Kapitel 3

613 18 1
                                    

Caspers-perspektiv
Kim kollar upp på mig och jag ser att hans ögon dras till min mage och sen till golvet, han är helt knallröd i ansiktet. "Han är ju skit söt när han sitter så där, jag vill knappt hjälpa honom upp".
Jag räcker motvilligt fram min hand och frågar
-Hur gick det?
Han kollar bort och blir ännu en nyans rödare
-Det gick bra, säger han fort och ar tag i min hand.
Han är fortfarande lätt rosa om kinderna när idrotten börjar. "Hur ska han ens kunna göra någon av de här grejerna så smal som han e".
När läraren har beskrivit hur man ska göra så ställer sig alla upp och delas in i grupper... "FAAN, samma grupp som Kim, varför måste lärare göra det så svårt?".
Jag joggar bort mot våran plats tillsammans med fyra andra personer ( inkluderat Kim).
När vi börjat ser jag att Kim tycker att det är tungt så jag ställer framför honom så läraren inte ska se att han inte orkar, han börjar mima
-Tack

-Varsågod, mimar jag tillbaks och han trappar ner på tempot och andas ut bättre. Efter idrotten så går alla in i omklädningsrummet och det första jag ser är att Kim sitter och väntar bakom någon skåpsrad med alla sina kläder på.

- Vad väntar du på? frågar jag skeptiskt.
- Jag gillar inte att... han pausade och avslutade aldrig meningen för jag hade precis börjat ta av mig tröjan. Kim blev röd i heta ansiktet och jag kände hur jag fick fjärilar i min mage. " Å han är så söt att jag tror jag dör".
Jag gick där ifrån och in i duschen. Efter ett tag kände jag hur jag började bli hård och jag kom på mig själv med att tänka på Kim.
När jag gick ut med handduken runt höfterna såg jag hur alla andra hade gått förutom Kim som hade somnat mot skåpet han satt lutad mot. Jag skulle vilja kyssa honom just nu, jag skulle inte bry mig om att någon annan såg. Han var bara så söt... men varför har han inte börjat duscha?

 Jag skakade på honom så han vaknade och jag frågade om han inte skulle duscha men så fort jag gjorde det insåg jag att jag bara hade en handduk på mig och att jag inte hade något under det.

Kims-perspektiv
Jag vaknade och kände varma händer som skakade min kropp, när jag kollade upp så såg jag min klasskamrat. Fjärilarna i min mage var galna och jag kände hur mina kinder blev knallröda.
Sen så sa han
-Borde du inte duscha? Men innan jag hann svara så kollade jag ner på hans mage igen och jag tror att han då kom ihåg vad han hade på sig, för han ställde sig upp och blev rosa om kinderna han också. Han är verkligen så snygg...


Säg inte nej *On hold/Will not be updated*(boyxboy)Där berättelser lever. Upptäck nu