06

208 4 0
                                    

Melissa's POV

Niall en ik zijn aangekomen bij het strand en stappen uit de auto. Ik doe mijn slippers uit en Niall zijn sneakers en we lopen het strand op. Niall pakt mijn hand en ik krijg gelijk een glimlach op mijn gezicht. Wat ben ik blij dat ik weer normaal kan lopen.

''Door jou heb ik nu wel enorme spieren.'' Zegt Niall lachend.

''Dan ben je nog sexier dan dat je al was.'' Zeg ik met een grijns. Niall draait zich ineens snel om en tilt me op. Ik gil het uit van de lol. Dan loopt hij richting het water met mij in zijn armen. Hij gooit mijn slippers ergens in het zand en zijn schoenen ernaast. Hij loopt steeds verder het water in en zet me dan ineens neer.

''AAAAAAHH dat is zooo koud.'' Gil ik. Ik sla mijn armen om Niall heen en hij die van hem om mij heen. Ik sta te rillen als een rietje van de kou.

''Kom we gaan eruit. Dan kleden we ons even om. Ik heb wat extra kleding meegenomen.'' Zegt Niall met een grijns. Ik kijk hem nep verontwaardigd aan. Hij geeft me een kus en we lopen het water uit. Niall pakt uit de auto een sporttas met kleding en we lopen naar een huisje waar je je kan omkleden. We lopen het huisje binnen en ik trek mijn shirt uit. Ook mijn bh trek ik uit en zie dat hij een andere in de tas heeft gedaan. Die doe ik aan en begin dan aan mijn broek. Als ik mijn broek en onderbroek uit heb krijg ik ineens een klap op mijn kont. Ik begin te lachen en draai me om.Daar zie ik Niall helemaal naakt voor me staan en zo te zien is hij erg opgewonden. Ik krijg een grijns op mijn gezicht en wenk naar zijn zaakje. Hij krijgt vuurrode wangen en kijkt me aan.

''Sorry dat is wat je nou eenmaal met me doet. Je maakt me af en toe helemaal gek. Ik kan aan niemand anders denken dan aan jou. Je bent mijn leven, dus ja dat kan dan gebeuren ja.'' Zegt Niall. Ik loop naar hem toe en ga voor hem staan. Ik leg mijn hand op zijn borstkas en laat mijn hand steeds verder zakken. Als ik bij zijn grote vriend aan kom leg ik mijn hand eromheen en ga zachtjes op en neer.

''OMG, Melis wat ben je aan het doen? Nu maak je me nog gekker.'' Zegt Niall hijgend.

''Nou ik ben je gewoon aan het aftrekken hoor.'' Zeg ik simpel.

''Wacht ik ga zitten, want als ik sta zak ik straks door mijn benen.'' Zegt Niall en gaat zitten op en bankje. ik ga naast hem zitten en ga weer op en neer met mijn hand.

''Oh god, je bent zooo goed. Please ga door.'' Zegt hij hijgend. Ik ga wat sneller op en neer. Hij zegt allerlei lieve dingen terwijl hij zich steeds meer aanspand. Vijf minuten later komt hij klaar op mijn hand. Ik was mijn hand en kijk hem lief aan. Hij staat op en ik hoor hem nog hijgen. Hij komt voor me staan en slaat zijn armen om me heen. Ik kijk hem aan en ik zie hem kijken met twinkelende oogjes.

''Dank je Melis.'' Zegt hij.'Ik geef hem een kus als antwoord wat uitloopt tot een zoen. Ik trek terug en geef hem een tik op zijn kont. Dan pak ik mijn onderbroek en doe die aan. Dan pak ik mijn broek en shirt en doe die ook aan. Als je ons nu zou zien zou je denken dat we net seks hebben gehad. Als we aangekleed zijn lopen we het huisje uit en lopen pakken onze schoenen. We trekken ze aan en lopen naar de auto.

''Kom dan gaan we ergens uit eten.'' Zegt Niall als hij me een kus geeft. Ik knik en we stappen in de auto. We rijden naar een restaurantje ergens in de stad en gaan er naar binnen.

''Hallo Niall , dat is lang geleden. Wie is deze mooie dame?'' Vraagt een man in het restaurant.

''Heey Jimmy, Ja klopt het is inderdaad een poos geleden. Ik geloof 6 weken ofzo'. Oh en dit is Melissa. Mijn vriendin.'' Zegt Niall met een grote glimlach.

'Wauw. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Jou zien met een vriendin. Je kwam altijd met de jongens, maar nooit met je vriendin.'' Zegt Jimmy.

Niall's POV

We worden naar een tafeltje in de hoek verwezen waar we een beetje beschut zitten zodat we geen last hebben van anderen. We krijgen een menu kaart maar ik weet allang wat ik ga eten. Ik ga gewoon voor mijn friet met een dubbele cheeseburger. Ik zie Melis geconcentreerd naar de menukaart kijken. Ze is zo'n geweldige meid. Niet om het feit dat ze me net heeft afgetrokken nee, maar ze is lief, aardig, grappig, zorgzaam en gevoelig. Precies hetgene wat ik in een meisje zoek en ze is dan ook nog eens hot.

''Ik ga voor friet met en dubbele cheeseburger en een grote cola.'' Zegt ze dan ineens. Ik begin te lachen.

''Wat is er zo grappig?'' Vraagt ze.

''Ik neem hier altijd precies hetzelfde als wat jij nu neemt.'' Zeg ik.

''Ja sorry. Ik heb altijd gewoon een grote eetlust.'' Zegt ze lachend.

''Nou dan weten we wat we willen.'' Zeg ik. De ober komt eraan en neemt de bestelling op. We kletsen wat en als het eten is genieten we daarvan. Als we klaar zijn zitten we allebei bomvol. Ik betaal na een disussie over dat ze wil meebetalen en dan gaan we naar huis. Als we daar aankomen zien we alle jongens op de bank zitten.

''Heey guys.'' Zeg ik.

''Heey Niall, heyy zusje zonder gips.'' Zegt Louis als hij opstaat en naar Melis toe rent. Hij tilt haar op en knuffelt haar haast dood.

''Niall, waarom kijk je eigenlijk zo blij?'' Vraagt Harry dan. Shit dat is waar ook als ik klaargekomen ben kijk ik de hele dag blij. Heel raar maar ja.

''Gewoon. We zijn naar het strand geweest en hebben lekker gegeten. Het was gewoon een leuke dag en ik ben er blij mee.'' Zeg ik.

''En ik heb hem afgetrokken in een huisje op het strand.'' Zegt Melis simpel.

''Daarom ben je dus zo blij'' Zegt Zayn grijnzend.

''Wat hij werd gek van mijn sexyness dus ik dacht laat ik eens lief doen.''Zegt Melis. De jongens knikken begrijpend. We gaan op de bank zitten en praten een beetje over de leuke dag van mij en Melis.

Het was gewoon weg een geweldige dag. Ik ben blij dat ik kan zeggen dat ze van mij is.

-------------------------------------------------------------

Heeeey allemaal,

Hier is weer een hoofdstukje. Geniet ervan.

XXX Melissa

The accident of luckOn viuen les histories. Descobreix ara