ALTERNATE ENDING

428 43 3
                                    

**POKRAČUJE TO OD POSLEDNÍHO FLORINÝHO DOPISU PRO LUKA, PŘEDTÍM NEŽ JÍ ODPOVĚDĚL**

UPOZORNĚNÍ! TOHLE NENÍ SKUTEČNÝ KONEC. TO JE JEN 'NÁHRADNÍ' KONEC LETTERS TO LUKE. JE TO TO, CO BY SE STALO, KDYBY FLO NEUMŘELA.

Milá Flo,

Zlato, v nemocnici jsi už měsíc a já nejsem v pořádku, ještě že mám kluky. Ten den, kdy jsem se vrátil a ty sis vzala ty zatracený prášky a snažila ses zabít - kurva, Flo, víš, že jsi ve skutečnosti umřela?

Třikrát.

Sledoval jsem je tě nést, když jsi poprvé umřela. Myslel jsem, že jsem tě opravdu kurva ztratil. Zemřela jsi přímo přede mnou. Máš vůbec tušení, jak jsem se cítil? Nestálo to za nic. Vážně to nestálo za nic. V mých plicích jsem cítil vzduch, jak se prudce odebíral pryč a také jsem cítil, jak je můj krk sevřený miliony tunami váhy. Bylo to bolestivé. Ani jsem nemohl pořádně brečet, slzy pořád nepřicházely a z mých úst vycházely hlasité, bolestivé a suché vzlyky.

Ashton a Michael zmizeli a Cal zůstal se mnou. Rozumím tomu, proč zmizeli, konec konců byl to Michael, kdo tě našel... a Ash,no, to bys musela zjistit sama.

Snad mám nějaké dobré zprávy, doktoři říkali, že se už brzy vzbudíš. Víš, že tě museli dát do umělého spánku, protože jsi měla na mozku nějaký druh otoku, řekli, že tvoje tělo to musí zvládnout samo.

Vede se ti tak dobře. Když se tvoje ruce pohnuly, tak jsme já i kluci začali brečet jako malá mimina. Přesně tak jako tvoji rodiče.

Tvoje rodiče tě navštěvovali každičký den, tak jako kluci. Já jsem se od tvého lůžku nehnul, jenom když jsem se šel vysprchovat nebo na záchod. Nemohl jsem tě opustit, ne když jsem věděl, že to je moje chyba.

Kdybych tě neopustil, kdybych zůstal a čelil ti, jak by sis zasloužila, nebyla bys v komatu.

Já jen chci znovu vidět tvoje oči, chyběli mi tvoje oči plné života a darebnosti. A tvůj hlas měkce říkající moje jméno.

Hrozně mi chybíš. Chci tě políb-------

"L-Luku?" zasípal jemný hlas k získání pozornosti kluka, který něco psal na kousek papíru vedle lůžka své lásky.

"Flo?" řekl zmateně předtím, než se jeho slzy draly dolů z jeho tváře.

Flo přikývla a s chvěním se zasmála, když se v jejím oku shromáždily slzy. Ani jeden z obou dvou nic neříkal, jen na sebe zírali. Luke se konečně probral z transu a vrhl se na tu, kterou tak nesmírně miloval.  

"Miluju tě, miluju tě, miluju tě, miluju tě," opakoval Luke pořád dokola a přitom vzlykal na Florino rameno.

"Taky tě miluju, taky tě miluju," zašeptala Flo a otočila se na kluka, který ji zničil, ale také na kluka, který ji miloval tak moc, že už jí nikdy nenechá odejít.

Takže tohle je opravdu poslední díl, ale na mém profilu už můžete najít pokračování s názvem Letters from Luke. Doufám, že se vám to líbilo :)

Letters to Luke » Luke Hemmings (CZ překlad)Where stories live. Discover now