014 16+

494 9 0
                                    

Louis POV (voor de ruzie).

Ik zit met een hoertje op mijn schoot waarvan ik de naam niet eens meer weet. Ze zit me droog te rijden, het enige wat ik aan heb ik een onderbroek. Ik heb niet door dat er iemand in het huis is totdat ik opeens een schreeuw hoor, een bekende schreeuw, het is Harry. Opeens hoor ik een tekst die ik liever nooit zou willen horen. "Godverdomme! Kut hoer verdwijn uit mijn huis! EN GODVERDOMME LOUIS ALS JIJ GEEN GOEDE VERKLARING HIER VOOR HEBT DAN VLIEG JIJ ER OOK UIT EN DAN HOEF IK JE NOOOIIITTT MEER TE ZIEN!"

Het hoertje wordt van mijn schoot gerukt met een enorm tempo en Harry gooit het meisje het huis uit als hij de kamer in loopt begint hij weer te schreeuwen.  "WTF DOET DAT MORMEL HIER? BEN IK NIET GOED GENOEG VOOR JE OFZO, WANT DAN KAN JE NU MIJN HUIS UIT GAAN!" Ik zit bang op de bank, ik kijk in zijn ogen die vuur schieten, opeens zeg ik "Wil je weten waarom ik dit doe?" Hij knikt wild en pakt me bij mijn keel en duwt mij tegen de muur omhoog. Opeens breekt er iets in mij, "WAAROM SCHREEUW JE ZO TEGEN MIJ, JIJ BENT HIER DE OORZAAK VAN HOOR, VOOR ALS JE HET WILDE WETEN!" Als hij beseft wat ik net heb gezegt laat laat hij mij keihard op de grond vallen en roept hij

"EN WAAROM BEN IK DAN DE OORZAAK!?" "IK HEB OOK ZO MIJN BEHOEFTES EN JIJ BENT ZOOOO PREUTS! JIJ LAAT BIJNA NIKS TOE!" Roep ik terug.

"WEETJE WAAROM!? NEE DAT WEET JE F*UCKING HELL NIET! VOOR ALS JE HET NOG NIET WIST IK HOUD VAN JE EN MISSCHIEN NU WEL HIELD EN HEB HET BESTE MET JE VOOR! HET DOET PIJN IN HET BEGIN EN IK WIL JOU NIET DOOR ZOIETS PIJN LATEN BELEVEN!" Schreeuwt hij nu opeens keihard terug ik schrik van zijn woorden en kruip zo dicht mogelijk tegen de muur,

"Heb jij nog steeds je behoeftes die je wilt vervullen?" Vraagt Harry eng rustig, bang knik. "Kom op, op school ben je ook niet bang van me sta recht op" zegt Harry terwijl hij me omhoog tilt en recht zet. Ik kijk hem aan in zijn ogen, "Zul jij naar mij luisteren om die behoeftes te vervullen?" Vraagt hij, weer knik ik "Ben jij nog maagd op het gebied van jongens?" Vraagt Harry voor de derde keer en alweer knik ik. Ik begin nu bang te worden van hem. "Trek een strakke skinny jeans aan NU en kom daarna naar mijn kamer." Zegt Harry lief maar streng. Hij geeft me een kus en en klap op mijn kont, ik maak een klein sprongetje en trek dan een skinny jeans aan. Als ik zijn kamer in loop wordt de deur achter me op slot gedaan en de ramen dicht. Ik wordt tegen de kast aan geduwd en wordt dan ruw gezoend, een tong dringt mijn mond binnen en maakt mij helemaal vol met lust. Hij stopt met zoenen en duwt me op het bed. "Niet jezelf of mij aanraken en geen geluid maken, als je dat wel doet bind ik je vast of maak ik je mond dicht." Zegt hij, ik moet echt mijn best doen om hem niet te zoenen. Hij begint zijn blousje langzaam los te knopen en zet daarna muziek op, als hij zijn blouse uit heeft houd ik het niet meer en schiet ik op hem af en zoen hem wild direct duwt hij mij van hem af en pakt twee handboeien waar hij mij mee vast maakt, ik vindt zo opwindend. Mijn hele broek gaat klemmen en mijn geval doet heel erg veel pijn doordat hij tegen de te strakke broek aan drukt. Hij kleed zich uit totdat hij naakt is en gaat daarna op mijn geval zitten. Hij zoent me en vraagt toestemming die ik weiger, direct drukt hij zijn billen heel hard naar beneden en grijpt hij in mijn geval, dit geeft zo'n goed gevoel dat ik snak naar adem hier maakt hij gebruik van en duwt zijn tong naar binnen. Hij gaat met mijn geval spelen waardoor ik kreun. Hij bind een doek om mij heen waardoor ik alleen nog maar kan grommen. Mijn broek doet enorm veel pijn, na iets gevraagd te hebben kleed hij me uit, hij zet twee vingers tegen mijn gaatje en oefent druk uit, direct probeer ik weg te kruipen en begin te spartelen bang voor de pijn. Hij houd me stevig vast en vlijft druk uit oefenen maar gaat niet naar binnen, ik denk dat het nu gewoon een waarschuwing is en dat hij zo stopt. Ongeveer 5 minuten later voel ik een enorme steek door mijn gaatje gaan en zit er iets in me. Ik besef dat het Harry zijn vingers in me heeft gestopt, ik begin te gillen en te spartelen, het doet verschrikkelijk veel pijn, opeens voel ik nog een groot iets in me en begint het mij op te rekken, ik heb nog nooit zo hard gegild. Opeens ben ik helemaal leeg en alleen, dan wordt ik op schoot getild en daarna gaat alles heel snel. Mijn billen worden uit elkaar getrokken en word een koude vinger super diep in mij gestoten. Ik slaak een gil en span me van onder aan.

Opeens voel ik nog een vingertop bij mijn gaatje. "Louis liefje, ontspan dan doet het zo min mogelijk pijn." Ik moet me inhouden om niet te gaan huilen. Hij zet steeds meer druk en zegt dan strenger "Ontspan, anders komt er een tweede bij."

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Volgende hoofdstuk verder

Boy, you 're the best thing that ever happened to meजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें