We zijn voor elkaar gemaakt...

1.1K 48 1
                                    

POV Anna

Waarom doe ik zo afstandelijk. Ja...ik heb het moeilijk nu, maar ze willen me helpen en waarom deed ik zo tegen Louis. Ik hou van hem... Ze willen alleen het beste voor me...

Ik schiet uit mijn gedachten en stond recht. Ik ga gewoon mijn excuses aanbieden, ze hebben dat niet verdient.

Ik ging uit de logeerkamer en ging naar de woonkamer.

Ik zag Liam, Gemma en Harry zitten op de zetel. Het spijt me zei ik. "Het geeft niet zussie, maar als je ergens mee dwars zit, dan moet je dat zeggen." zei Gemma. Ik ging naar haar toe en omhelsde haar.

Ik zeg het misschien niet vaak tegen je, maar ik hou echt veel van je even veel als van Hazz zei ik tegen Gemma. "Dat weet ik zussie" zei Gemma en ik liet haar los. Harry zei ik. "Ja Ann" zei Harry. Ik zie je liever glimlachen zei ik. Op Harry zijn gezicht verscheen de glimlach die ik wou zien.

Waar is Louis vroeg ik aan hun. "Hij zit op mijn kamer" zei Liam. Dankje Liam zei ik en ging naar Liam's kamer.

Ik klopte aan de deur. "Wie is daar" vroeg Louis. Ik ben het, Anna zei ik mag ik binnen komen. "Kom maar binnen" zei Louis. Ik deed de deur open en stapte naar binnen. Ik deed de deur al snel toe en ging bij Louis zitten.

Het spijt me Louis, ik had niet zo moeten reageren zei ik. "Het geeft niet" zei Louis. Jawel, het geeft wel je hebt niks verkeerds gedaan zei ik terug. "Anna" zei Louis, maar ik luisterde niet, ik hou van je zei ik en op dat moment besefte ik wat ik gezegd had.

Louis sip gezicht was verandert in een glimlach. Hij keek me aan met zijn diep, blauwe ogen. Zijn hoofd kwam dichter naar mij toe en ik voelde al snel twee zachte lippen op de mijne. Onze lippen pasten perfect op elkaar, we zijn voor elkaar gemaakt.

The sister of Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu