#7 spijt

245 10 1
                                    

(diana POV)

"a-a-ash" ik keek ongelovelijk voor me uit, Ashton stond voor me, in zijn ogen zag ik dat hij gekwetst was, ik had mezelf zo erg veranderd en nooit wat van me laten horen.... "Diana" zijn stem drong weer in mijn gehoor en het voelde vertrouwd... de stem die er voor mij was, altijd al geweest. Ik kon die ene traan niet meer tegen houden, hij gleed over mn wang " I"m so sorry, it was better for you not to be with me..." nog steeds aan de grond genageld zag ik hoe zijn gekwetste blik in boos en bezorgt tegerlijker tijd veranderde, zijn ogen gleden naar mn lichaam, ik schaamde me ervoor, ik was in een korte tijd van mietje naar populair veranderd, wat zal hij wel niet denken? dat ik een hoer ben geworden? nou nee ik was nog steeds heel groen... onzeker keek ik hem weer in zijn ogen. niall die nog steeds stond te kijken liep weg "I'll leave you two alone" zei hij nog voordat hij weg liep. wrapped around you finger speelde nu zachtjes luidop uit de woonkamer. de bom vlinders in mijn buik werd nog erger. blozend keek ik weg. we stonden naar mijn gevoel al eeuwen tegenover elkaar. ik had ook niets anders meer verwacht... Ashton liep opeens uit het niets dichter naar me toe en duwde me tegen de muur aan. zijn handen rustte aan beide kanten van mijn hoofd. mijn hart begon sneller te kloppen en de vlinders bleven erger worden. Ashtons hoofd kwam steeds dichterbij. hij drukte zacht zijn lippen op de mijne, het voelde perfect aan, opeens klopte alles... we waren als twee puzzelstukjes op elkaar. mijn handen vonden zich een weg naar zijn haar en begonnen er doorheen te woelen. " I missed you so hard Diana..." zei ashton en vervolgde de zoen weer. tranen baande zich een weg over mijn wangen en ik duwde Ashton naar achteren. hij had de reactie niet verwacht en keek me vragend aan. " I-I-I love you..." zei ik en rende naar boven. Zijn geur achtervolgde me. ik kreeg het benauwd.... ik deed de deur op slot. tranen waren niet meer te stoppen... waarom gebeurde dit? mijn hele lichaam was aan het shaken en ademen werd steeds onregelmatiger door het huilen. zijn stem drong in mijn hoofd. "Diana I hate you, youre so stupid' dit had ashton nooit tegen me gezegd maar ik hoorde het zo... met mijn handen greep ik naar mn haar en liet me op de grond vallen. Ik keek uit het grote raam en zag ashton terleurgesteld in zijn auto stappen, "No ashton.." mijn hand reikte naar zijn richting. de afstand was veel en veel te groot. mijn stem kwam niet harder dan fluisteren. hij verdween uit het zicht... opnieuw. Zal hij nu ooit nog terug keren? zal ik hem ooit nog zien? ik werd al weer iets rustiger en ging op mijn bed zitten. de spiegel recht voor me herinnerde me aan hoe iedereen me haatte. tranen baande zich opnieuw een weg. langzaam maar zeker viel ik in slaap, werd ik maar nooit meer wakker...

( niall POV)

door een schreeuw werd ik uit mijn slaap gerukt. er volgde meer keiharde gillen... Diana... ik snelde me de trap op naar haar kamer toe, de klok gaf aan dat het 2 uur s"nachts was. de deur was op slot... "DIANA WHATS WRONG OPEN THE DOOR" schreeuwde ik. geen antwoord, ze bleef gillen... ashton zijn naam. snel begon ik tegen de deur aan te trappen net zo lang tot hij open schoot, het eerste wat ik zag was diana in haar bed, haar handen knepen haar deken fijn en gillen naar ashton verlieten haar mond, haar ogen stijf dicht en zweet op haar hoofd. terwijl ze sliep was ze ook nog eens aan het huilen. ik liep snel op haar af en ging op het randje van haar bed zitten "diana it"s okay im with you wake up" zei ik bezorgd terwijl ik haar hand pakte, haar hand was klam en bleef knijpen maar wakker worden deed ze niet.. "diana wake up" ik schudde haar door elkaar waardoor haar ogen open schoten. "Ashton?" zei ze deze keer zacht met een schorre stem. "no i'm not ashton, it's me niall... i think you need to talk to him Diana, you can't do this any longer" zei ik. ze keek me aan met tranen in haar ogen... "take a shower and think about it" zei ik na enige stilte en sloeg de dekens van haar af. ze stapte er uit en liep naar de badkamer nadat ze een setje ondergoed en nachtgoed uit haar kast had gehaald. een zucht ontsnapte uit mijn mond, ik maakte me ernstige zorgen om haar... hier moest een einde aan komen. dit was het, ik nam een besluit pakte mijn telefoon en belde ashton.

"what's wrong niall?"

"come ove"r. now you have to hurry" zei ik bloed serieus en hing weer op. nu zal ashton er aan komen...

(ashton POV)

ik haaste me in een joging broek en een zwart shirt naar niall en diana hun huis... er was iets ergs gebeurd, dat zowieso, niall klonk nogal bezorgt en dat was hij niet zo vaak. doordat ik te hard reed hoorde ik achter me politie, het boeide me niet, ik bleef door rijden en parkeerde bij niall voor de deur, voordat ik bij niall kon aanbellen werd ik naar achteren getrokken door agenten. "oh ashton you again... what's wrong with you?" zei 1 van de agenten. "nothing leave me alone my friend needs help, i have to hurry, it's about a girl, she's so important for me! she needs me!" het kon me niet schelen dat er paparazzi was, ik rukte me los van de agent en sloeg de deur dicht in zijn gezicht.

(diana POV)

de stralen kwamen over mijn lichaam heen, ik was dood moe maar wou niet slapen. sirenes klonken van buiten, ik fronsde en deed de douche uit om me vervolgens af te drogen en snel naar beneden te gaan. snel schoot ik in mijn pyama setje die nu nog maar bestond uit een super kort broekje en een buikshirtje. ik stapte in mijn sloffen en liep naar beneden toe. Ashtoin zat op de bank... toen hij mij zag veranderde zijn blik van zorgelijk voor zich uitkijken naar verbaasd. blijkbaar door mijn kleding keuze.. ik keek hem onzeker aan en wendde mijn blik af toen hij weer in mijn ogen keek. ashton bevatte zichzelf weer en liep op me af. hij trok me in een knuffel. zijn vertrouwde geur drong weer binnen in mijn neusgaten. ik knuffelde hem terug. "i know i'm such a dick... i do everything wrong ash..." mompelde ik in zijn trui. "no no i"m here for you, remember when i told you you do not have to face your problems alone?. ja dat herinnerde ik me nog als de dag van gisteren... de dromen die ik erover had... alles kwam terug. het verdrietige gevoel in mijn maag maakte plaats voor vlinders en blijdschap. "I love you ash." onze lippenm plaatste zich weer op elkaar. nee dit wou ik zeker weten nooit meer verliezen.

_______________________________________

en hoe vonden jullie het ( hij is nog niet afgelopen hoor) :)

nou hoop in ieder geval dat jullie het leuk vinden xx jill wohoeee 1234 woorden hahaha dat is gaaf! love you guys xxx

Only love \ Ashton IrwinWhere stories live. Discover now