Untitled Part 5

193 10 0
                                    

POHLED DAMONA

,,Musíš do špitálu!" křikla Elena, která právě přiběhla.
,,Proč?"
,,To Calla. Caroline jí srazila autem, ale přísahám že Calla jí pod ty kola vběhla." vyhrkla, Katherine vedle mě zalapala po dechu. Moje Calla.
,,Vidíš co jsi udělala?! Říkal jsem ti aby jsi jí nechala být!" křikl jsem po ní a rychle jen do nemocnice. Jestli Calla zemře, tak Katherine zabiju. Jel jsem do nemocnice, na chodbě chodila Caroline, byla ubrečená a když si mě všimla ucukla.

,,Kde je Calla. Kde je." řekl jsem narovinu, zastavila mě Meredith.
,,Damone, musíš se uklidnit. Je na sále. Měla silné vnitřní krvácení a poškozené plíce. Až to bude možné, pomůžu jí." uklidnila mě Meredith, moc to nezabralo. Calla je sice bojovník, ale tohle je moc i na ní. Sedl jsem si na lavičku.

,,Damone...já nechtěla. Ona mi skočila pod kola." vykoktala šeptem Caroline.
,,Křič na mě, ale hlavně mi něco řekni."
,,Zabiju jí, zabiju." řekl jsem, lezlo to ze mě jako z chlupaté deky.
,,Koho?"
,,Katherine. Celou dobu jí byla Calla ukradená, tohle je její chyba. Myslím že měla žít jen v tom, že její matka byla Cassidy a ne ona." nedalo mi to, Caroline si přisedla a dala mi ruku na rameno.

,,Nepustíme ji k ní Damone, slibuju. Taky Katherine nenávidím a nedopustím aby se k ní přiblížila." pousmála se, ale sama měla slzy na krajíčku. Nevím jak dlouho jsme tam seděly, ale potom jsem viděl jak ji vezou na pokoj. Byla v bezvědomí, ale byla samá odřenina a tváře měla od krve. Vyšla doktorka.

,,Jste její rodina?" zeptala se a koukala na nás dva.

,,Jsem její sestřenice a Damon je její přítel." zalhala Caroline, dotorka se usmála.


,,Její stav není nejlepší, ale drží se dobře. Přístroje budou kontrolovat její srdce a budou jí pomáhat dýchat. Není to dobré, ale prokázala se má proč žít. Můžete za ní, ale vždy maximálně dva nebo tři." řekla a odešla. Já šel hned za Callou. Sestřička jí omyla tváře a vzala čáru až podezřele rychle. Pohladil jsem ji po tváři a vzal jí za ruku. Calla je bojovnice.

POHLED CAROLINE

Stála jsem u dveří a sledovala Damona jak u ní sedí. Bylo to zvláštní, protože takhle se nechoval ani k Eleně. Tiskl jí ruku a něco jí šeptal. Musela jsem se při pohledu na ty dva usmát.

,,Kde je Calla. Hledám pokoj Cally Petrové." slyšela jsem hlas té mrchy, zavrčela jsem, zavřela dveře a šla tam. Stála tam Meredith.

,,Nic jí neříkej Meredith."
,,Proč? Elena tam přece byla s tebou?" nechápala Meredith.
,,Tohle není Elena, ale Katherine. Zapamatuj si jí, Damon nechce aby k ní chodila." řekla jsem jí, Katherine zavrčela.

,,Chci ji jen vidět Caroline."
,,Ne! Ty se ke Calle nepřiblížíš! Teď momentálně bojuje o život! S dýcháním jí pomáhá přístroj do háje! Ty se ke Calle nepřiblížíš." zavrčela jsem na ní, zírala na mě.

,,Chci ji vidět." trvala si na svém, ale teď už mě vážně sere. Vzala jsem ji za rukáv a dovedla jí k pokoji Cally. Do každého pokoje jde vidět i z chodby, takže mohla vidět jak moc špatně na tom Calla je.

,,Podívej se na ní." řekla jsem, ale potom jsem viděla něco co mě šokovalo. Byla mimo, musí jí na Calle vážně záležet. Zírala střídavě na Callu a na přístroje, které hlídaly její životní funkce.

POHLED KATHERINE

Položila jsem ruku na sklo a dál se dívala na to, jak moc za mé chyby Calla platí. Nevěděla jsem že žije, kdybych to věděla už dávno bych jí našla. Kdybych věděla že moje dcera žije mohlo by být všechno jinak. Pípání přistrojů znervózňovalo i mě.

Když mě Klaus chytil a řekl že má pro mě lepší pomstu, tohle jsem opravdu nečekala. Zajímalo by mě jak na ni přišel. Já sama ji hledala několik let a nenašla jsem ji. Když jsem ji viděla, poznala jsem v ní Davida. Měla jeho oči.

,,Potřebuju panáka."
,,Panáka nemám, ale můžeš si dát maximálně kafe." odpověděla Caroline, přikývla jsem. Teď lituji toho že jsem nehledala déle, mohlo to být jinak. Nenávidí mě, nemám jí to za zlé. Vzala mě do bufetu, ani jsem si nevšimla že přede mě někdo postavil hrneček s kafem.

Chosen (CZ)Where stories live. Discover now