Μετάνιωση

239 19 0
                                    

Ειχαμε τελειωσει με το να βαλουμε τα πραγματα της Eleanor στο δωματιο των καλεσμενων. Καθισα διπλα στον Zayn στον καναπε και προφανως, ο Louis και η Eleanor καθισαν μαζι.

"Πεθαινω της πεινας." Ο Louis μας ανακοινωσε.

"Τι λετε για πιτσα;" Προτεινε η El.

"Ας παρουμε απ'εξω..." Ο Zayn μουγκρισε.

"Ενταξει, Zayn θα παρουμε απ'εξω." Ο Louis γελασε. "Γιατι απλα δεν φωναζουμε και τα υπολοιπα αγορια;"

"Εχει ηδη γινει!" Φωναξε η Eleanor, αρπαζοντας το τηλεφωνο της. "Χρειαζομαι την Danielle."

"Και εγω." Κρυφογελασα, νιωθωντας το εντονο βλεμα του Zayn.

Σε σαραντα-πεντε λεπτα τα αγορια ειχαν ερθει συμπεριλαμβανομενου και της Danielle μαζι με τον Liam, και η πιτσα ηρθε επισης. Καθομασταν ολοι και γελουσαμε με τις ντροπιαστικες στιγμες που εχουν συμβει στα αγορια καθ'ολη την χρονια στο τραπεζι της κουζινας. Ο Zayn δεν προσθεσαι καμια δικια του ντροπιαστικη στιγμη ή οποιυδηποτε αλλου. Θα εριχνε μια ματια σε καποιον αλλον στο τραπεζι ή κατω στα χερια του για ενα γρηγορο λεπτο, αλλα παντα γυρνουσε ξανα και κοιτουσε εμενα. Τα δακρυα ερχονται μπορουσα απλα να το διαισθανθω.

-Zayn's POV-

Ηθελα να της στειλω τηλεπαθητικα μηνυμα λεγοντας της πως θελω να της μιλησω. Πραγματικα χρειαζομαι να την ρωτησω μερικα πραγματα. Καποια μικρα πραγματα περιλαμβανομενου τι ειπε νωριτερα σημερα οταν ειμασταν μονοι μας. Αληθεια νομιζει οτι την εξαναγκασα να κανει σεξ μαζι μου; Την αναγκασα; Κοιταξα γρηγορα τον Harry μετα ξανα την Arielle.

"Zayn υπαρχει αλλη ντροπιαστικη στιγμη; Θυμασαι καμια;' Ο Harry με ρωτησε.

"Οχι. Απ'οσο μπορω να θυμιθω..."

"Ελα τωρα φιλαρακι." Ο Niall μου ειπε. "Καμια ντροπιαστικη στιγμη;"

"Τι λες για εκεινη την φορα που η φωνη σου εγινε τοσο τσιριχτη;" Ο Liam μου θυμισε.

"Αυτος ησουν εσυ." Γελασα πνιχτα.

"Οο ναι." Απαντησε, κοιταζοντας την Danielle.

"Ειναι ενταξει, μωρο μου ακομα σ'ααγαπω." Η Danielle φιλησε το μαγουλο του.

Κρυφοκοιταξα την Arielle και φαινοταν. Τους χαμογελασε ντροπαλα και μετα αρχιζε να πειραζει τα δαχτυλα της. Μαντευω οτι ευχεται να ειχε μια σχεση σαν αυτη. Αλλα δεν εχω κανενα σκοπο να γινω ετσι. Αλλα δεν προκειται να κανω υποθεσεις. Ρουφηξε την μυτη και ηξερα ακριβως τι θα γινοταν. Κοίταξε το ταβάνι και αναστέναξε. Αυτό έγινε όταν είδα τα δακρυσμένα της μάτια. Σηκώθηκα αμέσως από το τραπέζι και πήγα πίσω της.

Wicked Games( Μεταφραση στα Ελληνικα)Where stories live. Discover now