pricep, acela era sa petreaca. Deja stiu ca vor fi o gramada de petreceri insiruite pentru cineva ca Harry, de unde sa aleaga si nenumarate paturi cu femei frumoase pentru Zayn.

Parinti lui Zayn detineau o casa in Hamptons, mi amintesc ca mi-a spus: inapoi cand credeam ca suntem fericiti.

Florance O'Hera, nu te vei lasa trasa inapoi in acea lume. Nu conteaza cat de captivanti sunt ochii lui Zayn, cat de dragute si coplesitoare sunt vorbele lui Harry, cat de draguta pare a fi mama ta, cat de generoasa se preface Keyth a fi, nu vei lasa niciuna din astea sa te afecteze. Nu-i vei lasa pe niciunul din ei sa te manipuleze, nu vei simti niciun fel de emotie atasata de ei, pentru ca daca o vei face, ei te vor exploata si rani din nou. Mi-am spus mie insami.

Daca e un lucru pe care l-am invatat de-a lungul anului trecut, acela e sa ma feresc de intentile meschine ale pacatosilor deghizati in sfinti in lumea aceasta. Nu am sa ma las ranita din nou de niciunul dintre ei, nici de mama, nici de Zayn, nici de Harry, de nimeni.

Telefonul meu suna.

Era un mesaj de la un numar necunoscut:

Hey Flore Bear, mama ta mi-a dat numarul tau de telefon. Tatal meu si mama ta si-au extins vacanta in Bora Bora. Te iau eu de la aeroport. Ti-am lipsit, iubire? H.x.

~ all rights reserved to Molly Night ~

Elites (18+) || în editareUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum