011

497 13 0
                                    

Daarop volgende vrijdag

Louis POV.

De wekker ging af, ik weet niet waarom maar Harry wilde de wekker zetten ook al hadden we geen school vandaag. Ik leun over Harry heen om de wekker uit te zetten, als de wekker uit staat wil ik weer terug gaan liggen wat niet lukt, ik wordt om gerold en dan ligt opeens Harry boven op mij terwijl hij zijn lippen op de mijne drukt. Zijn tong glijdt mijn mond in en zijn handen vinden zich een weg over mijn borstkas. Als zijn handen in mijn haar zitten begin in te kreunen, niet alleen doordat hij aan mijn haar trekt maar ook omdat hij schurende bewegingen maakt over mijn kruis. Ik blijf aan één stuk door kreunen, wat ben ik blij met deze jongen.

"Harry?" "Ja Louis" "Ik hou van je" "Ik ook van jou"

We zitten beneden en Harry heeft me zojuist uit gelegd wat we gaan doen. We gaan tegen elkaar boksen zoals toen tijdens gym maar nu weet ik wel hoe ik moet boksen.

We staan in de ring en zijn er klaar voor, Harry telt af en daarna starten we. Ik haal uit maar Harry ontwijkt, ik haal uit met mijn been waarmee ik hem ondersteboven haal, nu ligt hij op de grond, ik wil uithalen maar hij houdt mijn arm tegen en trekt zich er aan op, de arm die hij nog steeds vast heeft draait hij weer op mijn rug en geeft me weer een zetje in mijn knie holte. Ik voel een vuist op mijn wang komen en nog veel meer.

Als ik wakker word door een felle pijn wil ik recht op zitten maar wordt ik tegen gehouden door Harry. Hij heeft nu een spuit in zijn handen waardoor ik dit keer direct overeind schiet. Hij legt de spuit weg en loopt op mij af. Hij drukt zijn lippen op de mijne en ik ga zo erg op in de zoen dat ik niet eens merk dat hij me op de bank duwt en mijn handen boven mijn hoofd pint. Ik raak pas uit de trance als hij zijn lippen van de mijne haalt. Ik open mijn ogen en zie hem weer zitten met de spuit, ik begin te bibberen en te doen. "Weetje nog de eerste keer, toen deed het ook niet zoveel pijn" zegt Harry. Hij is tegen me aan het praten waar ik me op focus totdat ik een felle steek in mijn wang voel en nog één en nog één en dan nog een paar op andere plekken van mijn hoofd. Dit keer doet het veel meer pijn dan de eerste keer. Het doet zo'n pijn dat ik wel kan schreeuwen en op dat moment hoor ik een schreeuw door de kamer, dan besef ik dat ik de gene ben die gilt. Ik stop pas met schreeuwen als Harry zijn lippen op de mijne drukt. "Nog heel even vol houden hottie van me" zegt Harry.

Nadat Harry een paar dingen had gehecht gingen we een film kijken en aten we een heerlijke maaltijd die Harry had klaar gemaakt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dit is het voor dit hoofdstuk !

Boy, you 're the best thing that ever happened to meWhere stories live. Discover now