006

521 18 0
                                    

Een paar weken later.

Harry POV.

Louis en ik zijn in een paar weken heel erg close geworden, Louis komt om de dag bij mij langs voor boksen en soms ook nog vaker om te chillen. We zitten nu naast elkaar tijdens geschiedenis. Het is vrijdag het laatste uur. Uit school gaat Louis met mij mee naar huis om dan het hele weekend te blijven.

Louis POV.

De bel is net gegaan en samen lopen Harry en ik naar de auto. Laatste tijd twijfelbik heel erg aan mijn geaardheid, of ik nou op jongens of op meisjes val. Alsof Harry ziet dat er iets is vraagt hij "Wat is er Lou?" "Ik vertel het je thuis wel hazz." Antwoord ik gauw.

Bij Harry thuis aangekomen pakken we een glas cola en een film. "Lou ga je me nog vertellen wat er is?" Ik slik en zeg zacht "Ik twijfel of ik wel 100% straight ben." "Er is maar 1 manier om er achter te komen Lou." "Wat dan?" Vraag ik twijfelend "Het proberen." Zegt Harry onverschillig. Ik knik ja en vraag zacht "Met wie dan?" Vlak daarna voel ik twee warme en volle lippen op die van mij. Boem! Allemaal vlinders die dwarrelen rond in mijn buik. Met 1 hand ga ik naar zijn nek en met mijn andere hand zet ik hem op mijn schoot. Ik zoen hem innig, voorzichtig open ik mijn mond en ga ik met mijn tong langs zijn onderlip. Hij geeft geen toegang maar doordat ik een kneepje in zijn kont gaf waardoor hij zijn mond opende en ik.mijn. tong zijn mond in duwde. We vochten om dominantie. Na een paar minuten beëindigen we de zoen en zeg ik "Ik weet het zeker ik ben niet straight en ik denk dat als die persoon iets met mij wil dan ben ik de vrolijkste persoon op de wereld." "Goed dat ik je geholpen heb Lou." Zegt Harry een beetje verdrietig. Waarom weet ik niet. "Kan je me met nog 1 ding willen helpen?" "Met wat dan Lou?" "Met ja zeggen. Wil je mijn vriendje zijn?" Direct daarna voel ik twee warme lippen op de mijne dus ik denk dat het antwoord ja is.

Boy, you 're the best thing that ever happened to meWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu