4.

110 11 4
                                    

In statia plina, Tax era prezent numai cu trupul nu si cu gandul. Nici nu observa persoana care se urca grabita in masina si il atentiona de cel putin doua ori:

-Ma scuzati, aveti de gand sa ma duceti unde v-am rugat?

-Huh? intreba confuz, aruncand o privire spre bancheta din spate. Da sigur. Scuze.

Si cu aceste vorbe scurte porni. Drumul fusese scurt, dar ceva ii atrase atentia: Trecuse fix pe langa orfelinatul unde fetita blonda si cu ochisori mari probabil isi cauta o noua familie.

Semana cu el. Cam prea mult.

Insa nu numai fizicul, ci si soarta. Nici el nu avuse parte de o familie. A fost nevoit sa cresca singur pe strazi, caci parintii sai nu se obosisera sa il duca la un orfelinat. A indurat frig, poli, batai, dar niciodata foame sau sete.

N-a vrut ca micuta sa aiba parte de aceeasi soarta si n-a vrut nici sa ii creeze o viata proasta din punct de vedere financiar. Ceva insa l-a facut sa treaca peste aceste ganduri si fara sa realizeze se trezi la usa orfelinatului.

-Da? raspunse una din asistente. Va pot ajuta cu ceva?

-Da... caut o fetita pe care am lasat-o aici. O iau inapoi.

-Va referiti la Nova? intreaba asistenta si arata catre fetita care statea intr-un coltisor tacuta.

Ea intelesese ce i s-a intamplat asa ca nu avea chef de joaca. Cand isi ridica ochisorii si il vazu pe Tax pe fata ei aparu un zambet larg si asa pinguineste, cum putu ea sa mearga, fugi la el.

-Da. Pe ea o caut.raspunde el, luand-o pe Nova in brate. Imi pare rau pitico. Promit ca n-o sa te mai las singura.

Nova rase si isi pusese manutele in parul lui. Stia ca merge acasa cu el si se bucura enorm. "Sunt sigur ca o sa regret asta." gandi Tax. Desi ratiunea ii repeta asta continuu, inima ii spunea sa o ia indata de acolo si sa o creasca el. Doar e fiica lui...

-Nova! Unde te-ai ascuns?!

Trecura 3 saptamani de la incidentul cu orfelinatul si iata ca in prezent Tax a intrat inevitabil in toate jocurile fetei. Acum ea se ascunde si el o cauta, insa Tax vrea doar sa o gaseasca ca sa ii faca baie. Fetita e goala pusca ascunsa undeva prin casa.

-Nova! Vino! O sa se raceasca apa!

Neavand apa calda, Tax s-a gandit ca ei nu i-ar face bine dusurile cu apa rece asa ca saptamana de saptamana el incalzeste apa pe aragaz.

-Ah! Te-am prins!

Nova radea cu lacrimi in timp ce Tax se chinuia sa o puna in ligheanul cu apa. In final se potolise si fetita se tranti cu funduletul in apa, fugind cu manutele dupa sapun. Tax o spala pe cap, vorbind in acelasi timp la telefon cu un client.

-Nu pot acum! Cauta pe altcineva.

S-a mai dus un client. Acum de cand cu fata, traseele pe care le facea inainte s-au micsorat si, fara indoiala, si banii. Dar supararea i-a fost alinata mereu de ea. Nova are o influenta puternica asupra lui, astfel ca de fiecare data cand el pare suparat ea il imbratiseaza si il pupa.

-Sunt bine, scumpo.raspunde Tax cand Nova se arunca asupra lui sa-l pupe.

Nova nu-l asculta si-l pupa pe obraz. Tax pusese capul in bratele fetitei si ofta adanc. Se gandi ca daca se ascunde acolo greutatile vor trece....

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Mar 08, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Tot raul spre bineWhere stories live. Discover now