#5 een vriend

319 12 1
                                    

(Diana POV )
Ik liep de school binnen en gelijk viel mijn oog op een groepje van 5 jongens. Er stonden drie jongens met bruin haar één met blond haar en de andere had zwart haar. ik Bekeek ze goed de jongens met het bruine haar hadden het allemaal anders zitten. van een zat het een beetje in de war gebracht de ander had krulletjes en de andere had juist in model gebracht haar. de blonde jongen had het ook niet echt in model en de jongen met zwart haar had het in een kuif zitten. Overal hingen meisjes om ze heen, alsof ze niets beters te doen hadden. ik liet me niet kennen en ging erbij staan. "Hey I'm new here, my name is Diana and yours" Zei ik snel tegen de blonde jongen toen hij even niet in het gesprek mengde. "Hello beauty,my name is Niall. where are you from?" Okay hij noemde me beauty dit kon nog wel eens leuk gaan worden. "I'm from Australia but we moved on to London." Zei ik met een glimlach. Niall Bekeek me van top tot teen wat me een beetje ongemakkelijk maakte. "You look like someone my friend knows..." Zei hij bedachtzaam. "Your name is Diana right?" Vroeg hij met gespleten ogen en een vragende blik. "Yes it is" antwoordde ik, hij begon een beetje raar te worden. creep. "Guys this is our new friend Diana." Zei Niall tegen de jongens, het woord vriend bleef in mijn hoofd spoken..o ik had eindelijk vrienden... "Hello my name is Louis , his name is harry, that is Liam and this is Zayn." Louis stelde me voor aan de rest en we konden het best wel goed vinden samen. de meisjes die zonet nog aan het flirten waren keken me nu aan met een jaloerse blik en deden ook super aardig tegen me. " do you like to come to my place after school?" Vroeg Niall met weer die geheimzinnige blik. "Of course, sounds good!" Zei ik enthousiast en vervolgens ging de bel. het eerste uur zat ik naast Niall, we hebben veel gepraat en na een tijdje hebben we besloten om na deze les weg te gaan, we zitten nu in het derde uur en het gaat echt super langzaam. de school checkt hier niet of je er wel bent of niet en we kunnen net zo goed bij Niall gaan chillen. toch? "Follow me" Niall trok me aan me arm mee naar het schoolplein en hielp me in de auto vervolgens reden we weg van school richting zijn huis. wel beleven mijn gedachten nog steeds naar Ashton gaan. maar het was beter zo, van mij had hij geen last meer. We kwamen aan bij Niall zijn huis, het was echt heel groot. ik stapte uit en liep alvast naar de voordeur die vervolgens open werd gemaakt door Niall. "Would you like a drink?"
"Yes please, do you have-." Mijn zin werd onderbroken. "Did you ever drink alcohol?" Een schok ging door mijn lichaam. "No" zei ik twijfelend. "Time for you to taste it." Hij lachte naar me en liep de keuken in. Ik liep alvast naar de woonkamer en ging Ook op de bank zitten, Niall kwam binnen met bier en wijn, hij zette de flessen op tafel met de glazen er naast. "What do you want?" Niall keek me lief en geruststellend aan waardoor ik ontspande, ik kon nu niet weigeren dan was ik weer het mietje. "Same as you." Zei ik en Niall schonk twee bier in. we pakte het glas allebei vast. "Are you ready?" "I am" in een teug dronken we allebei ons glas leeg, het was niet verkeerd, eigenlijk best lekker. Niall zag het aan me en begon te grijnzen. "Let's play a game, I say something and when you ever did it in your life you have to drink a shot." Ik knikte instemmend en we speelde het spel. na een kwartiertje waren we allebei dronken. Niall z'n telefoon ging af. "Hey ash Niall here " ik hoorde een vertrouwde stem wat me aan het giechelen maakte, ik was te dronken om er helder op te reageren dus besloot m'n lichaam maar in slaap te vallen. onhelder ving ik nog iets van het gesprek op.
"I need your help. ugh Niall are you drunk!?"
"Yes whahahahha" er werd opgehangen. Niall schudde me door elkaar heen. we beginnen nog te praten tot we allebei uitgeteld tegen elkaar aan in slaap vielen.

* next morning*
Ik werd wakker tegen Niall aan, zelf herinnerde ik me helemaal niets meer van de avond behalve dat we een spel gingen spelen, ik zal wel super dronken geworden zijn want de hoofdpijn was echt niet te harden. ik schudde Niall, door elkaar heen.
"Niall? Do you have a painkiller?"
"Yes it's in the kitchen." Mompelde hij in mijn schouder. ik stond op, mijn gedachtes schoten gelijk weer naar Ashton, zal hij ook zo erg aan mij denken? Nee mijn gedachtengangen waren volledig overspoeld door Ashton. Snel nam ik een aspirientje en vulde het glas opnieuw om ook een aspirientje aan Niall te geven. " here for you" zei ik zacht en ik gaf Niall het glas met het pilletje. hij bedankte me en vervolgens trok hij me aan me arm omlaag zodat ik naast hem zat. "Take a seat, I remember you told me about your parents when up you was drunk..." well shit... Dacht ik bij mezelf. "Yes, in Australia there was a boy ashton, we played football together and I think I'm in love... he came for me at night, he told me he loved me to... its so hard my parents took me away from him, I miss him Niall..." Ik zuchtte. "I'll always be here for you," Niall trok me in een knuffel. "Thanks Niall" . We gingen ons verzorgen en daarna naar school, school was erg makkelijk en daarom besloten we de lessen te skippen en naar het strand te gaan met z'n zessen. we stapte bij Zayn in de auto en reden naar het strand, "I wanna see how good you are at football." Fluisterde Niall in mijn oor, vervolgens haalde hij een bal achter z'n rug vandaan. ik glimlachte en we stelde teams op, zo is het dus om vrienden te hebben...

Ashton POV

Ik zat met een kop warme chocolademelk op de bank, Michael zat naast me, hij was me aan het troosten, ik had me nog nooit zo'n erge zorgen gemaakt over een meisje het was nu al een week later en ik was er nog kapot van. ze had mijn volgverzoeken afgewezen.... Ze had hem gewoon gezien maar ze wees me af! Misschien is er iets ergs waardoor ze geen contact meer wilt, ze is gewoon zo'n meisje die zichzelf wegstemt zodat ik er miet bij betrokken raak! Maar waarom? Ik wil haar alleen maar helpen. Ik pakte pen en papier en vervolgens begin ik te schrijven wrapped around your finger was de naam geworden. ik keek er trots naar en rende er mee naar de jongens toe, ze reageerde enthousiast en we begonnen gelijk met het opnemen. Ik had het management ook nog wel iets te goed en heel misschien zal Diana het ooit horen? Dagen gingen er voorbij.... steeds opnieuw probeerde ik haar te volgen op instagram, ze heeft me geblokkeerd! Hoe kon ze? Ik maak me zo'n zorgen om haar, ik heb haar vaak benaderd via insta direct, ze heeft ze precies allemaal verwijderd... ik zucht weer, why is love so rucking hard?

Diana POV)
Ik ben weer bij Niall vandaag gaan we naar een feestje van Liam. Ik heb een kort zwart jurkje aan, hij komt tot net iets boven m'n kont en bij de bovenkant is hij ook best bloot. maar ik had geen keuze, Melanie drukte het in m'n handen en Melanie is het vriendinnetje van Louis, ze zijn heel gelukkig dat wel maar dit jurkje is voor mij net even iets té. ik liep twijfelend weer de slaapkamer van Niall in op zwarte pumps, "and, what do you guys think? Isn't it too short?" Vroeg ik twijfelend. niall glinsterde. "You... " hij wees naar me en stond op, vervolgens kwam hij dicht tegen me aan staan. "You are so beautiful, don't think your not." Ik glimlachte, Niall was zo aardig voor me, ik knuffelde hem en liet m'n make-up door Melanie doen, even later had ik echt super mooie smokey eyes, met eyeliner en een dun streepje oogpotlood op mijn onderste lid in mijn oog. ik keek glimlachend toe het was echt mooi geworden al zei ik het zelf. "Thank you hun," vervolgens gaf ik Melanie een knuffel.

* kwartiertje later*

We zaten in de auto, Ashton was eindelijk een beetje uit mijn gedachtes gewist, van honderd procent aan hem denken per dag was het nu naar 10% gegaan. alleen nog als ik alleen ben en ga slapen denk ik aan hem, ook als ik weer eens geslagen word. ik schreeuw altijd om hem, laatst had ik nog een hele erge nachtmerrie. ik werd schreeuwend wakker helemaal bezweet, ik schreeuwde Ashton zijn naam, het is dat ik steeds bij Niall slaap want het gebeurt steeds vaker.. wat nou als mijn oom en tante het een keer horen? Dan ben ik zo goed als dood... ik werd uit mijn gedachtes geschud door een paar klanken op de radio, ~ trowing rocks at your window, at midniiiight, you met me in your backyard at night...~ ik versteef, Ashton zijn stem was er duidelijk in te horen, dit was honderd procent 5sos... het ging over mij, tranen vormde zich in mijn ogen, snel slikte ik ze weg. en zette de radio uit. "Sorry I have pain in my head, just a stupid song..." Zei ik zo schijnheilig mogelijk. ik lachte nep en keek uit het raampje, nee mijn gedachtes waren weer terug bij af...

Only love \ Ashton IrwinWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu