İlk İş Günü BÖLÜM-1

32.2K 108 107
                                    

Gecenin sessizliğiyle birlikte ayın yüzüne vurun ışığıydı korku dolu içi merak dolu kafası kendini yiyip bitiriyordu kabul etmeliydi artık öbür fahişeydi para kazanmanın zevkli olduğunu düşündüğü bu yolu bulmuştu nemi HAYAT KADINI evet o kabul etmeliydi o artık bir hayat kadınıydı nasıl yaptı nasıl düşünürdü bunu diye düşündü kafasından artık çok geçti arkadaşları bile vardı.

Travestiler ve kendini erkeklere sunan kadınlarla dolu bir ortamın içindeydi artık.

Ve o an ilk müşterisi gecenin aslında yakışıklı bir adamdı diye içinden geçiren ezgi bilmiyordu ki o kadarda azgın ve acımasızdı haberi bile yoktu tabi onun. Ayşe abla Mert bey'in yanına doğru tak tak diye çikan topuklu sesleriyle beraber yürüdü

- Merhaba Mert Bey

- Merhaba Ayşe

İmalı ve Acımasız şekilde

- Ayşe bana acemi lazım elinde varmı güzel birşeyler ?

- Ezgi buraya gel. Dedi ayşe abla ona ezgi korku ve heyecanla yanına gitti

Mertte hayal etti bir anda bu göğüsler şu kara kutu onunla nasıl seviştiğini hayal edip devam etti - Bu olur atla kız seni götüreyim. Dedi

Sessizce gidiyorlardı gittikleri yer lüks bir oteldi aslında harikaydı ama ezgi hiç bişey bilmiyordu ne diyeceğini ne yapacağını bilmiyordu ki mert başladı konuşmaya

- Evet bakalım küçük fahişe. Dedi mert

Aslında alınmıştı ezgi bir kadına fahişe denmesi kadar onur kırıcı namussuzca bişeydi. Ama kime ne ki Mert haklıydı o bu yolu tercih etti ve gerçekten o bir fahişeydi.

Odaya girdiklerinde halen bir korku ve utanç içindeydi. Mert gömleğinin iliklerini çözmüş ve çıkarmıştı kemerini çözüyordu ki Ezgiye dönüp - Hadi ne duruyorsun soyunsana. Dedi Mert çoktan boxerla duruyordu ortada ve yatağa atlayarak uzandı Ezgi merte dönüp -Fermuarımı çekermisin dedi.

Mert heyecanla yataktan kalkıp Ezginin yanına gitti fermuarı yavaşça indirip onu soyarken Ezgi dayanamayıp kendini lavaboya kilitledi Mert arkasından koşarak kapıdan ona seslendi - Oradan çıkmak zorundasın ben sana para ödendim bana hizmet etmen için . Dedi.

Ezgi içinden geçirdi ne kadar kolaydı bir erkek için bir kadının namusunu elinden almak. Tabi o ne bilsin zengin şımarık para içinde yüzen bir gençti fakirlikten bu yollara düşen kıza parayla sahip olmak abazalık dışanda şerefsizliktir. Ama bunları düşünmesi elinden kaçmasına mümkün değildi diye düşünde ve kapıyı açtı yatakta uzanan Mert kilit sesini duyunca ayaklandı Ezgi merti giyinmiş halde gördü ve içten içe seviniyordu ama belli etmemek zorundaydı. Belli etmemeliydi.

HAYAT KADINIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin