Opweg naar de echte stalker

1.8K 61 2
                                    

Hey lieve lezers:)

Ik heb mijn cover verandert, want ik vond hem een beetje saai:) ly xx

Veel leesplezier:)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POV Harry

Ik ben opweg naar het park, want Gemma heeft verteld wie de 'echte' stalker is. Het is Louis en hij wilt dat het geheim blijft en ik weet zeker dat Liam het gaat vertellen aan Anna dus ren ik zo snel als ik kan naar het park. Liam roep ik hard als ik hem op de bank zie zitten met een koppende Anna. "Harry?!" roept Liam verwarend terwijl hij rond kijkt. Hier riep ik terwijl ik heel hard rende richting de bank.

Ik was aangekomen en Anna vroeg aan me "Wat doe je hier?" We hebben een bespreking zei ik hijgend tegen Anna terwijl ik loog. "Ooww en je hebt Liam nodig?" vroeg Anna. Ja, inderdaad zei ik vlug terwijl ik Liam mee pakte richting de auto.

Ik zat met Liam in de auto en begon uitleggen...

"Dus ik mag het Anna niet vertellen." zei Liam. Het moet geheim blijven van Louis zei ik terug. "Oke goed, wat gaan we nu doen?" vroeg Liam. Je bedoelt wat ik ga doen zei ik terug. Jij gaat naar huis en ik ga Louis een bezoekje brengen zei ik. "Wees niet te hard voor hem, Hazz. Hij kan er niet aan doen dat hij op Anna verliefd is geworden." zei Liam. Ja, Li zei ik terwijl ik hem uit mijn auto wegjaagde. "Goed, ik ga al" zei Liam terwijl hij eindelijk uit mijn auto stapte.

Ik scheurde weg richting de villa van Louis. Ik weet wat Liam heeft gezegd tegen me, ik moet niet te hard zijn voor Louis, maar hij is wel op MIJN zus verliefd en dat pik ik niet zomaar. Tenslotte is Louis ook ouder dan haar, Anna verschilt 4 jaar met Louis en ik denk dat dat moet doordringen bij Louis.

Ik kom eindelijk aan bij de villa van Louis en ik bel aan de poort. De poorten gaan open en ik stap richting de deur op weg naar Louis...

The sister of Harry StylesWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu